Slažem se. Stim da čovek već ima napajanje pa se to rešilo samo od sebe. A LC ne spada u višu klasu naravno, i 300 dinara nije neka razlika zaista i svi hvalaite LC pa je valjda i zaista kvalitetniji. Kad se je pojavio kod nas. Ja ga tek od skora vidjam po radnjama u NS. Ranje je jedino borovnica bila dostupna od malo kvalitetnijih kineza i Codegen mada su za njega ljudi davali oprečna mišljenja.
Guraće to NO FRKS!
:: pazi, po meni najbitnija stavka je napajanje, jer brate od njega najvise zavise sva struja koju dobijaju komponente i vrlo je bitno da ona bude stabilna, jbg, ako je drama za pare, ja bih pre uzeo neko LC power, 420W u Gigatronu ima za 1.800din, ako mu je stalo do tih 300din, e onda neka kupi FRONTIER ili MSindustrial, ne zna se sta je gore.. :: :: :: :: Prema svecu i .. :: :: :: :: Vrlo je interesantno kada su ljudi spremni da preporuče da se uloži više novca u napajanje a ne vide da recimo mašina ima 2GB rama i da bi za cenu nekog iole kvalitetnog napajanja ta mašina mogla da ima još barem toliko rama i Frontier ili borovnicu.. :: :: Mislim da kod nas u ovoj napaćenoj zemlji na žalost na nečemu morate uštediti i to obično bude napajanje. :: :: :: :: Sreća pa ljudi obično kada se odluče da zamene ploču, zamene i napajanje :: :: :: :: Bez obzira na to što će drugi popljuvati sva ne-brend kineska napajanja, u mom iskustvu takva su pregorevala samo usled esktremno nestabilne elektromreže i na čuvenom intelovom PentiumD procesoru u dual izdanju :: :: :: :: Na kraju :: :: Guraće sigurno i duže od par meseci. Bez brige. Da je tako loše ne bi prodavci počeli da daju garanciju i na njega :: :: :: :: Ja sam čak u par komada ubacio i Xilence kuler i dobio tiho i jeftino napajanje :: :: Za prelaznu varijantu bez frke :: :: :: :: :: ::
pa nije sad LC ultra mega, ali je bolji od Frontiera, u svakom slucaju.. a u Novom Sadu se prodaje kao u Beogradu, ne znam koje si radnje obilazio, nije se sigurno pojavio od skoro..
:: :: Slažem se :: Stim da čovek već ima napajanje pa se to rešilo samo od sebe :: A LC ne spada u višu klasu naravno, i 300 dinara nije neka razlika zaista i svi hvalaite LC pa je valjda i zaista kvalitetniji. Kad se je pojavio kod nas. Ja ga tek od skora vidjam po radnjama u NS :: Ranje je jedino borovnica bila dostupna od malo kvalitetnijih kineza i Codegen mada su za njega ljudi davali oprečna mišljenja :: :: Guraće to NO FRKS :: :: :: pazi, po meni najbitnija stavka je napajanje, jer brate od njega najvise zavise sva struja koju dobijaju komponente i vrlo je bitno da ona bude stabilna, jbg, ako je drama za pare, ja bih pre uzeo neko LC power, 420W u Gigatronu ima za 1.800din, ako mu je stalo do tih 300din, e onda neka kupi FRONTIER ili MSindustrial, ne zna se sta je gore.. :: :: :: :: :: :: :: Prema svecu i .. :: :: :: :: :: :: Vrlo je interesantno kada su ljudi spremni da preporuče da se uloži više novca u napajanje a ne vide da recimo mašina ima 2GB rama i da bi za cenu nekog iole kvalitetnog napajanja ta mašina mogla da ima još barem toliko rama i Frontier ili borovnicu.. :: :: :: Mislim da kod nas u ovoj napaćenoj zemlji na žalost na nečemu morate uštediti i to obično bude napajanje. :: :: :: :: :: :: Sreća pa ljudi obično kada se odluče da zamene ploču, zamene i napajanje :: :: :: :: :: :: Bez obzira na to što će drugi popljuvati sva ne-brend kineska napajanja, u mom iskustvu takva su pregorevala samo usled esktremno nestabilne elektromreže i na čuvenom intelovom PentiumD procesoru u dual izdanju :: :: :: :: :: :: Na kraju :: :: :: Guraće sigurno i duže od par meseci. Bez brige. Da je tako loše ne bi prodavci počeli da daju garanciju i na njega :: :: :: :: :: :: Ja sam čak u par komada ubacio i Xilence kuler i dobio tiho i jeftino napajanje :: :: :: Za prelaznu varijantu bez frke :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647718. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.