Pogledacu kad se malo razbistri situacija iza slave taman ide nova radna sedmica. Mene interesuje da li postoji nesto na ploci sto ce zujati samo ako je hdd ukljucen, a sto bi se razlikovalo od dizanja sistema sa live cd-a.
Malo jeste komplikovano, ali moram sistem eliminacije. A sve sam radio to oko racunara da bi ga utisao, pa mu mjenjao i cpu cooler i novo napajanje stavio, a on mi vraca ovako, zujanjem. Ranije je bio tih radio je i nocu, a od ovog boli glava.
da li je moguće da HDD zuji. Stavio sam ga i na lastiš zuji. IZvukao sam ga iz mašine barem koliko ata kabl dozvoljava, i prislonio na uvo. Po meni on je izvor pištanja. Sad samo čekam potvrdu od Vas da HDD može biti izvor zujanja i sutra kupujem novi disk.
:: :: da li je moguće da HDD zuji :: Stavio sam ga i na lastiš zuji :: IZvukao sam ga iz mašine barem koliko ata kabl dozvoljava, i prislonio na uvo :: Po meni on je izvor pištanja :: Sad samo čekam potvrdu od Vas da HDD može biti izvor zujanja i sutra kupujem novi disk :: :: Zahvaljujem svima na strpljivom odgovaranju.
star 7 godina. Imam još jedan hdd koji nije sistemski koji je u ormaru i koji ima samo jednu particiju tako da za neko formatiranje i dizanje sistema nije pogodan a pun je blurayeva.
E da ponovo sam uključio računar bez hdd-a sa linux live cd-om i nije se čulo ništa. Zato sam pitao da li postoji neki dio na ploči koji zuji kada je na njega uključen hdd a ne zuji kada nije.
Po meni je ovo 95% hdd ali čekam vašu potvrdu. Novi disk bi uzeo zbog pdv-a a i zbog toga što se nadam da ću dobiti nešto na performansama u odnosu na ovaj maxtor od 40gb koji još i zuji. Inače on je 100% ispravan.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.