MX1100 je jako daleko ispod G700 sa tehnologijom i ostalim, ne znam kako je on uradjen, nikad nisam radio sa njim.. jednostavno bio sam ja skeptican na wireless miseve, razmisljao sam se pre nego sto sam uzeo ovaj.. Ne postoji lag, nema sanse, ne znam ko moze to da kaze za ovog misa, bas bih voleo da procitam to da vidim o cemu se radi, stvarno radi besprekorno, takodje G-tasteri koje sam iskoristio su jako udobni i bas na prst da tako kazem.. a o udobnosti i ergonomiji da ne pricam.. normalno da si zadovoljan Mambom, imas najboljeg Razer misa uvek mozes da probas G700, ali to je isto kao kad bih ja probao mambu, ne bih zamenio svoj G700 za njega, vec bih imao oba, ne bih mogao da se odlucim.
:: Pitam zato sto dok sam imao Logi MX1100 mnogo je seckao, a citah negde da i G700 ima tih problema. Sa Microsoft bezicnim misevima imam pozitivna iskustva, naravno ako se izuzme nizak DPI, jer su po meni blagi uzas. najzadovoljniji sam Razer misevima, i mislim da dugo, dugo necu menjati proizvodjaca. mada oduvek sam zeleo da isprobam G700 :: :: :: Intel i7 Xeon W3550, Alpenfohn Himalaya, ASRock X58 Extreme3, 6gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Razer Mamba 2012, 2.1 HI-F :: :: :: e, vidis gogi to uopste ne mora ni da se komentarise, znaci stvarno kako kazu tako je, mis radi apsolutno isto kao da ima kabl, bez obzira punio ga ili ne, taj odziv ne postoji, ne postoji ni jedan jedini lag, nisam doziveo, dok je recimo Microsoft sidewinder X8 koji sam imao katastrofa sto se preciznosti tice a par puta hoce da onako secne.. :: :: :: :: @Wlada, veruj mi nije to do software-a, istestirao sam ja to fino pre reklamacije, dizao sam mu i firmware. Pa u Logitech-u su konstatovali kvar i izvrsili reklamaciju. :: :: Koliko vidim ti si reklamirao u LOGO-u, tada je radila jedna ljubazna zenska osoba, kako si mogao da se deres na nju ccc , cudi me da su ti sugerisali CoolerMaster kao Logitech zastupnici (tadasnji). Sada vise ne znam sta su :: :: :: :: :: :: :: uuuu odlicno si prosao, svaka cast. :: :: :: :: :: :: e jesi li imao problema sa signalom sa tvojim G700, da `secka` prilikom koriscenja :: :: :: :: :: :: Intel i7 Xeon W3550, Alpenfohn Himalaya, ASRock X58 Extreme3, 6gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Razer Mamba 2012, 2.1 HI-F :: :: :: :: :: ::
Ja nisam ni znao za Logi ja sam prvo zvao prodavnicu gde sam kupio mis da pitam gde je servis Logitech i da vidim da li imaju dalje G700 ako bude moralo da se menja. Mislim da ga u tom trenutku nije bilo. Oni su mi dali telefon tog servisa da nosim tamo. Nije mi bilo prijatno da pomislim da cu ostati bez G700 a da ce mozda dobiti neki Sidewinder, Sentiniel itd ili ostalo iz ponude. Postaje mi problem tastatura koja je stara 3 god i nije vise u garanciji. Tacnije dali su mi garanciju dve godine u GIGATRONU. Nisam siguran da li toliko mora a otisao je space taster. Tome na G510 nema pomoci. Moze da se koristi on radi ali zaglavljuje i filing je odvratan dok se pritiska. Ulegnut je skroz do dole. Inace potpuno normalno izgleda, cist iznutra ne moze se uociti sta je kvar. Videcu da odnesem u servis da pitam da li mogu da poprave. Steta jel tastatura radi kao prvog dana, nigde nije ostecena. Imam neku Logitech Ultra obicnu tastaturu crnu kucacu onako sasvim lepu ali nije gamerska. Posluzice dok ne vidim za CORSAIR K70. Mislio sam da prdjem na mehanicku ako ovu ne mogu da poprave. Ako je poprave mogu je koristiti jos godinu dana. Jbg odsluzila je svoje 3 god skoro. Gaming je to. Ja sam nju kupio ako se dobro secam odmah odmah kako se pojavila. Mislim nije mi hitno za CORSAIR K70 uopste, niti bi uzeo Silver recimo da se pojavi ali crna ona se kupuje po vidjenju o`ma. Performasne, izgled i funkcionalnost plastikanera ostalih me ne zanima. Ova je aluminiumska i izdrzljiva bas da mi se ne bi dogadjale ovakve stvari sa zaglavljivanjem dugmeta.
Posto ja slabo gledam nase prodavnice jednom u mesec dana otkucam imena stvari i prelistam a drugo i ne gledam ako primetite recite. Nije hitno ali ako se pojavi voleo bi da znam. Nisam nesto pri kesu iskesirao sam mnogo za grafiku i jos cu mozda ali ce se naci za ovo.
Kako mrzim ove sto im se nesto pokvari pa dobiju i bolje i glanc nesto novo.
Lepo si prosao cuti i uzivaj nek te sluzi dugo u zdravlju, ja takodje preferiram lodzi Mis: mx 518 - 3 godine Tastatura: iluminated -1 godina zvucnici takodje lodzi od 30e. - 7 godina
LOGITECH JE IZDAO GAMERE. VEC 2 GOD ONI IMAJU SAMO 1 MEHANICKU TASTATURU KOJA ISKRENO NE LICI NINASTA I GORA JE CAK OD CM TASTATURA. ZAO MI JE JER JE LOGITECH FIRMA KOJU SAM VOLEO I KOJA SKORO SVE PRAVILA KVALITETNO SA TU I TAMO NEKIM GRESKAMA I IMALA JE DOBAR SERVIS KOD NAS. IMAJU MIS OD KOGA NISAM VIDEO BOLJI I TASTATURU KOJA JE DO 2011-2012 VLADALA NA GAMING SCENI G110-G510-G19. NAZALOST LOGITECH VISE NE MOZE DA SE TAKMICI SA RAZER KOJI JESTE DA JE PUN BAGOVA SA NIGHTHAWK I POSEBNO SA CORSAIR KADA SU U PITANJU MEHANICKE TASTATURE DOK TRENUTNO ZAOSTAJE I ZA CM I ZA VEROVATNO JOS NEKIM FIRMAMA KOJE PRAVE MEHANICKE TASTATURE. ZA 2 SKORO 3 GOD UMESTO DA SU PRVI IZASLI SA TIME ONI IMAJU JEDNU MEHANICKU TASTATURU DECIJEG IZGLEDA. NISTA ELEGANTNO, CRNO, JAKO NAMENJENO ZA OZBILJNIJE LJUDE. MOGU DA PRICAJU DA GAMERI UGLAVNOM TRAZE TAKO ALI TO NIJE ISTINA JEL CORSAIR RAZBIJA OD PRODAJE SVOJIH TASTATURA I FULL POVEZANOG SISTEMA SA SVIM NJEGOVIM HARDWAROM. ZNACI UKOLIKO IMATE CORSAIR HARDWARE SVE VAM JE POVEZANO, KULERI, MEMORIJE, TASTATURA, NAPAJANJE, SVETLA I SOFTWARI RAZNI I IMATE KONTROLU NAD TIME. TO JE ONO STO SMO GLEDALI U FILMOVIMA SF I MISLIM DA JE CORSAIR NAJBLIZI IDEJI I RELAZICAIJI TAKO NECEGA A OSTALI GA SLEDE. BAS MI JE ZATO STO CU MORATI DA NAPUSTIM LOGITECH PRVO ZA TASTATURU A KADA SE POKVARI I MIS DA BI IMAO ZAJEDNO SOFTWARE ZA JEDNO I DRUGO. KAO STO SU U ISTOM SOFTWARU SADA G510 I G700, SAMO U NJEMU SLIDER PREBACIS NA MIS ILI TASTATURU, JEDAN SOFTWARE, JEDAN STARTUP PROGRAM. BAR DOK LOGITECH NE BUDE NAPRAVIO NESTO STO LICI NA STEELSERIES ILI CORSAIR. JEDNOSTAVNO OVE TASTATURE SADA SA OBICNIM TIPKAMA ZASLUZUJU JAKO NIZU CENU PORED ONIH GDE JE SVAKI TASTER MALI MEHANIZAM ZA SEBE.
Gospodo iz LOGITECHA OVAKO IZGLEDA JEDNA HIGH END GAMING TASTATURA DANASNJICE. NE G510S
ja sam probao mehanicku tastaturu, neka hvala, meni je bolje sa klasicnom, imam svetlo koje i ne koristim, treba mi tastatura da kucam, da je udaram kad se iznerviram i da joj ne bude nista.. da vidim da li ces to raditi na toj Corsair bez straha .. plus tasteri su visoki i ne svidja mi se reakcija na pritisak uopste, kao da pritiskam u prazno, ne znam da li sam pritisnuo ili ne.. sta znam, probaj pa javi utiske, mozda ispadne dobra.
:: LOGITECH JE IZDAO GAMERE. VEC 2 GOD ONI IMAJU SAMO 1 MEHANICKU TASTATURU KOJA ISKRENO NE LICI NINASTA I GORA JE CAK OD CM TASTATURA :: ZAO MI JE JER JE LOGITECH FIRMA KOJU SAM VOLEO I KOJA SKORO SVE PRAVILA KVALITETNO SA TU I TAMO NEKIM GRESKAMA I IMALA JE DOBAR SERVIS KOD NAS :: IMAJU MIS OD KOGA NISAM VIDEO BOLJI I TASTATURU KOJA JE DO 2011-2012 VLADALA NA GAMING SCENI G110-G510-G19 :: NAZALOST LOGITECH VISE NE MOZE DA SE TAKMICI SA RAZER KOJI JESTE DA JE PUN BAGOVA SA NIGHTHAWK I POSEBNO SA CORSAIR KADA SU U PITANJU MEHANICKE TASTATURE DOK TRENUTNO ZAOSTAJE I ZA CM I ZA VEROVATNO JOS NEKIM FIRMAMA KOJE PRAVE MEHANICKE TASTATURE :: ZA 2 SKORO 3 GOD UMESTO DA SU PRVI IZASLI SA TIME ONI IMAJU JEDNU MEHANICKU TASTATURU DECIJEG IZGLEDA. NISTA ELEGANTNO, CRNO, JAKO NAMENJENO ZA OZBILJNIJE LJUDE. MOGU DA PRICAJU DA GAMERI UGLAVNOM TRAZE TAKO ALI TO NIJE ISTINA JEL CORSAIR RAZBIJA OD PRODAJE SVOJIH TASTATURA I FULL POVEZANOG SISTEMA SA SVIM NJEGOVIM HARDWAROM. ZNACI UKOLIKO IMATE CORSAIR HARDWARE SVE VAM JE POVEZANO, KULERI, MEMORIJE, TASTATURA, NAPAJANJE, SVETLA I SOFTWARI RAZNI I IMATE KONTROLU NAD TIME. TO JE ONO STO SMO GLEDALI U FILMOVIMA SF I MISLIM DA JE CORSAIR NAJBLIZI IDEJI I RELAZICAIJI TAKO NECEGA A OSTALI GA SLEDE :: BAS MI JE ZATO STO CU MORATI DA NAPUSTIM LOGITECH PRVO ZA TASTATURU A KADA SE POKVARI I MIS DA BI IMAO ZAJEDNO SOFTWARE ZA JEDNO I DRUGO. KAO STO SU U ISTOM SOFTWARU SADA G510 I G700, SAMO U NJEMU SLIDER PREBACIS NA MIS ILI TASTATURU, JEDAN SOFTWARE, JEDAN STARTUP PROGRAM :: BAR DOK LOGITECH NE BUDE NAPRAVIO NESTO STO LICI NA STEELSERIES ILI CORSAIR :: JEDNOSTAVNO OVE TASTATURE SADA SA OBICNIM TIPKAMA ZASLUZUJU JAKO NIZU CENU PORED ONIH GDE JE SVAKI TASTER MALI MEHANIZAM ZA SEBE. :: :: :: Gospodo iz LOGITECHA OVAKO IZGLEDA JEDNA HIGH END GAMING TASTATURA DANASNJICE. NE G510 :: :: http://www.maxkeyboard.com/max-keyboard-nighthawk-x9-red-backlit-mechanical-keyboard.htm :: :: Pa birate Cherry Blue, Brown, Red, promenljive tastere, sta god se desi, kupis tastere i cao. X7, X8, X9 ::
ja sam navikao na slepo kucanje, sta da ti kazem, izuvaj se onda kad ti merAk
:: Ti ne koristis, ja dosao kod druga po danu, video da nema svetlo i ja ustao :: Kazem ti kao slep sam sada buljim u tastere dok kuckam ako nema svetlo. :: :: :: ::
O boze o cemu ti pricas! Ja takodje imam backlight tastaturu, logitech Illuminated, tasteri na njoj imaju prijatno belo pozadinsko svetlo, i ako se svetlo na njoj iskljuci, naravno da se tesko vidi jer sami tasteri su izgravirani polu-providno belo/sivom bojom da bi svetlost prolazila pa kad ne radi jako su tesko uocljivi znakovi i slova. Ali na standardnim tastaturama se lepo uocava, tako da uopste ne znam o cemu ti brbljas, osim ako ne kucas u mrklom mraku!
:: Ti ne koristis, ja dosao kod druga po danu, video da nema svetlo i ja ustao :: Kazem ti kao slep sam sada buljim u tastere dok kuckam ako nema svetlo. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647832. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.