preporucio bih ti MODULARNO .. ma koliko da kosta .. sve ove rarijante sa presekom kablova kao da izlaze iz djerdapa ometa airflow oko svih kondenzatora na izlazima i otkazuju ti kondenzatori vrlo brzo (godinu dana i manje) ..
Znači SeaSonic S12D za 120 evra? A mi posle kukamo na cene u zemlji Srbiji? Ne mogu da verujem kakvi su telci ovi iz Gigatrona :) Mada je i OEM verzija vrh...
@codeus: uh bre, pa ko te to slagao? Sad si lupio i ostao živ samo tako... Pa to ne važi ni za JNC (njemu kondenzatori otkazuju sami od sebe i na 15 C), a kamoli za kvalitetna napajanja...
imas i to i x seriju full modularno a ja tvrdim da je boje uzeti 650 gold seriju jer mozes povezati najacu graficku x2, hdd x4, DVD x2, fan x6,spu x6 sta vise oces meni tako radi kao zmaj pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.