Šta god imali na cenovniku - nemaju kao i većina radnji i radnjica, već poručuju iz A*tija, D*rect linka ili koga već, retke su `ozbiljne` maloprodaje kao što je nekad bio I*tel, da ih okrenes ili da `baneš` u radnju i uzmeš odmah šta imaju na web cenovniku.
Isto ispadne i ovo što smo mi uradili, rok isporuke 72h za proc i memoriju ploča 3-5 dana. Možda smo malo naivniji pa smo platili unapred, ali kao rade već neko vreme pa kao imam poverenje u njih (!?).
Da ih Pisko nije pomenuo ni bih ni ja, još uvek imaju fore 5 dana nije prošlo (aj` da kažem subota-nedelja), pa se nadam da ni nema potrebe pljuvati ih.
Pozdrav, Miroslav
:: OnLine prodavnica je u Čačku, a Live maloprodaja je u Beogradu :: :: To meni liči na taksiranje od železničke do autobuske za 50 € :: :: Ne znam, ja sam par puta zvao, rezervisao, otišao, uzeo. NE mogu da kažem da sam prezadovoljan kao 120-minutni vlasnik hard diska koji se u kune u njegovu pouzdanost, ali.. :: :: Eto foruma da iznosimo svoja mišljenja i iskustva :: :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
samo što cu im cene uglavnom više i imaju nekoliko prodajnih mesta, tako da ne mora značiti da ima u svakoj radnji.
Recimo, par puta sam uzimao uposlednjih 2 nedelje i sve što sam tražio imali su na stanju, samo sam ih zamolio da mi rezervišu do uveče i nije bilo problema.
Pa, niko ne može da ima sve na stanju, čak ni Megatron! JEdino što neko tako i napiše.
Verovao ti ili ne na WD Passport (2.5 `) ne radi, ja sam prikljucivao kablove raznih duzina i samo je radio na fabrickom :).
Pozdrav!
:: brate, sta zaebavas, pa radio bi ti taj kabl od 1,5m bez IKAKVIH PROBLEMA!! ja guram raznorazne te kablove u externi 2.5` hard JEDAN USB, rade od metar, 2m, 3m miniUSB, tako da nemoj da se bojis da li ce ti raditi... uostalom zasto si setao, mogao si kulturno da sednes i laganica jedan po jedan telefon.. pa gde bude... mada tih kablova ima tonu u winwin i gigatronu.. :: :: :: :: nisam znao u koji deo foruma da stavim post pa rekoh ajde ovd :: :: :: :: elem, prica ide ovako, crko mi pre nedelju dana original kabl koji se dobija uz WD passpor :: :: i ja ne mogu da ga korisiti :: :: krenem po radnjama da trazim i ne uspem nigde da nadjem (da odmah kazem, imalo je ali su svi kablovi preko 1 metar i onda eksterni hard nece da radi jer nema dovoljno struje :: :: i tako, setao se pola dana, nadobudni trgovci me ubedjivali sa pricom da iako je kabl koji oni prodaju dugacak 150 cm radice to sigurno, ja naravno nisam naseo i nisam kupi :: :: i onda slucejno naletim na netu na firmu Silken elektroni :: :: i pogledam imaju kabl, pise 0,6m jos ima dupli usb prikljucak, cena 285din + troskov :: :: ja se odusevi :: :: narucio i ceka :: :: i danas stigne kabl (platio onom decaku iz kurirske sluzbe 520 dinara :: :: kad otvorim a kabl isti ko u radnji, tu negde oko 120 c :: :: povezem passport, qrac, nece da rad :: :: popizde :: :: klosari jedni, pa gde to im :: :: i poslao sam im mejl, prozvao sam ih najstrasnij :: :: ako ne odgovore zvacu ih telefono :: :: ne radi se o parama, radi se o principu, prodaju ljudima muda za bubreg :: :: i ne trazim da mi vrate par :: :: hocu ISPRAVAN kabl od 0,6 :: :: :: :: tako da, ako ikad budete u situaciji kao ja ili slicnoj, izbegavajte ih u sirokom luku :: :: inace oznaka za kabl je KABL-161HD/0,6 (cisto da se zna :: :: a adresa im je http://www.silken.r :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1511568
Trebala mi nešto ovih dana 775 ploča s DDR3 memorijom tako da sam zovnuo 4-5 firmi koje su navodno imale na stanju MSI P43-C51 kad ono... kuuuvaaac, što bi reko Šešelj.
E tu sam video da je vrag odnep šalu pa reko daj šta daš, pozovem opet sve te firme sa željom da pazarim BILO KOJU od 5-6 sličnih modela koje uredno imaju na stanju... i...i...i... opet kuuuvaaac. Ajd bar da sam NEGDE našao NEŠTO, al jok.
E, da. Ako neko ima nešto slično na prodaju nek se ne stidi da ponudi.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
ti si Gile ITChampion, cudi me da nisi magicnim potezom namestio da radi
:: Verovao ti ili ne na WD Passport (2.5 `) ne radi, ja sam prikljucivao kablove raznih duzina i samo je radio na fabrickom :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: brate, sta zaebavas, pa radio bi ti taj kabl od 1,5m bez IKAKVIH PROBLEMA!! ja guram raznorazne te kablove u externi 2.5` hard JEDAN USB, rade od metar, 2m, 3m miniUSB, tako da nemoj da se bojis da li ce ti raditi... uostalom zasto si setao, mogao si kulturno da sednes i laganica jedan po jedan telefon.. pa gde bude... mada tih kablova ima tonu u winwin i gigatronu.. :: :: :: :: :: :: :: nisam znao u koji deo foruma da stavim post pa rekoh ajde ovd :: :: :: :: :: :: elem, prica ide ovako, crko mi pre nedelju dana original kabl koji se dobija uz WD passpor :: :: :: i ja ne mogu da ga korisiti :: :: :: krenem po radnjama da trazim i ne uspem nigde da nadjem (da odmah kazem, imalo je ali su svi kablovi preko 1 metar i onda eksterni hard nece da radi jer nema dovoljno struje :: :: :: i tako, setao se pola dana, nadobudni trgovci me ubedjivali sa pricom da iako je kabl koji oni prodaju dugacak 150 cm radice to sigurno, ja naravno nisam naseo i nisam kupi :: :: :: i onda slucejno naletim na netu na firmu Silken elektroni :: :: :: i pogledam imaju kabl, pise 0,6m jos ima dupli usb prikljucak, cena 285din + troskov :: :: :: ja se odusevi :: :: :: narucio i ceka :: :: :: i danas stigne kabl (platio onom decaku iz kurirske sluzbe 520 dinara :: :: :: kad otvorim a kabl isti ko u radnji, tu negde oko 120 c :: :: :: povezem passport, qrac, nece da rad :: :: :: popizde :: :: :: klosari jedni, pa gde to im :: :: :: i poslao sam im mejl, prozvao sam ih najstrasnij :: :: :: ako ne odgovore zvacu ih telefono :: :: :: ne radi se o parama, radi se o principu, prodaju ljudima muda za bubreg :: :: :: i ne trazim da mi vrate par :: :: :: hocu ISPRAVAN kabl od 0,6 :: :: :: :: :: :: tako da, ako ikad budete u situaciji kao ja ili slicnoj, izbegavajte ih u sirokom luku :: :: :: inace oznaka za kabl je KABL-161HD/0,6 (cisto da se zna :: :: :: a adresa im je http://www.silken.r :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1511568
Mislis da ga stavim iznad napajanja pa da se telepatski napaja :) ?
Pozdrav!
:: ti si Gile ITChampion, cudi me da nisi magicnim potezom namestio da radi :: :: :: :: Verovao ti ili ne na WD Passport (2.5 `) ne radi, ja sam prikljucivao kablove raznih duzina i samo je radio na fabrickom :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: brate, sta zaebavas, pa radio bi ti taj kabl od 1,5m bez IKAKVIH PROBLEMA!! ja guram raznorazne te kablove u externi 2.5` hard JEDAN USB, rade od metar, 2m, 3m miniUSB, tako da nemoj da se bojis da li ce ti raditi... uostalom zasto si setao, mogao si kulturno da sednes i laganica jedan po jedan telefon.. pa gde bude... mada tih kablova ima tonu u winwin i gigatronu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: nisam znao u koji deo foruma da stavim post pa rekoh ajde ovd :: :: :: :: :: :: :: :: elem, prica ide ovako, crko mi pre nedelju dana original kabl koji se dobija uz WD passpor :: :: :: :: i ja ne mogu da ga korisiti :: :: :: :: krenem po radnjama da trazim i ne uspem nigde da nadjem (da odmah kazem, imalo je ali su svi kablovi preko 1 metar i onda eksterni hard nece da radi jer nema dovoljno struje :: :: :: :: i tako, setao se pola dana, nadobudni trgovci me ubedjivali sa pricom da iako je kabl koji oni prodaju dugacak 150 cm radice to sigurno, ja naravno nisam naseo i nisam kupi :: :: :: :: i onda slucejno naletim na netu na firmu Silken elektroni :: :: :: :: i pogledam imaju kabl, pise 0,6m jos ima dupli usb prikljucak, cena 285din + troskov :: :: :: :: ja se odusevi :: :: :: :: narucio i ceka :: :: :: :: i danas stigne kabl (platio onom decaku iz kurirske sluzbe 520 dinara :: :: :: :: kad otvorim a kabl isti ko u radnji, tu negde oko 120 c :: :: :: :: povezem passport, qrac, nece da rad :: :: :: :: popizde :: :: :: :: klosari jedni, pa gde to im :: :: :: :: i poslao sam im mejl, prozvao sam ih najstrasnij :: :: :: :: ako ne odgovore zvacu ih telefono :: :: :: :: ne radi se o parama, radi se o principu, prodaju ljudima muda za bubreg :: :: :: :: i ne trazim da mi vrate par :: :: :: :: hocu ISPRAVAN kabl od 0,6 :: :: :: :: :: :: :: :: tako da, ako ikad budete u situaciji kao ja ili slicnoj, izbegavajte ih u sirokom luku :: :: :: :: inace oznaka za kabl je KABL-161HD/0,6 (cisto da se zna :: :: :: :: a adresa im je http://www.silken.r :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1511568
:: No videćemo, niko se nije još udostojio da odgovori na mail, kada je bilo pitanja kako da ja njima dostavim pare, onda su odmah odgovarali u roku od minut. A posle cvrc :
I sa mnom isti slusaj. Ranije su odgovarali na svaki e-mail a sada nista. Na zadnjih par mail-ova uopste nisam dobio nikakav odgovor. Izgleda da je jedini nacin da dobijete reply od njih da pomenete u mail-u pare, lova, novac itd. :D
Izgleda su napravili `rule`, da u inbox stavlja samo `pare, lova, novac, platim, itd...` :) Mada sam sam kriv sto sam trazio AMD i plocu za isti, mozda su u drugom taboru :)))
BTW mene su zvali jutros da idem po komponente.
Pozz
:: :: No videćemo, niko se nije još udostojio da odgovori na mail, kada je bilo pitanja kako da ja njima dostavim pare, onda su odmah odgovarali u roku od minut. A posle cvrc :: : :: :: I sa mnom isti slusaj. Ranije su odgovarali na svaki e-mail a sada nista. Na zadnjih par mail-ova uopste nisam dobio nikakav odgovor. Izgleda da je jedini nacin da dobijete reply od njih da pomenete u mail-u pare, lova, novac itd. :D
Ако буде како је `речено`, неће сви у Београд, него из њега. Треба да дође до знатног урушавања, јер је град на римским бунарима, копаће људи машинама испод земље и довешће до тога. И кад крене несташица свега пре појаве Антихриста, бежаће људи из градова све ногама у задњицу. Који остану, одиграће реални Сталкер, Метро, Феар 1 и 2.
.. dobih mail, da ću dobiti. Morgen. Malo ili puno, videćemo sutra. Ionako je to moja najgora kupovina koliko se sećam, pa ove zajebancije sa odugovlačenjem, samo dolivaju ulje na vatru.
Brzi su, naručio sam monitor juče, nisu ga imali na stanju ali su rekli da stiže do sutra i poslali mi profakturu. Istu sam jutros uplatio i oko 2 mi je javljeno da su pare legle i mogu da dođem po monitor.
Šta bi s tobom Pisko?
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Sad sam video da se brineš za moju najgoru kupovinu, i to još on-line. Hahaha...mora da su me sažalevali, pa čekali da odustanem, da me ne oštete, al` ja zapeo, pa kad će, pa rekli ste pre pet dana pa... Tako sam, lepo, naručio i platio stvar po 6400 koja je samo dan kasnije osvanula u akcijskom paketu za 4.999 (na drugom mestu) dilingera... i još mi ne stiže... ma, ko` mi je kriv. Imam nos za kupovinu, samo tako. Ko ne zna, samo gleda šta ja naručujem i onda to izbegawa.... hah.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.