Druže ti ne znaš šta hoćeš, tj. šta ti je potrebno. Da govoriš o razlici u kvalitetu teselacije između nVidije i AMD-a, pa ajde, ali poređenje dva GTX-a iz iste serije...
Koja to igra neće raditi dobro na GTX570 u 1920x1080, a sa GTX580 hoće? I čisto da se zna, AMD je dosta popravio teselaciju sa 6000 serijom, ali je nVidija i dalje (nešto) bolja. Međutim, u igrama ćeš tu razliku teško primetiti.
znam i ja taj osecaj ali stvarno nema potrebe da taj osecaj potraje :) koje igre planiras da igras? nemoj me krivo shvatiti ali gtx570 ti je overkill ali ajde nek bude i gtx570... ti neces videti razliku izmedju 150 i 183fps-a.. jedino sto metro i crysis mogu da namuce te chipove ali recimo ja znam da mene te igre ne bi zadrzale vise od par dana gaminga.. ne znam.. mislim da bacas pare, bolje kazem ti uzmes kuciste i psu koje ce ti sluziti veke vekova :)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.