Bas o tom napajanju pricam, neki lik ga prodaje na oglasima za 100e. Novo, daje radnu garanciju 10 dana. U radnji kosta oko 160e. Ne sumnjam u njegov kvalitet, ali ta garancija je u ovom slucaju jedina prepreka izmedju mog kucista i njega
:: Cim vidim 18A na 12 v grani, naspram (u mom slucaju) 40A , odma predpostavim o cemu se radi :: :: Ako bas oces kvalitetan LC izvoli . :: :: http://www.pcaxe.com/hardver/napajanja/lc-power-legion-x2-1000w-v2 :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: Gigabyte 6850 1Gb, Windforc :: ::
Ako ti ne smeta što nema garanciju i što LC laže malo tako da je ustvari jako kao seasonic od 750W, kupi ga
Al ja ne bi.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Ljudi, a da ja ipak uzmem to LC Power? Gledao sam testove, ocenjeno je kao vrhunsko napajanje. Sta kazete :: :: Znam da smaram, ali sta cu. Nikad nisam bio odlucan kad kupujem nesto u vezi PC-a, tako da me ne cudi sto se i sada dvoumim ::
A, pričao si za legiju, mislio sam da je za ovaj 8850, Legija je jača prilično. Svejedno ne bi uzimao jače napajanje bez garancije, još ako ti taj kilovat stvarno ne treba...
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Pa, garancija smeta, kako ne smeta. Sa SeaSonic-om sam miran na duze staze :: :: A i ne znam koj` ce mi 1000W. Necu ih NIKADA iskoristiti :: :: Napalim se bezveze na glupi LC Power, uzimam SS i gotovo ::
Taj LC Power je koliko sam ja upoznad Andyson built by. Znaci svakako da valja, ali ne valja koliko Seasonic valja. Pa valjda i onaj ko se nista ne razume to moze da zakljuci cim je taj LC nov 160e ? Koliko kosta Corsair od 1KW ?
Kao sto si i sam rekao, nemoj bezveze da se palis na 1KW. Seasonic je KVALITETNIJI i opet neces ga ni do pola uposliti. Ja svakako za iste pare ne bi uzeo taj LC Power bez garancije pored novog SS-a koji ima 5god. tj. i da ima taj LC garanciju ja ga opet ne bi uzeo ..
:: Taj LC Power je koliko sam ja upoznad Andyson built by. Znaci svakako da valja, ali ne valja koliko Seasonic valja. Pa valjda i onaj ko se nista ne razume to moze da zakljuci cim je taj LC nov 160e ? Koliko kosta Corsair od 1KW :: :: Kao sto si i sam rekao, nemoj bezveze da se palis na 1KW. Seasonic je KVALITETNIJI i opet neces ga ni do pola uposliti. Ja svakako za iste pare ne bi uzeo taj LC Power bez garancije pored novog SS-a koji ima 5god. tj. i da ima taj LC garanciju ja ga opet ne bi uzeo . :: ::
Samo mala ispravka, ovaj LC je CWT. Ostalo se u potpunosti slazemo. I sto bi rekao kolega gliga79
+1
:: Taj LC Power je koliko sam ja upoznad Andyson built by. Znaci svakako da valja, ali ne valja koliko Seasonic valja. Pa valjda i onaj ko se nista ne razume to moze da zakljuci cim je taj LC nov 160e ? Koliko kosta Corsair od 1KW :: :: Kao sto si i sam rekao, nemoj bezveze da se palis na 1KW. Seasonic je KVALITETNIJI i opet neces ga ni do pola uposliti. Ja svakako za iste pare ne bi uzeo taj LC Power bez garancije pored novog SS-a koji ima 5god. tj. i da ima taj LC garanciju ja ga opet ne bi uzeo . :: ::
Ja sam uzeo lc 1000 legion x2 na oglasima novo za 150eur,naravno bez garancije, i sve je bilo extra dok jednog dana nije zadimilo moju malu sobicu, i to kada sam blejao na netu tj, sestra,naleteo jaci napon i papa napajanje, proleteo kroz sve zastite, koje ima, kao da ih nema, kad se pravis pametan tako ti je to ,pitao sam servisere i ljude koji se razumeju u materiju i oni su mi rekli da nema veze sto ima 1000w da je moglo da crkne i da je imalo 5000w i kazu, da je kao meni zapala losa serija ili reparirana tj napajanje koje je imalo neku gresku pa je pod garancijom vraceno u fabriku pa otklonjena ta greska i ponovo zapakovano i poslato ponovo u prodaju ali kome verovati i drugaru je riknulo dan posle cm 1250w pro na isti nacin tako da ja sad imam ups za svaki slucaj,ali i bednih lc 600h,za privremeno dok nedodje kinta za napajanje, I ako neko moze da mi kaze gde moze da se uzme corsair ax serija od 850 pa na gore bio bi mu zahvalan
Znaci LC mu ipak dodje malo bolji od tog tvog iz potpisa. Gde ti vide 40A u tom tvom...?
PS. Ne znam posto je taj SS 12D pa ne tvrdim da je Arandjeo bolja kupovina, ali mi se cini kao bolje napajanje... Mozda gresim, nikada nisam video taj SS a Arandjela jesam vise puta. Izuva koliko je dobro.
S1000RR
:: Cim vidim 18A na 12 v grani, naspram (u mom slucaju) 40A , odma predpostavim o cemu se radi :: :: Ako bas oces kvalitetan LC izvoli . :: :: http://www.pcaxe.com/hardver/napajanja/lc-power-legion-x2-1000w-v2 :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: Gigabyte 6850 1Gb, Windforc :: ::
:: http://www.lc-power.de/index.php?id=169&L= :: Mislis :: :: 4x 18A = 72 :: :: naspram 2x 35A = 70 :: :: http://www.seasonicusa.com/S12D.ht :: :: Znaci LC mu ipak dodje malo bolji od tog tvog iz potpisa. Gde ti vide 40A u tom tvom... :: :: PS. Ne znam posto je taj SS 12D pa ne tvrdim da je Arandjeo bolja kupovina, ali mi se cini kao bolje napajanje... Mozda gresim, nikada nisam video taj SS a Arandjela jesam vise puta. Izuva koliko je dobro :: :: S1000R :: :: :: Cim vidim 18A na 12 v grani, naspram (u mom slucaju) 40A , odma predpostavim o cemu se radi :: :: :: :: Ako bas oces kvalitetan LC izvoli . :: :: :: :: http://www.pcaxe.com/hardver/napajanja/lc-power-legion-x2-1000w-v2 :: :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: :: Intel Q6600. CM - TX3 :: :: Asus P5QL-E :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: Gigabyte 6850 1Gb, Windforc :: :: :: ::
ako vec svi nude ako ti treba ima i Corsair HX620 :) pa javi ako si zainteresovan
AMD Phenom II X3 710@3.31Ghz@CM Vortex Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 1700Mhz Exceleram CL9 ATI HD4850+artic turbo pro 25C PC power cooling and silencer 500W@CM690II Basic 2x500GB samsung F3@Raid 0,2x2TB WD Green@RAID 1
:: :: :: :: Ako vam treba, da bez veze e basas pare, prodajem za 75e, garancija, full pac :: 0655063560 marko,
U redu je, prhvatam sugestiju. Zato sam i pitao koliko kosta taj SS, apsolutno verujem da je bolje napajanje. Sada me samo zanima sta je bolja kupovina za pare... Ajd odoh sam da vidim, od vas nema vajde :)
EDIT: Ne mogu nigde na nadjem... Gligo, koliko si ga platio...?
@danijelk To ti je cudno iz razloga sto je brend Seasonic relativno nepoznat na ovim prostorima.(osim kod ljudi koji su upuceniji). Retko gde ga i ima. Nigde ni jedna reklama, skupo za oci, naziv mu dodje onako pomalo `buvljacki` i dovoljno je da ljudi ne znaju o cemu se radi i da su sumnjicavi. Mnogo poznatija su: Chieftec, LC Power, Codegen, Corsair, Cooler master, Silverston i td. Niko se nije naucen rodio pa sam zato postavio par linkova gde moze da se procita o cemu se radi.
@VMARC Kupio sam u Gi*atronu, ali ga posle nije bilo, najbolje je da pozoves pa da pitas, naci ce ga oni samo ako treba :)))
:: :: Da covek ne poveruje da se vodi rasprava izmedju SeaSonic-a i LC Power-a.... :: :: ________________________________________________________________ :: ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb :: _______________________________________________ :: DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 2 :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.