E sad da ja postavim ozbiljnu temu.....fan controller :)
STRANA 2 OD 2
OCz
re
02.02.2011. 01:04
status: user broj poruka: 2900
Uzmi koji god hoces. Ja samo navodim to u vezi tranzistora. Bilo je ranije tj. u pocetku slucajeva crkavanja kanala i to iskljucivo kod Master-a (prvi, originalni). i to bas zbog pregrejavanja. Nisam vidjao da je neko sa Ace-om imao problema ..
eto... a ja, tutuban, gledam kontrolere... i mutim po glavi, koji se oni k.... razlikuju, kad deluju isto. na pakovanjima ne pise nista bitno, od specifikacija, da bih se ja uhvatio za neku razliku. mada, ic se ne razumem u elektroniku, pa mi ne vredi i da gledam toliko :DDD hvala za info :)
Auuu, sranje. Sad citam da Kaze Master/Server ne reaguju sa Antecovim 200m fanom, niti sa nekima koji namju RPM sensing. Izgleda da ce on ostati na ovom sto jeste sa prekidacem na LOW.
Koje je ovo sranje. Nema Zalmana, nema sad ni Scythe, ostali su AXP koji mi ne uliva poverenje, i ovi NZXT koji zauzimaju 2 slota u kucistu. Stvarno imamo toliki izbor u ovoj drzavi, da ne znam sta cu pre da kupim. :)
pa ovo je srbija sta hoces?? dobro je da pdv nije povecan. od svake komponente u srbiji mozes da nadjes po dva proizvodjaca, ponekad se pojavi i treci ali brzo utihne!
Dzaba. Em nemam karticu, em ostvarivanje garancije na laksi nacin.
:: Evo baci pogled i kod ovih, narucivao sam ja par puta stvari, imam samo pohvale :: :: http://www.quietpc.com/rs-en-eur/products/casefanaccessorie :: :: Podesi samo Srbiju u gornjem desnom cosku, ako vec nije (kako bi odbilo VAT), a shipping ce ti izracunati cim ubacis u korpu :: :: po :: :: ::
:: Prodat je. :: :: :: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?252189-C2D-E7300-GA-EP35-DS3-i-WD-250gb-SATA2-AAKS&highlight=zalma :: :: :: :: :: ..dzaba sto je na oglasima :) ka nema vise izgleda :: :: :: :: :: :: Zbog ove bolestine ne mogu da odem ni do emmi-ja.......fuck. Nadam se sledece nedelje : :: :: @neXus2000 ma okreni bre znas vec koje firme i naruci sta zelis ? Sticice ti za 2 do 3 nedelje jbg sacekaj i gotovo. Ovako nikada nista neces uraditi.
Roba bi trebalo da je stigla u Emmi, samo što još nisu ništa stavili na sajt. I još nešto, imao sam problema sa NZXT Sentry 2. Kod dva CM venta od 14cm je pruzrokovao je zujanje/tandrkanje, tako da vlasnici CM ventova treba da razmisle da li će da kupe Sentry 2!!! Iz istih razloga sam ga prodao, a nadam se da će njegov novi vlasnik imati više sreće od mene.
AMD Phenom II X3 720BE @3,4GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Gigabyte HD4870 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.