ako nije tajna????? i koliko CHIEFTEC BX-01B-B-B(gps-550ab a) ASUS P5K-E CORE 2 DUO E8400 (OC 3,8GHZ - CM tx3 push&pull) KINGSTON 2x2gb ddr2 800mhz cl5 ASUS 5770 1gb ddr5 CU CORE(OC 950/1250mhz) WD 500GB caviar black SAMSUNG2233BW
@CAL, tebi treba dati medalju za uništavanje svake teme u kojoj se pojaviš i to zasluženo. Jebo te onaj Laza Lazarević kada i on ne može da ti pomogne, pa ko je toliko lud da plati tu ružnu tastaturu od 70 do 150€ u zavisnosti od verzije???? Pa da svetli kao uskršnja jelka?!? Valjda je Logitech Illuminated ili ona Razer Lycosa Gamer D I Z A J N za tu šugu koju reklamiraš??? Čoveče, ti nisi zdrav majke mi moje .-...
omega cassiopeia.. nego ono što mene čudi je, kad god je komp u struji, bilo da je os podignut ili ne, tastatura svetli.. jel može nekako to da se reguliše? inače, nisam očekivao da će bude vako simpatična tastatura, još kad sam video da ima 3god garanciju, postala je još fantastičnija!!! :D
mozda da bocnes u neki drugi USB ili procackaj u biosu power za usb portove kad je powered off inace, koliko kosta? bas lepo izgleda, onako jednostavno a lepo
:: omega cassiopeia.. nego ono što mene čudi je, kad god je komp u struji, bilo da je os podignut ili ne, tastatura svetli.. jel može nekako to da se reguliše :: inače, nisam očekivao da će bude vako simpatična tastatura, još kad sam video da ima 3god garanciju, postala je još fantastičnija!!! : :: :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: ::
možda i to da probam.. doduše, taj port koji je, da kažem, namenjen za tastaturu i miša (onaj pored ps2 priključka) sam sjebao.. tj jedan je ok i tu je miš, a ovaj drugi sam sjebao nekim sranjem prijemnikom za neko vnugo od miša, a moguće da na tim portovima radi kako treba.. mora opravim to inače, košta 2500 u duo*om-u, al sam ugrabio zadnji primerak :p al kažu da će im stizati ovih dana..
Jes imaš pravo, koji će ti da svetli i privlači komarce. Ko što ti rekoše imaš u biosu da namestiš valjda power off status za usb-ove. Meni recimo treba za punjenje telefona.
gledao po biosu, ne nađoh ništa vezano za power.. kopija po izgledu (mada ne znam kako bi drugačije mogli da je kopiraju), a uzo sam je zato što ima kontroler za winamp, ili šta god da je namešteno kao default player i slim je...
Možda sam se loše izrazio za to kopiranje, nije to u pitanju već ista fabrika u Pyong-Yangu može da pravi i jednu i drugu samo lepi druge nalepnice.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: gledao po biosu, ne nađoh ništa vezano za power.. kopija po izgledu (mada ne znam kako bi drugačije mogli da je kopiraju), a uzo sam je zato što ima kontroler za winamp, ili šta god da je namešteno kao default player i slim je.. ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.