Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Performance MX: Prvi utisci
STRANA 2 OD 2
gliga79 Imarkovic !! 19.02.2011. 03:29 #296797

status: user
broj poruka: 4641
Odkud znas da sam Gligorije...
Iznosis neciju privatnost ???
Dautovic, ko je taj general sto kuka na A4 tech???
Ajoj brate sta rade ljudi na Genijus, nikad ne bi pomenuo takvu glupost.
Idi malo na Arenu, da vidis sta rade ljudi na CS, sa A4tech.
Ali najgore je sto sa genijusom razbijaju.
Znaci da mis nema veze, nego se pricaju price

Thermaltake Soprano RS 200
Seasonic S12D, 850w Super Silent
Intel Q6600, Corsair H50 +2x Enermax Magma
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
Gigabyte 460 OC, Windforce

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: ... 19.02.2011. 03:31 #296798

broj poruka: 19085
kako bese sajt?

:: Imas ga na onom mestu za 1800, po meni to nije visoka cena za NOV intelli 1.
::
imarkovic Re: Imarkovic !! 19.02.2011. 03:36 #296799

ranije si se uvredio kad sam ti rekao `matori`, a bilo je u zargonu, ja tako sa svima..brate,prijatelju,matori, itd, ako je potrebno za to da se pravda covek nekome e onda jebes ga.. sad se ljutis za Gligorije.. brate, zar ne vidis da se zajebavam, koj ti je bre djavo.. sta je bre ovo, niko ne zna vise da se zeza, opusti, i ostalo.. ne znam zaista kako ti je ime, pojma nemam, niti me preterano interesuje, izvinjavam se ako sam narusio tvoju privatnost, gliga79.

:: Odkud znas da sam Gligorije..
:: Iznosis neciju privatnost ??
:: Dautovic, ko je taj general sto kuka na A4 tech??
:: Ajoj brate sta rade ljudi na Genijus, nikad ne bi pomenuo takvu glupost
:: Idi malo na Arenu, da vidis sta rade ljudi na CS, sa A4tech
:: Ali najgore je sto sa genijusom razbijaju
:: Znaci da mis nema veze, nego se pricaju pric
:: Thermaltake Soprano RS 200
:: Seasonic S12D, 850w Super Silent
:: Intel Q6600, Corsair H50 +2x Enermax Magma
:: Asus P5QL-
:: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh
:: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
:: Gigabyte 460 OC, Windforc
gliga79 Re: Re: Imarkovic !! 19.02.2011. 03:57 #296800

broj poruka: 4641
Sto si se primio na glupost ?
Mene nije moguce uvrediti na taj nacin, sto znaci da je sve igra i zajebancija.
Ja se svo vreme salim i zajebavam, i da ti kazem iskreno drag si mi lik na ovom forumu :)
Ne mogu da ti docaram recnik, jer jedno je forum a drugo realnost i licni kontakt
Video bi da nije nista usmereno protiv tebe. Nasuprot tebi, mnogi ljudi koji sebe svrstavaju u naucnike nisu ti ni do kolena, jer nemaju ono drugarsko i ljudsko u sebi.
Na prvom mestu je ljudskost , Covecnost i Tolerancija. Kod mnogih taj kljuc nedostaje.

@Mali Abner ih je juce sve prozvao, spakovao njemu drage likove u paket !
izdvojio bih Machine-a
On ne spada u tu grupaciju i molim da se ne uplice sa ovom ekipom !!!
Cuo sam o njemu dosta toga i znam o kakvoj licnosti se radi.
Nek se oglasi po ovom pitanju licno, ako je jos uvek tu.

BUDALE ne shvataju da na prvom mestu treba biti COVEK !!!

:: ranije si se uvredio kad sam ti rekao `matori`, a bilo je u zargonu, ja tako sa svima..brate,prijatelju,matori, itd, ako je potrebno za to da se pravda covek nekome e onda jebes ga.. sad se ljutis za Gligorije.. brate, zar ne vidis da se zajebavam, koj ti je bre djavo.. sta je bre ovo, niko ne zna vise da se zeza, opusti, i ostalo.. ne znam zaista kako ti je ime, pojma nemam, niti me preterano interesuje, izvinjavam se ako sam narusio tvoju privatnost, gliga79
:: :: Odkud znas da sam Gligorije..
:: :: Iznosis neciju privatnost ??
:: :: Dautovic, ko je taj general sto kuka na A4 tech??
:: :: Ajoj brate sta rade ljudi na Genijus, nikad ne bi pomenuo takvu glupost
:: :: Idi malo na Arenu, da vidis sta rade ljudi na CS, sa A4tech
:: :: Ali najgore je sto sa genijusom razbijaju
:: :: Znaci da mis nema veze, nego se pricaju pric
:: ::
:: :: Thermaltake Soprano RS 200
:: :: Seasonic S12D, 850w Super Silent
:: :: Intel Q6600, Corsair H50 +2x Enermax Magma
:: :: Asus P5QL-
:: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh
:: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
:: :: Gigabyte 460 OC, Windforc
Erestun re 19.02.2011. 05:01 #296801

broj poruka: 1797
Napraviste od teme papazjaniju, al` nema veze, vazno da se shkraba nesto....
Ma opusteno, Dautovicu, ja znam sta sam kupio, a i realno ti se ovde na forumu postavljas kao da si svu pamet popio (ne pisem da te vredjam, samo konstatujem) Ne znam koje si godiste, niti te poznajem, ali ne poznajes ni ti mene...
Ovog trenutka mogu da odem i da uzmem mis koji god hocu i da probam, tako da nemoj pricati neke stvari napamet.
Gladan sam i pripit, odoh jesti nesto x)

dautovic Re: re 19.02.2011. 10:27 #296828

broj poruka: 2856
Jbg ja ti reko da se ne vredjas sto sam rekao nesto negativno za `tvoju novu komponentu` a ti...necu vise da ti kudim misa obecavam...znam i ja sta si ti kupio zato sam sve ono i napisao, lepo je to sto mozes da uzmes kog misa hoces, svaka cast i ja bi voleo da mogu tako.
Ovde na forumu napisem 2 posta dnevno retko kad vise...a to da se pravim pamet stvarno nisam primetio,ne mogu doci do izarazaja od nekih, ali hvala ako si ti to zapazio.

Ne pricam ja nista napamet, znam poprilicno o misevima i koji su aktuelni i da kazem `dobri` trenutno. Ne hvalim se tim jer je to posledica gejmina koji sam praktikovao u madjjim danima, a koji je prerastao u to da `volim` dobre miseve i pratim novotarije...itd

@gliga koji si ti majs. Na koji arenu da idem? Evo ako mora ovako: Veruj mi na rec da ljudi koji igraju profi ili se trude da igraju, niko ne koristi genius/a4tech/trust i ostale niskobudzetne rekvizite. Ne znam ni sto si se uhvatio za to? Ako tebe sluze mis i tastatura lepo, sta se ti sa drugima nabedjujes, iz cega proizilazi ta potreba za dokazivanjem da su tvoje komponente najbolje? Evo @Erestun se decko uvredio sto sam rekao da mu mis ne vredi 40e (odma poteze neke sintakse gde se ja pravim pametan) i da je sranje ako ga uporedis sa drugim misevima tog cenovnog ranga. Nisam znao da tema treba da funkcionise po prncipu `ja otvorim temu, a vi svi pisete WOW, bravo, svaka cast, cestitam`...

@Igore skroz si u pravu, mnogo se ljudi pale ovde - dokoni

@Erestun, ne znam sta si hteo da kazes ovim da ne znas ko sam, ko je sam godiste itd, a u pravu si ne znam ni ja ko si ti, zato imas moje duzno postovanje i evo opet ponavljam nemam nameru nicim da te uvredim a ni gligu takodje, mada kapiram da to on zna...

:: Napraviste od teme papazjaniju, al` nema veze, vazno da se shkraba nesto...
:: Ma opusteno, Dautovicu, ja znam sta sam kupio, a i realno ti se ovde na forumu postavljas kao da si svu pamet popio (ne pisem da te vredjam, samo konstatujem) Ne znam koje si godiste, niti te poznajem, ali ne poznajes ni ti mene..
:: Ovog trenutka mogu da odem i da uzmem mis koji god hocu i da probam, tako da nemoj pricati neke stvari napamet
:: Gladan sam i pripit, odoh jesti nesto x
:: _________________________________________________________
:: Velg Bort Livet
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Hehe, imam ja jednu pričicu 19.02.2011. 11:29 #296852

broj poruka: 9006
Znam za lika što ide po turnirima a kući koristi nekog razvaljenog geniusa i kaže: `Jebeš mi sve mnogo mi dobro leži al blam me da ga nosim na turnir`.

Ima i tu kičeljistva izgleda, ne može svako da bude ko Lucije Kornelije Sula da nosi slamnati šešir u rat.

Always carry a flask of whiskey in case of snakebite.
Furthermore, always carry a small snake.

Erestun re 19.02.2011. 14:53 #296918

Ma opusteno, daleko od toga, glupo bi i bilo da se uvredim na forumu nekom, niti si rekao nesto uvredljivo...
Probao sam zaista mnogo miseva i jedini na koji nisam morao da se navikavam je MX Rev, pa cak i na ovaj performance cu morati, jer mi je ergonomija losija nego kod ovog prvog...
Da vredi 80e, realno ni jedan mis ne vredi tih para, ali nisam mu ja stavio tu cenu...
Pa pazi, sada da, ti si od skoro na forumu, u pocetku si se samo svadjao sa ljudima i odgovarao na svaki post. Ko god je nesto rekao suprotno od tebe izbila je svadja.
Mada opusteno bre, boli me k ko sta radi ovde...ima par do jaja ljudi i to je to. Vise lupate i pisete gluposti nego sto nesto konstruktivno kazete.
Ja i nisam ovaj post napravio da ljudi govore svaka cast itd...vec ce mozda nekom da pomogne u odabiru, jer su testovi vecinom sranje po netu...odnosno napravio sam poredjenje sa Rev-om.

MaliAbner Bem ti klesta... 19.02.2011. 17:47 #296948

broj poruka: 7783
Bem ti klesta gde ode ovaj svet ???
Crnci igraju golf, belci zakucavaju u NBA, plavke se ne skidaju sa garavih, beli momci poludese za zutim curama...

A evo sad se i misevi za racunar friziraju...

Salu na stranu zar mora i to, ispade da ovi po razvojnim timovima raznih firmi n`umu da naprave proizvod da valja iz prve nego moramo sami da ih doradjujemo.

Onako uzgred da li i na tom performance mx mogu da se isprogramiraju svi tasteri ili to vise ne moze... ja pogledah na zvanicnom sajtu kad tako ona dva butona sa strane sluze za skakanje sa prozora na prozor u citacu interneta, ili sam mozda pogresio zato sto se ti butoni mogu programirati da rade sasvim druge stvari u zavisnosti od trenutno aktivnog programa.

Meni taj misonja izgleda sjajno mozda bih se i odlucio da ga platim 80US$ ako naletim na njega ovde u KL ali za sad sam nasao samo 705 te bolje od logiteca ne nalazim.
One razere ne mogu ocima da vidim kako su odvratini, Roccat mi se na slikama cinio sjajnim ali kad sam ih uzeo u ruke ne ulivaju mi poverenje, pira je dosta jeftina li je premalena za moju ruku, kone ne postoji u bezicnoj varijanti itd...

Sad vec razmisljam da uparim taj performance (ili 705) sa nekom wave 350 tastaturom, ajde daj vise informacija iz prive ruke o misonji, konkretno me zanima mogucnost programiranja dugmica.

Tomato Republic Of Serbia !!!

P.S. Kad neko kaze profi ja tu stavljem znak = profesija znaci da taj neko zivi od toga, ako neko u sirbistanu zivi od CS e taj je car, daj bre ljudi osvoji trista evreja u sedam nedelja i on je profi...
Kako da ne bice tako sve dok je kod mame i tate na kasiki i sveze opranoj posteljini.
Erestun re 20.02.2011. 05:07 #297127

Naravno da mogu da se programiraju...SetPoint instaliras i sve mozes. Cak imas Advanced opciju ako hoces za odredjene programe da promenis tastere.

MaliAbner Re: re 20.02.2011. 10:42 #297135

broj poruka: 7783
Hvala...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Naravno da mogu da se programiraju...SetPoint instaliras i sve mozes. Cak imas Advanced opciju ako hoces za odredjene programe da promenis tastere
imarkovic Re: re 20.02.2011. 12:26 #297157

zaboravio si da pomenes da kad se jednom programiraju zauvek ostaju isprogramirani tako jer mis u sebi ima memoriju.

:: Naravno da mogu da se programiraju...SetPoint instaliras i sve mozes. Cak imas Advanced opciju ako hoces za odredjene programe da promenis tastere
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs