E, a ovo za `gaming surround` stvarno ispadas debil... ajd` prvi put nisi znao, al` sada je vec ozbiljna stvar... bolje da naucis engleski, nego sto postavljas slike prosecne konfiguracije na neki tamo forum... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Nemam na sta da budem ljubomoran, meni je prosek.. Imas jaci procesor koji si uzeo samo zbog igara, sto je nebulozno... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
:: Nemam na sta da budem ljubomoran, meni je prosek. :: Imas jaci procesor koji si uzeo samo zbog igara, sto je nebulozno.. :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
5850 su sve iste, ne znam sta iam tu da se stidi dal pise VTX ili ne znam sta nema nikakve veze dok je referentna karta a njegova jeste koliko vidim...
Ok je konfiguracija, 5850 niej slaba za ostatka konfiguracije, cak je i prilicno jaka za taj monitor koji ima.
Nalazim tvoje prozivanje samog sebe Azrael u trećem licu..... poremećeno...
Prvo da prodješ kroz osnovnu školu da naučiš istoriju, a ako doguraš do 4-og razreda možda i naučiš reč dve Engleskog jezika, ali moraš prvo rodni Srpski da naučiš kako treba...
Traži bakuti da izvadi bukvar iz naftalina, znam da ne znaš šta je to, ali znaće ona verovatno, ili se barem nadam... __________________ Scourge of PCBerza
Ljubomora?! Hteo sam da te pitam, zasto si postavio temu, ako si mislio da ce da dobijes sve pozitivne komentare, tj. nisi bio spreman da prihvatis kritiku? Posle prvog posta sam hteo da ti bacim neku sliku i da ti dam jos koji komentar, ali ti je par ljudi brzo odgovorilo. npr philaemos.. Onda sam procitao i ostale postove koje si napisao pa ne bi da se upustam u takve rasprave.. Cak sam ti napisao sta mi se svidja i ti me napadnes kao ljubomora. Ispalo je da sam ljubomoran na tvoj monitor i zvucnike Microlab, cini mi se sa slike koja je slikana i microlab fotoaparatom :P. Kad prodas ceo komp i kupis jedno pojacalo koje ce da ti gura zvuk ti me zvrcni da vidim.. :)
Ovo prosek? Alo bre,pa raspitajte se po firmama u Beogradu najprodavanije konfiguracije,dal svaki drugi kupi 5850 ili svaki 20?Da ne pricam ko ima para da daje 50e za transformers mis,ili nedaj Boze disco tastaturu,ili jos gore zvucnike metar u visinu pa jos da ih stavi pored monitora...
Kad ti udju u prodavnicu prvo pitaju dal dajes na odlozeno pa tek onda gledaju cene. Klinci koji dolaze sa ocevima,traze racunar za igrice,a onda roditelj kaze,pa do 30k,na to mu prodavac kaze kako bi mogao da doda jos koji dinar,onda bi bilo to to,pa da bio bi minimum minimuma,a onda ustaljena praksa da se kupi sto veci monitor koji je fancy,lepo kuciste koje sija,ali zato unutra tek da ima nesto...
Koliko? Vecina. Tj, uglavnom. Tipa od 500 do 2500din. Ja imam neki 5.1 od 50 (kao drvene kutije) i mogu reci da sam prilicno zadovoljan :) Imam i EI nis kutije one klasika i pojacalo, ali jedan niskotonac odlepio pa nikako da odnesem. Predivan im je zvuk..vidis, mogao bih to da sredim..
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: slazem se da nazalost malo ljudi moze da odvoji vise od 300 e za konfu u Srbiji.. :: :: a sto se tice makinija: nije pojacalo kompjuter!!!! prema tome ne bulazni... :: :: :: koliko ljudi tek ima obicne zvucnike za pc od 500 din? itd itd. :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CFT600-14CS CHIEFTE :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.