ne razumem cemu tolika frka, brate svi znamo kako je to kad se napalis zar ne, jednostavno nisu mogli da izdrze i to je to, ili su jednostavno hteli da to urade napolju. jebi ga sad, policija ima kamere svuda samo sto to oni nisu znali. inace mala bas ekstra izgleda, faca manje-vise pitanje ukusa, ali telooooooooooo mmmmmmmmm:)
:: :: :: ne razumem cemu tolika frka, brate svi znamo kako je to kad se napalis zar ne, jednostavno nisu mogli da izdrze i to je to, ili su jednostavno hteli da to urade napolju. jebi ga sad, policija ima kamere svuda samo sto to oni nisu znali. inace mala bas ekstra izgleda, faca manje-vise pitanje ukusa, ali telooooooooooo mmmmmmmmm:)
Mora da se iskljuci Parental Control na kompu :):):)
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Ma ja namem nista protiv ovo dvoje, drago mije da se neradi o nekim pedercinma. ja samo ne razumem sta je ovde toliko intersantno to je sve.....
:: kod nas se sexaju oni koji bi i trebali,zamisli da si video toplu bracu :) :: srca bi te strefial . :: :: :: :: Doca mi je sa zakasnjenjem rekao tako da nisam video snimak : :: :: al po slikama rasna mala glupaca : :: :: :: :: :: ::
jos jedna ljadro, nije vredna pomena prva i jedina koja je smislila foru i uzela debele pare je Pamela Anderson (ostale su samo kopije - Severina, Suzana Pu Dlanka Mancic, ....)
Au, jaka stvar. Pojebali se, so what. Nego, ove novine pisu o tome kao da su dosli vanzemljaci na zemlju. :) Izgleda da novinari nemaju seks u svom zivotu, pa zapeli da buljase u tudje zivote. U to vreme kada se odigrala explicitna scena, mogu da se kladim da je bilo najmanje 1000 takvih na javnom mestu, samo sto na tim mestima nema kamera :) A i ko nije imao seks na javnom mestu, nezna sta propusta :)
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.