nije mi bitno toliko, ali mish je bolji od ovog mog sigurno :)
27.03.2011. 15:46
status: user broj poruka: 4725
aje se izdogovarajte, pa nek mi neko javi oce li mi proda, imam u steku od odma 1500din .) ti Milane nemoj da je razdrndan mish da te ne trazim posle :)) javite mi ako oce neko da mi proda :))
vozi kamion verovatno :)) ali iskombinovacemo, bas se eto pogodilo da prodaju istog misa xD zna li neko kako lezi u ruci ovaj 747h?? po slici msm da je dobar za ruku, veci je od ovog mog pacova, tako da je bolji za saku.....zna li bilo ko, neki utisci??
:: sad će mi napravimo neki bizni :: .- :: samo kad bi ovaj Mixx gledao u sanduče, bilo bi super, al ko zna šta radi dečk :: :- :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: ::
Pošto je spolja potpuno isti kao ovaj moj 740 mam ja par utisaka.
- za veću šaku - pogodniji za claw grip nego za palm, uži je s donje strane (meni odgovara jer mnogo podižem miš pa mi ne leže oni s velikim stopalom) - s leve strane ima hrapavu gumu pa leži dobro, s desne nema pa nekad ume da klizi kad ti se ruke oznoje - skrol ok, ništa fensi - dugmići sa strane na ok položaju, jedno je nazubljeno tako da nema zabune - dpi switch ok pozicioniran. koristim samo dve rezolucije pa mi ni ne trebaju dva dugmeta - ono double click dugme je nekima korisna stvar, meni lično i ne radi neki posao
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: vozi kamion verovatno :)) ali iskombinovacemo, bas se eto pogodilo da prodaju istog misa xD zna li neko kako lezi u ruci ovaj 747h?? po slici msm da je dobar za ruku, veci je od ovog mog pacova, tako da je bolji za saku.....zna li bilo ko, neki utisci?? ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.