post expresom barem dobijem pare kad treba, AKS em ne donose pare kad treba, em sam morao da idem u njihov magacin po pare, jer kurir ne moze da donese na kucnu adresu cimam ga par puta i nista...
pred prijem paketa uvek nazovem kurira da se dogovorim gde da se nadjemo i priblizno vreme, bakshish se podrazumeva tako da problema nisam imao..., odnosno bude u pocetku pa kad kane bakshish nema problema...sve moze.)
Upravo to mi se desilo pre neko vreme, nece tj ne ume covek da dodje do kuce i to ti je, odem ja do glavne ulice gde me zvao, i tamo teo da ga izvucem iz kombija da ga isprangijam, jer se pravi budala, i posle je dolazio a kucnu adresu, mnogo su debili, ili su to tako samo pojedini.....
:: post expresom barem dobijem pare kad treba, AKS em ne donose pare kad treba, em sam morao da idem u njihov magacin po pare, jer kurir ne moze da donese na kucnu adresu cimam ga par puta i nista... :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.