Samo sam pomenuo podatke s kutije za one koji eto ne znaju u vezi tog lc-a sto se tice efikasnosti, znam da se ne racuna tako. Sve u svemu za te novce bolje nema...
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 - Kingston 4 Gb DDR2 800 - LC Power 600W - Philips 22``
Nije neka grozna snaga al srećom pa ni komp obično ne troši kolko se misli da troši. Najveća zabuna je baš od tih kalkulatora po netu što izbace preporučenu snagu napajanja a ljudi pomisle da im komp troši toliko. Imaju i dva prilično dobra razloga, s jedne strane te kalkulatore uglavnom prave proizvođači napajanja a u interesu im je da prodaju što jače, s druge strane moraš ljude malo i da naplašiš jer bi inače kupovali na knap.
A i ove cifre za potrošnju po testovima su u furmarku za grafičke a u linxu za procesore, teško je tako ih upregnuti normalnom upotrebom a oba ta tostera... mislim testera niko normalan ne pušta odjednom.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: Samo sam pomenuo podatke s kutije za one koji eto ne znaju u vezi tog lc-a sto se tice efikasnosti, znam da se ne racuna tako. Sve u svemu za te novce bolje nema.. :: ::
Hvala svima jos jednom na silnim savetima, za sad ovo cudo od MS-a radi bez problema, a taj LC cu memorisati negde, pa cim se izgladi finansijska situacija pazarim ga, mada ovaj MS dobih na poklon posto je lik koji mi je pozajmio pazario nekog Antec-a od 100 jura i ne pada mu na pamet da vraca MS posto ga je ono zezalo pri OC-u, ja ne radim OC (bar za sada) tako da mi ovo sad zadovoljava. Jos jedno pitanje, da li ako je napajanje loseg kvaliteta kao ovo MS moze polako sto kazu tiho #ebavati komponente koje napaja, dakle da li ova skuplja rade tzv peglanje napona, a ova jeftinija ne. Srocio sam ovu recenicu skroz laicki, ali se nadam da ste razumeli :). Poz...
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte GA-880GA UD3H EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 Gainward ATI HD 3870 512mb WD Caviar 640GB blue Cooler Master Hyper 212 Plus Cooler Master RS-430<
Hvala svima jos jednom na silnim savetima, za sad ovo cudo od MS-a radi bez problema, a taj LC cu memorisati negde, pa cim se izgladi finansijska situacija pazarim ga, mada ovaj MS dobih na poklon posto je lik koji mi je pozajmio pazario nekog Antec-a od 100 jura i ne pada mu na pamet da vraca MS posto ga je ono zezalo pri OC-u, ja ne radim OC (bar za sada) tako da mi ovo sad zadovoljava. Jos jedno pitanje, da li ako je napajanje loseg kvaliteta kao ovo MS moze polako sto kazu tiho #ebavati komponente koje napaja, dakle da li ova skuplja rade tzv peglanje napona, a ova jeftinija ne. Srocio sam ovu recenicu skroz laicki, ali se nadam da ste razumeli :). Poz...
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte GA-880GA UD3H EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 Gainward ATI HD 3870 512mb WD Caviar 640GB blue Cooler Master Hyper 212 Plus Cooler Master RS-430<
Druze te kante samo u Srbiji zvane PSU su bukvalno minsko polje. Medjutim ako pogledamo tvoju konfu razlika u minama iznosi par santimetara, pa ti sam izracunaj da li ce neka da okine.
Narodski receno duza upoterba tog sranja sa tom konfom ti je isto kao i igranje Ruskog ruleta sa 5 metaka u burencetu.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: Hvala svima jos jednom na silnim savetima, za sad ovo cudo od MS-a radi bez problema, a taj LC cu memorisati negde, pa cim se izgladi finansijska situacija pazarim ga, mada ovaj MS dobih na poklon posto je lik koji mi je pozajmio pazario nekog Antec-a od 100 jura i ne pada mu na pamet da vraca MS posto ga je ono zezalo pri OC-u, ja ne radim OC (bar za sada) tako da mi ovo sad zadovoljava. Jos jedno pitanje, da li ako je napajanje loseg kvaliteta kao ovo MS moze polako sto kazu tiho #ebavati komponente koje napaja, dakle da li ova skuplja rade tzv peglanje napona, a ova jeftinija ne. Srocio sam ovu recenicu skroz laicki, ali se nadam da ste razumeli :) :: Poz.. :: :: AMD Phenom II X4 955 BE :: Gigabyte GA-880GA UD3H :: EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 :: Gainward ATI HD 3870 512mb :: WD Caviar 640GB blue :: Cooler Master Hyper 212 Plus :: Cooler Master RS-430 :: ::
:: :: :: Hvala svima jos jednom na silnim savetima, za sad ovo cudo od MS-a radi bez problema, a taj LC cu memorisati negde, pa cim se izgladi finansijska situacija pazarim ga, mada ovaj MS dobih na poklon posto je lik koji mi je pozajmio pazario nekog Antec-a od 100 jura i ne pada mu na pamet da vraca MS posto ga je ono zezalo pri OC-u, ja ne radim OC (bar za sada) tako da mi ovo sad zadovoljava. Jos jedno pitanje, da li ako je napajanje loseg kvaliteta kao ovo MS moze polako sto kazu tiho #ebavati komponente koje napaja, dakle da li ova skuplja rade tzv peglanje napona, a ova jeftinija ne. Srocio sam ovu recenicu skroz laicki, ali se nadam da ste razumeli :) :: Poz.. :: :: AMD Phenom II X4 955 BE :: Gigabyte GA-880GA UD3H :: EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 :: Gainward ATI HD 3870 512mb :: WD Caviar 640GB blue :: Cooler Master Hyper 212 Plus :: Cooler Master RS-430 :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.