Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Igrice gase racunar
STRANA 2 OD 2
Danijelk ..... 21.05.2011. 22:24 #326367

status: user
broj poruka: 1541

Samo sam pomenuo podatke s kutije za one koji eto ne znaju u vezi tog lc-a sto se tice efikasnosti, znam da se ne racuna tako. Sve u svemu za te novce bolje nema...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Re: ..... 21.05.2011. 22:38 #326368

broj poruka: 9006
Za 30e stvarno nema.

Nije neka grozna snaga al srećom pa ni komp obično ne troši kolko se misli da troši. Najveća zabuna je baš od tih kalkulatora po netu što izbace preporučenu snagu napajanja a ljudi pomisle da im komp troši toliko. Imaju i dva prilično dobra razloga, s jedne strane te kalkulatore uglavnom prave proizvođači napajanja a u interesu im je da prodaju što jače, s druge strane moraš ljude malo i da naplašiš jer bi inače kupovali na knap.

A i ove cifre za potrošnju po testovima su u furmarku za grafičke a u linxu za procesore, teško je tako ih upregnuti normalnom upotrebom a oba ta tostera... mislim testera niko normalan ne pušta odjednom.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

::
:: Samo sam pomenuo podatke s kutije za one koji eto ne znaju u vezi tog lc-a sto se tice efikasnosti, znam da se ne racuna tako. Sve u svemu za te novce bolje nema..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Merodavno?! 21.05.2011. 22:41 #326369

broj poruka: 5714
http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=26969&forid=5&katid=3
raic Re: Merodavno?! 21.05.2011. 22:49 #326373

broj poruka: 9006
A, tu li je ta tema, tražio sam je nešto jednom.

Isti fazan ko onaj danas s coolermasterom od ~200W, eto čak ista grafička, dual mu je radio a za quad mu tačno fali dvadesetak vati.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

:: http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=26969&forid=5&katid=3
Ishmerish Pa ako bi smo verovali da ima 36A 22.05.2011. 13:35 #326459

broj poruka: 7285
slika: http://i.imgur.com/bHtWP.jpg

Dosli bi do cifre od 432w

Medjutim LC 6650GP2 ima samo 31A na V12 rail-ovima, tako da ovo napajanje ima max 28A na istom, sto nas dovodi do priblizne cifre od 336W.

A sve ukupno gledajuci kvalitet LC600H bi max moglo da pljune 350w, ali pod takvim opeterecenjem izlisno je govoriti sta ce se dogoditi sa V drop-om

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

limbonic Problem solved 22.05.2011. 13:46 #326464

broj poruka: 139

Hvala svima jos jednom na silnim savetima, za sad ovo cudo od MS-a radi bez problema, a taj LC cu memorisati negde, pa cim se izgladi finansijska situacija pazarim ga, mada ovaj MS dobih na poklon posto je lik koji mi je pozajmio pazario nekog Antec-a od 100 jura i ne pada mu na pamet da vraca MS posto ga je ono zezalo pri OC-u, ja ne radim OC (bar za sada) tako da mi ovo sad zadovoljava. Jos jedno pitanje, da li ako je napajanje loseg kvaliteta kao ovo MS moze polako sto kazu tiho #ebavati komponente koje napaja, dakle da li ova skuplja rade tzv peglanje napona, a ova jeftinija ne. Srocio sam ovu recenicu skroz laicki, ali se nadam da ste razumeli :).
Poz...

AMD Phenom II X4 955 BE
Gigabyte GA-880GA UD3H
EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7
Gainward ATI HD 3870 512mb
WD Caviar 640GB blue
Cooler Master Hyper 212 Plus
Cooler Master RS-430<

limbonic Problem solved 22.05.2011. 13:49 #326467

broj poruka: 139

Hvala svima jos jednom na silnim savetima, za sad ovo cudo od MS-a radi bez problema, a taj LC cu memorisati negde, pa cim se izgladi finansijska situacija pazarim ga, mada ovaj MS dobih na poklon posto je lik koji mi je pozajmio pazario nekog Antec-a od 100 jura i ne pada mu na pamet da vraca MS posto ga je ono zezalo pri OC-u, ja ne radim OC (bar za sada) tako da mi ovo sad zadovoljava. Jos jedno pitanje, da li ako je napajanje loseg kvaliteta kao ovo MS moze polako sto kazu tiho #ebavati komponente koje napaja, dakle da li ova skuplja rade tzv peglanje napona, a ova jeftinija ne. Srocio sam ovu recenicu skroz laicki, ali se nadam da ste razumeli :).
Poz...

AMD Phenom II X4 955 BE
Gigabyte GA-880GA UD3H
EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7
Gainward ATI HD 3870 512mb
WD Caviar 640GB blue
Cooler Master Hyper 212 Plus
Cooler Master RS-430<

Ishmerish Re: Problem solved 22.05.2011. 13:50 #326469

broj poruka: 7285
Ne da moze nego je samo pitanje kada.

Druze te kante samo u Srbiji zvane PSU su bukvalno minsko polje.
Medjutim ako pogledamo tvoju konfu razlika u minama iznosi par santimetara, pa ti sam izracunaj da li ce neka da okine.

Narodski receno duza upoterba tog sranja sa tom konfom ti je isto kao i igranje Ruskog ruleta sa 5 metaka u burencetu.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Hvala svima jos jednom na silnim savetima, za sad ovo cudo od MS-a radi bez problema, a taj LC cu memorisati negde, pa cim se izgladi finansijska situacija pazarim ga, mada ovaj MS dobih na poklon posto je lik koji mi je pozajmio pazario nekog Antec-a od 100 jura i ne pada mu na pamet da vraca MS posto ga je ono zezalo pri OC-u, ja ne radim OC (bar za sada) tako da mi ovo sad zadovoljava. Jos jedno pitanje, da li ako je napajanje loseg kvaliteta kao ovo MS moze polako sto kazu tiho #ebavati komponente koje napaja, dakle da li ova skuplja rade tzv peglanje napona, a ova jeftinija ne. Srocio sam ovu recenicu skroz laicki, ali se nadam da ste razumeli :)
:: Poz..
:: AMD Phenom II X4 955 BE
:: Gigabyte GA-880GA UD3H
:: EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7
:: Gainward ATI HD 3870 512mb
:: WD Caviar 640GB blue
:: Cooler Master Hyper 212 Plus
:: Cooler Master RS-430
Dexter013 @limbonic Re: Problem solved 23.05.2011. 11:52 #326714

broj poruka: 17098
Uzmi sto pre lc od 30e i miran si 100% , za te pare bolje ne postoji.

Pogledaj moju masinu , koja je mnogo, mnogo veci potrosac od tvoje,
sve to radi perfektno skoro godinu dana bez ikakvih porblema.

Baci i oko ako te zanima http://spedr.com/4UBpeGlg

Poz!

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: Hvala svima jos jednom na silnim savetima, za sad ovo cudo od MS-a radi bez problema, a taj LC cu memorisati negde, pa cim se izgladi finansijska situacija pazarim ga, mada ovaj MS dobih na poklon posto je lik koji mi je pozajmio pazario nekog Antec-a od 100 jura i ne pada mu na pamet da vraca MS posto ga je ono zezalo pri OC-u, ja ne radim OC (bar za sada) tako da mi ovo sad zadovoljava. Jos jedno pitanje, da li ako je napajanje loseg kvaliteta kao ovo MS moze polako sto kazu tiho #ebavati komponente koje napaja, dakle da li ova skuplja rade tzv peglanje napona, a ova jeftinija ne. Srocio sam ovu recenicu skroz laicki, ali se nadam da ste razumeli :)
:: Poz..
:: AMD Phenom II X4 955 BE
:: Gigabyte GA-880GA UD3H
:: EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7
:: Gainward ATI HD 3870 512mb
:: WD Caviar 640GB blue
:: Cooler Master Hyper 212 Plus
:: Cooler Master RS-430
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs