Na limuntusu sam prodao par stvari ,neke bivse graficke su tamo zavrsile sasvim pristojno , stavim minumalnu cenu ispod koje je necu dati pa nek licitira ko hoce. Nikad nikoga nisam zajebao, svaka je bila 100% ispravna i radila lepo , i dan danas imam par likova na msn-u i skyp-u , kazu i dalje radi sve ok.
Ima mnogo prevaranata , sreca pa nije neka kinta , jebes 600 din. Uvek mi je bila draza kupovina i prodaja na licu mesta, kafica, sok , pivo , odigra se malo pes , isproba se uredjaj koliko god kupac zeli , spakuje i nosi.
A ovo je klasicna jajara , aj oni prevaranti bar napisu NEISPITANO = NEISPRAVNO, za pametne.
ali ovo je klasicno laganje i uterivanje penisa...
Negativna i to je to...
limundo
Mesto gde se kupuju/prodaju NEISPITANE stvari.
Prodajem zlatnu ribicu, nisam pogledao da li je ziva, znaci ide kao NEISPITANA
Prodajem sijalicu od 60W, nemam gde da je proverim , stoga ide kao neispitana
Prodajem baterijsku lampu u kompletu sa baterijama, neispitano!
Znaci i tebe su oplevili.. Zajeban limundo, nikad ne znas sta te ceka
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: http://www.limundo.com/Clan/fot :: :: Kad vec pricamo o nasamarenosti. Pazite ako na LIMUNDO.com trgujete sa clanom od gore. Ja sam juce prevaren za stampac Pixma IP4300 koji je izreklamirao kao da je ispravan samo mu glava ne valja. Kada mi je stampac stigao ispostavilo se da uopste nece da se ukljuci i da je stampac neispravan, prodavac se pravi lud, cak mi je u SMS prepisci rekao da ne moze da mi objasni zasto je stampac neispravan direktno aludirajuci da me zavukao ali da ga u stvari bole ..... za to :: :: ::
Naravno da sam mu dao negativnu i citirao deo poruke sa mackom u dzaku. Ja sam njemu platio i dobice pare, a napisao mi negativnu. Prijavio sam limundu da mi obrisu jer ce on kintu da dobije i reagovali su u roku od 10 minuta (a bilo je oko 23h) i rekli da ce da ga kazne zbog zloupotrebe sistema ocenjivanja jer ne moze da mi da negativnu ako sam preuzeo robu. Pohvala sa te strane, rade svoj posao. A sto se tice aukcija nekih polumozgasa, tu oni ne mogu nista, niko ne tera nas da licitiramo.
@unkow13- pa sta da kupim kad nema nista :D
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: da mu das, i da mu ostavis neki upecatljiv komentar uz ocenu :: Nesto tipa:`Lopove, dabogda ti majka crevima paradajz vezala!` :: :: http://sve.rs :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: 3 macke,dve :: ::
:: A hahaha x :: :: Naravno da sam mu dao negativnu i citirao deo poruke sa mackom u dzaku. Ja sam njemu platio i dobice pare, a napisao mi negativnu. Prijavio sam limundu da mi obrisu jer ce on kintu da dobije i reagovali su u roku od 10 minuta (a bilo je oko 23h) i rekli da ce da ga kazne zbog zloupotrebe sistema ocenjivanja jer ne moze da mi da negativnu ako sam preuzeo robu. Pohvala sa te strane, rade svoj posao. A sto se tice aukcija nekih polumozgasa, tu oni ne mogu nista, niko ne tera nas da licitiramo. :: :: @unkow13- pa sta da kupim kad nema nista : :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: da mu das, i da mu ostavis neki upecatljiv komentar uz ocenu :: :: Nesto tipa:`Lopove, dabogda ti majka crevima paradajz vezala!` :: :: :: :: http://sve.rs :: :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: :: 3 macke,dve :: :: :: ::
ma ok su oni u principu, ali umeju da budu i dzukci, po meni je ovo krajnje bezobrazno i neprofesionalno sto su mi poslli SMS-om na telefon:
` Drago nam je da koristis Limundo/Kupindo za prodaju i da ti ide super. Toliko dobro da vec imas 219 dinara duga koji je potrebno da uplatis. uplatu vrsis na...blabla.. `
PA STA ako imam dug toliko i toliko nek mi ne nabijaju na nos kad sam vec obavezan da platim kada postavljam novu aukciju jer je nemoguce postaviti iz minusa..a to sto su dobili pozamasnu proviziju to nije bitno, jel da..nije bas fer ..Kreativno sa njihove strane, jako..
:: A hahaha x :: :: Naravno da sam mu dao negativnu i citirao deo poruke sa mackom u dzaku. Ja sam njemu platio i dobice pare, a napisao mi negativnu. Prijavio sam limundu da mi obrisu jer ce on kintu da dobije i reagovali su u roku od 10 minuta (a bilo je oko 23h) i rekli da ce da ga kazne zbog zloupotrebe sistema ocenjivanja jer ne moze da mi da negativnu ako sam preuzeo robu. Pohvala sa te strane, rade svoj posao. A sto se tice aukcija nekih polumozgasa, tu oni ne mogu nista, niko ne tera nas da licitiramo. :: :: @unkow13- pa sta da kupim kad nema nista : :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: da mu das, i da mu ostavis neki upecatljiv komentar uz ocenu :: :: Nesto tipa:`Lopove, dabogda ti majka crevima paradajz vezala!` :: :: :: :: http://sve.rs :: :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: :: 3 macke,dve :: :: :: ::
:: ma ok su oni u principu, ali umeju da budu i dzukci, po meni je ovo krajnje bezobrazno i neprofesionalno sto su mi poslli SMS-om na telefon :: :: ` Drago nam je da koristis Limundo/Kupindo za prodaju i da ti ide super. Toliko dobro da vec imas 219 dinara duga koji je potrebno da uplatis. uplatu vrsis na...blabla.. ` :: :: PA STA ako imam dug toliko i toliko nek mi ne nabijaju na nos kad sam vec obavezan da platim kada postavljam novu aukciju jer je nemoguce postaviti iz minusa..a to sto su dobili pozamasnu proviziju to nije bitno, jel da..nije bas fer ..Kreativno sa njihove strane, jako. :: :: :: :: A hahaha x :: :: :: :: Naravno da sam mu dao negativnu i citirao deo poruke sa mackom u dzaku. Ja sam njemu platio i dobice pare, a napisao mi negativnu. Prijavio sam limundu da mi obrisu jer ce on kintu da dobije i reagovali su u roku od 10 minuta (a bilo je oko 23h) i rekli da ce da ga kazne zbog zloupotrebe sistema ocenjivanja jer ne moze da mi da negativnu ako sam preuzeo robu. Pohvala sa te strane, rade svoj posao. A sto se tice aukcija nekih polumozgasa, tu oni ne mogu nista, niko ne tera nas da licitiramo. :: :: :: :: @unkow13- pa sta da kupim kad nema nista : :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: da mu das, i da mu ostavis neki upecatljiv komentar uz ocenu :: :: :: Nesto tipa:`Lopove, dabogda ti majka crevima paradajz vezala!` :: :: :: :: :: :: http://sve.rs :: :: :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: :: :: 3 macke,dve :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.