CPU radi na 3.72GHz od kada je kupljen, sve testirano u LinX-u i Prime-u. Grafa Radeon 5850 je na 900/1200. Ne koristim komp za render i slicno, od zahtevnijih stvari igram jedino WoW i on radi super. Ali naravno, cim mi utrce neke pare promenicu cpu, mb i ram, jedino mi je to ostalo od ranije. A jbg, egzotika propada, a opstaju samo Asus, MSI i Gigabyte.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Jel ti koci nesto???? :: :: Samo nasviraj taj Intel i miran si jos dve godine, naravno ako ne silujes render :: :: E to su bile ploce, steta sto ih vise nema :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
cm advanced II nemoj ovo da svatis kao `sta ti znas uvek je nesto drugo bolje` nego stvarno nisam toliko upucen u neku krucijalnu prednost... razlika je minornih 800din inace treba da prodam moje chieftec danas sutra pa cu uzeti neko od gore pominjanih to mi dodje za skoro iste pare koje cu da dobijem prodajom
Imam tempesta obicnog, malo modovanog ,tako da je skoro kao i taj evo, plus kod mene sve crno belo, nije mi svidelo to sljastece plavo, pa stavio bele diodice i malo se igrao, ima dosta mesta, tj puno mesta, dobar je i cs advanced ili basic sve jedno razlika je samo u kolicini ventova, generalno , mislim da je tempest bolje ohladjen, i cinimi se da je veci malo, nisam sad siguran, za grafike da nepricam staje sve u njega. Fatality Public : 217.26.67.179:27089 Fatality DeathMatch: 217.26.75.218:27034 Fatality Zplague: 193.104.68.6:27038 Fatality ClanWars: 193.104.68.2:27081 http://fatality-cs.info/
Re: Koje Kuciste ima najvise prostora za graficke kartice?
30.05.2011. 19:46
status: user broj poruka: 9459
Definitivno Raicevo, jos ako otvori prozor, moze i space shuttle da se parkira u slot.:)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Drugari sta mislite koje kuciste ima najvise prostora :: HAF 912 plu :: CM 690 II Advance :: NZXT Lexa :: :: Sto se tice kartica mislim da ima prostora za kartice oko 30c :: :: Unapred hvala :))
Jednostavno, subjektivno mišljenje da je CM kvalitetnije od NZXT. Ne kažem da Tempest ne valja, samo bih uvek uzeo CM pre njega. Jednom sam ih u Džibratronu spazio, jedan pored drugog i otuda ovo mišljenje. Možda sam ti sad ubacio bespotrebnu temu za razmišljanje, ali pogledaj dobro recenzije oba kućišta i zaključi koje ti je estetski prihvatljivije, jer su oba lepo osmišljena i dobro hlade. Prošetaj po gradu na više mesta, naći ćeš ih negde izložena, pa presudi.
:: cm advanced I :: nemoj ovo da svatis kao `sta ti znas uvek je nesto drugo bolje` nego stvarno nisam toliko upucen u neku krucijalnu prednost... razlika je minornih 800din :: inace treba da prodam moje chieftec danas sutra pa cu uzeti neko od gore pominjanih to mi dodje za skoro iste pare koje cu da dobijem prodajo :: :: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd :: ::
Pitanje je samo kakvog su kvaliteta ti ventovi i koliko su bucni. Ako nisi osetljiv na buku iz kucista, onda je ok, u suprotnom bih isao na CM690 ili HAF 912 ( za moj ukus najlepse ). Nista ti ne vrede ti ventovi ako ces posle da ih menjas nekim silent. A ako su ventovi dobri onda je superiska
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.