E aco,kad bi video jednog mog druga iz sela od 16 godina sta radi vikendom i koliki mu je kapacitet,zaprepastio bi se . :)
Asus A488TD-V Evo/USb3 AMD Phenom2 x4 955BE 3.2 2x2gb Exceleram 1600mhz Black Shark Asus eah 6850 cucore WD 640gb sata2 LC Power 600w Philips 222EL2SB/62
:: Nemo tako :) Ako ima da se jede uvek me racunajte xD. Mada mlad sam ja jos za takve pustolovine, kad napunim 18. racunajte na mene za sve : :: ______________________ :: :: :: :: Nikoga neinteresuje pivo rostilj rakija crno vino...? :: :: :: :: AMD Phenom II x6 105 :: :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: :: 470 gtx gigabyte :: :: MSI 760 GM-E5 :: :: Chieftec Drago :: :: LC power 600 :: :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: :: A dexter ako budes nekad dolazio u ovaj moj kraj,kod Velikog Gradista navrati,dobrodosao si uvek. Isto vazi i za ostale.Malo da rostiljamo i pijemo pivo,rakiju i crno vino : :: :: :: :: ::
uzgred, baja Chris Isaak se nesto lozio da boksuje (kao i Mickey Rourke) pa je prosao kao bos po trnju :) u biografiji mu pise sledece `Broke his nose six times while trying to make it as a boxer`
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.