Logitech Performance Mouse MX i Dark Field tehnologija
STRANA 2 OD 2
Spacewla
ja
17.06.2011. 13:25
status: user broj poruka: 612
Svidja mi se mis i to je problem ili prokletstvo. Dizajn prodaje robu i bas su se kola ovde slomila na meni. Da kosta 35 evra odmah bih ga kupio. Nigde ne zurim
Kao miš koji nudi najviše na tržištu ne možeš da očekuješ da košta 35 evra, to je podcenjivanje.
Ako ne možeš da ga priuštiš ili ti je skup, onda nisi ciljna grupa, 35 evra za ovaj miš je prenisko...
Dakle Darkfield, Hyperscroll, laserski senzor poslednje generacije, punjenje preko kabla za koje vreme možeš da ga koristiš, micro USB reciever i DPI swtiching... to sve očekuješ za 35 evra??? __________________ Scourge of PCBerza
Ja sam imao ovo u kompletu,tj sad mi ostao samo mis jel je moj slogi-dogy brat prosuo koka-kolu po tastaturi i riknula je.Inace bila je neka smesna cena komplet je kostao ispod 2000.Na misu su mi jos prve baterije,mislim da ima odprilike 2 godine odkad sam ga pazario.I ponovo bih uzeo isti komplet da mogu da nadjem u radnji. Sljaka lepo ovako a i u igrama radi super.
Pa da. Kada ostali koštaju 3 evra, zašto ne bih ocekivao sve to od misa koji je 1000% skuplji?!?
:: Kao miš koji nudi najviše na tržištu ne možeš da očekuješ da košta 35 evra, to je podcenjivanje. :: :: Ako ne možeš da ga priuštiš ili ti je skup, onda nisi ciljna grupa, 35 evra za ovaj miš je prenisko.. :: :: Dakle Darkfield, Hyperscroll, laserski senzor poslednje generacije, punjenje preko kabla za koje vreme možeš da ga koristiš, micro USB reciever i DPI swtiching... to sve očekuješ za 35 evra?? :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
:: :: Pa da. Kada ostali koštaju 3 evra, zašto ne bih ocekivao sve to od misa koji je 1000% skuplji?! :: :: :: Kao miš koji nudi najviše na tržištu ne možeš da očekuješ da košta 35 evra, to je podcenjivanje. :: :: :: :: Ako ne možeš da ga priuštiš ili ti je skup, onda nisi ciljna grupa, 35 evra za ovaj miš je prenisko.. :: :: :: :: Dakle Darkfield, Hyperscroll, laserski senzor poslednje generacije, punjenje preko kabla za koje vreme možeš da ga koristiš, micro USB reciever i DPI swtiching... to sve očekuješ za 35 evra?? :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: ::
Ako sam te dobro razumeo, potvrdjuješ da za tu visoku cenu i trebaš da dobiješ sve navedeno. To se podrazumeva i nisam na to mislio, već sam mislio da je cena korektna, jer niko ne nudi ništa slično ispod ove cene, tako da ne možeš da očekuješ da bude niža... __________________ Scourge of PCBerza
Kakav si bre to Vla? kad Vla nesto hoce, Vla to i dobije, pa ako treba da rusi sopstvni krov i da dogradjuje kucu d a bila visa od komsijine on ce to ladno da uradi.
A ne da mrsi muda oko jednog misa danima.
Jel ti rekao covek da je dobar mis? Jeste!
Jesam li ti ja rekao da je prodavac obavezan da u roku od 14 dana primi robu nazad ako musterija nije zadovoljna? Jesam!
I cisto da ga ne tupimo vise evo ti link o Zakonu o zastiti potrosoaca gde ti sve lepo pise
Da da, vlasi veverice evo vec sam krenuo u centar da ga kupim i ako mi se ne dopadne vracam ga nakon 13 dana. Samo kazite u kojoj to radnji primaju nazad vec kupljenu robu i vracaju novac sa sve PDV-om BEZ ikakvog PITANJA nezadovoljnoj musteriji?
Nista ne kosta da pitam. Ako pristaju na to da ga prihvate nazad nakon nedelju dana ako nisam zadovoljan i vrate mi isti iznos koji sam platio za njega u kesu kupujem
slobodno mi odgovori na pitanje u temi (Evo ga opet mister W)
:: :: Nista ne kosta da pitam. Ako pristaju na to da ga prihvate nazad nakon nedelju dana ako nisam zadovoljan i vrate mi isti iznos koji sam platio za njega u kesu kupuje :: ::
:: slobodno mi odgovori na pitanje u temi (Evo ga opet mister W :: :: :: :: :: :: Nista ne kosta da pitam. Ako pristaju na to da ga prihvate nazad nakon nedelju dana ako nisam zadovoljan i vrate mi isti iznos koji sam platio za njega u kesu kupuje :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.