Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
sta mislite od TT Level 10GT i TT Frio OCK??
STRANA 2 OD 2
Ruff re 20.06.2011. 00:02 #336819

status: user
broj poruka: 829

nemam iskustva sa pomenutim kucistem i kulerom, ali ako hoces thermaltake, sad sam video na itsvetu, element V za 100e, to je po meni super cena za njega.
imam visemesecno iskustvo sa njim, i licno smatram da realno vredi oko 12ak hiljada. tesko je, kvalitetno, imas sijaset eksternih konektora, puno prostora (eatx) i dobar protok vazduha... da nemam rv02-e, uzeo bih doticno po toj ceni.:))
eto, jos jedan predlog, nadam se da ces ga uzeti u obzir...

asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, hd 6950 2gb, ga 9600gt oc silent
wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mslavko82 Eh bre Sky 20.06.2011. 00:04 #336820

broj poruka: 721
Chieftec-u svašta može da se zameri, ali kvalitet materijala - ne može. Ona njihova plastika deluje kao da bi trajala 100 godina, o limariji da ne pričam, bolja nego na većini automobila... Ubija ih zastareli dizajn koji nikako da promene, zato će da propadnu...

Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!

imarkovic Re: Eh bre Sky 20.06.2011. 00:18 #336828

broj poruka: 19083
pa upravo to pokusavam da objasnim sve vreme ali ocito se gleda prvo izgled pa onda kvalitet... nece Chieftec nikad da propadne, zbog toga sto Chieftec radi kucista za mnoge brand-ove, medju kojima je i hp, dell itd., mogu da naprave kakvo god kuciste im padne na pamet, ali nemaju potrebe.

:: Chieftec-u svašta može da se zameri, ali kvalitet materijala - ne može. Ona njihova plastika deluje kao da bi trajala 100 godina, o limariji da ne pričam, bolja nego na većini automobila... Ubija ih zastareli dizajn koji nikako da promene, zato će da propadnu..
::
:: Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
gliga79 Ne daj boze 20.06.2011. 00:25 #336835

broj poruka: 4641
da propadnu, ali Chieftec sa ovakvim dizajnom kod mene ne ulazi.
Nije dobrodosao u moj stan :)
Element V bi pre uzeo od bilo kog Chieftec-a.
Vidi se da su kvalitet, funkcionalnost i dizajn na vrhunskom nivou.

Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane.
Sve drugo je utopija !

Scyter Re: 20.06.2011. 01:07 #336870

broj poruka: 8138
Licno mislim da su CM kucista po svemu dobra, ali ne i najbolja. TT mi se najvise svidja zbog dizajna, konkretno ovo kuciste mi je extra, ali definitivno ne vredi toliko.

Opet, uvek bih uzeo pre CM nego TT.

Planiram da izdvojim ozbiljniju sumu za kuciste, oko 150e otprilike, ali ima vremena za to. Za sada sam zadovoljan sa Revoltec Sixty 3, kuciste je veoma dobro, a kada mi dojadi, razmisljacu koje kuciste da uzmem iz High-End klase.

SkyFire ... 20.06.2011. 01:24 #336873

broj poruka: 18472
@mslavko82
@imarkovic

Deder braco objasnite vi meni sta je to kvalitetan materijal?
Gvozdje-Metal-Aluminijum i razne legure!
Sta je od svega navedenog najskuplje ?

Chieftec je cista gvozdjurija,metalna limcuga.Kao da su pravili karoseriju za tramvaj!
Pa ne gleda se kvalitet po tome valjda?!Po tome je Volga najkvalitetniji auto :)
Da napomenem samo i zadrzavanje toplote ,dok sam imao Corsair napajanje gornji lim od Chiefteca je bio toliko vreo da si mogao da se opeces ali bukvalno!
Plastika je neka tvrda ,ne umem da definisem koja je.Da li je kuvana i sl..Previse mi kruto deluje.Verovali ili ne polomio sam nogicu na Dragonu samo zato sto sam bocno nageo kuciste.
Ivice nisu obradjene ,spolja kad gledas izgleda da jesu ali kad zavlacis ruke i nesto radis sa unutrasnje strane sve je zaseceno.Ne znam,bar je tako bilo ranije.
Uglavnom zaostali su za vremenom.I u materijalima i u dizajnu .Gotovo da nemaju nikakva idejna resenja !Chieftec je dobar ali najbezbolnije receno old school!

ATI/AMD nuzno ZLO !!!

markopvict Sale-Skeletor-KOCKASTA GLAVA 20.06.2011. 01:25 #336874

broj poruka: 4515
Pitajte njega sta je najbolje.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: ... 20.06.2011. 08:44 #336917

broj poruka: 19083
od gvozdja se pravi samo Volga

:: @mslavko8
:: @imarkovi
:: Deder braco objasnite vi meni sta je to kvalitetan materijal
:: Gvozdje-Metal-Aluminijum i razne legure
:: Sta je od svega navedenog najskuplje
:: Chieftec je cista gvozdjurija,metalna limcuga.Kao da su pravili karoseriju za tramvaj
:: Pa ne gleda se kvalitet po tome valjda?!Po tome je Volga najkvalitetniji auto :
:: Da napomenem samo i zadrzavanje toplote ,dok sam imao Corsair napajanje gornji lim od Chiefteca je bio toliko vreo da si mogao da se opeces ali bukvalno
:: Plastika je neka tvrda ,ne umem da definisem koja je.Da li je kuvana i sl..Previse mi kruto deluje.Verovali ili ne polomio sam nogicu na Dragonu samo zato sto sam bocno nageo kuciste
:: Ivice nisu obradjene ,spolja kad gledas izgleda da jesu ali kad zavlacis ruke i nesto radis sa unutrasnje strane sve je zaseceno.Ne znam,bar je tako bilo ranije
:: Uglavnom zaostali su za vremenom.I u materijalima i u dizajnu .Gotovo da nemaju nikakva idejna resenja !Chieftec je dobar ali najbezbolnije receno old school
:: ATI/AMD nuzno ZLO !!!
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs