nije stvar u tome da li mu kuciste dobro izlgeda ili ne, covek ima ekstra masinu.....PROBLEM je u tome sto i za najmanju glupost otvara novu temu i ide ljudima na zivce, kupio si kablove i sta sad, ocekujes da ti svi kazu `bravo majstore`, `najjaci si care`, `hocu da imam masinu kao tvoju`.......mislim stvarno....
popi pivo... Covek se ne kurci i sta treba da otvaramo teme samo kada su problemi i popravke u pitanju, ne vidim samo koji je razlog da tako pises. Ako je najmanja glupost sto ti uopste gledas temu...?
da bas izgleda lepo, narocito ovo `bakarno pajp uzemljenje` i ovaj crni plasticni kais da kuler slucajno ne bi izleteo...
:: e ovo bas izgleda lepo i uredno :: :: :: :: stvar ukusa,na pocetku nisam mogao zamisliti kuciste bez providne stranice,led ventove i sto vise sljasti to bolje..pa sam posle nedelju dana hteo da ga kompletno izbacim kroz prozor :D sad obozavam ovakve stvari :: :: :: :: http://goo.gl/7G9y :: :: http://goo.gl/Jcva6
iskulirao sam na prethodnih njegovih 100 tema, a pivo ne pijem jer je najsmrdjlivija i najgluplja` stvar` ikad napravljena, a temu sam pogledao jer obicno gledam svaku temu u `poslednih 10 tema`. znaci covek nikad ne postavi neku normalnu temu, nego uvek postavi kad kupi nesto, jel to nije kurcenje ili hvalisanje, ko beba neka.
:: popi pivo... Covek se ne kurci i sta treba da otvaramo teme samo kada su problemi i popravke u pitanju, ne vidim samo koji je razlog da tako pises. Ako je najmanja glupost sto ti uopste gledas temu... :: :: ::
Gogi, slažem se za temu, ali pivo baš da pričaš da je najgluplja stvar napravljena je stvarno bez komentara... Ako ga ne voliš, ne možeš da pričaš da je glupost... __________________ Scourge of PCBerza
Ja ne pijem cesto, al leti onako hladno i te kako moze dobro da legne
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Gogi, slažem se za temu, ali pivo baš da pričaš da je najgluplja stvar napravljena je stvarno bez komentara... Ako ga ne voliš, ne možeš da pričaš da je glupost.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
To matori ti si najpametniji lik kojeg sam cuo u poslednje vreme... Mrzim pivo posto je najsugavije pice koje postoji i te fore... Braaaaate daj iskuliraj popi casu vode ako ti i ona nije najsugavija. Sto rece covek izhejtovo si sve...
..je i zdravo ali licno ga i ja ne volim ali mogu da ga popijem. Mada ne moze se reci da je najodvratnije pice. Sta bi trebale da kazu gutacice SPERMinta kako li je tek njima :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: ..je i zdravo ali licno ga i ja ne volim ali mogu da ga popijem :: Mada ne moze se reci da je najodvratnije pice :: Sta bi trebale da kazu gutacice SPERMinta kako li je tek njima : :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.