`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Da li je godinu dana dovoljan period :: da se pokaze napajanje kao dobro ili lose :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518
:: Kad ti bude resovalo makinu ovo pitanje ce ti se ciniti krajnje retoricko :: :: :: Po poslednji put napajanje na iole gamerskom kompu ne sme da bude najjeftinija komponenta ::
Jesam i pre par godina ali ne mesaj babe i zabe, do pojave povoljnih Silverstona LC GP3 i Pro Line(Titan) serije su bili ne prikosnoveni u tom cenovnom rangu.
Napajanja po kojima pljujem a i pljuvacu su sa H prefiksom, i po milioniti put ona nisu namenjena za iskoristenja veca od 60%, a da i ne ulazim u kvalitet samih komponenti/V drop-u/gubitcima u odredjenom vremenskom intervalu i na kraju samog peglanja/zastite napona.
OFFICE !!! Koji tacno deo ove recenice vam nije jasan ???????????????????
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: da si `prdeo` pre pet godina(ili kad se vec lcpower pojavio kod nas), pa...opet bih ga uzeo cisto da proba :: :: sve u svemu, meni taj lc radi kao i antec, s tim sto antec ako ikad zabode, to ce mu verovatno biti kra :: :: :: ulsi :: ::
Ispravka, kolega.Tvoje napajanje ima uključenu opciju `PARENTAL CONTROL`, i ne da ti da igraš igrice i da visiš na kompu duže vreme od onog koje je propisano savetom roditelja.
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: posle nedelju dana se setim da fali kabl! :: :: evo da pojasnim: desi mi se ponekad, kao i svim `entuzijastama` da se pregreje napajanje od silovanja (citaj OC), pa se ugasi, i ne radi danima, sta god mu ja radi :: obicno proradi za desetak mi :: ali ponekad mu treba i vise dana da se `regenerise :: jedino mi pada na pamet da se overtemp kontrola zaglavljuje.. :: :: ovako, bez tacnog opisa, ja imam magicno napajanje koje se popravlja sam :: :: :: ulsi :: ::
OFFICE! Ja igram igrice u mom `ofisu` na poslu,a verovatno i Dexter.Tako da je OFFICE oznaka maksimalno ispoštovana. UTA-TA, UTA-TA! :)
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: OFFICE !! :: Koji tacno deo ove recenice vam nije jasan ?????????????????? :: :: :: Out :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: da si `prdeo` pre pet godina(ili kad se vec lcpower pojavio kod nas), pa...opet bih ga uzeo cisto da proba :: :: :: :: sve u svemu, meni taj lc radi kao i antec, s tim sto antec ako ikad zabode, to ce mu verovatno biti kra :: :: :: :: :: :: ulsi :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.