hahahahhahahaaaa Ti hoćeš da kažeš da kod Vmarc-a vlada neIgijena pa ga ne bi pustili u Carnex?Pustili bi oni svakoga da uđe tamo, al` bi izašao samo u vakuum pakovanju ili limenci. :) :D
ja najiskrenije nisam imao nameru da tako ispadne i molim te da prestanes da se smejes VMARC-u... Naljutices ga, otici ce sa foruma i onda necemo moci da slusamo/citamo njegovo `Pravilno izrazavanje misli kroz pisanu rec koje se uci godinama...` Budi malo uvidjajan...
i ne želi nikoga da naljuti.Al` sam morao za Carnex da vas zakačim, pa makar ja završio u pašteti!Pored pipija i gudija, dobili bi novi proizvod-Tuti! :)
:: :: :: :: ja najiskrenije nisam imao nameru da tako ispadne i molim te da prestanes da se smejes VMARC-u.. :: Naljutices ga, otici ce sa foruma i onda necemo moci da slusamo/citamo njegov :: `Pravilno izrazavanje misli kroz pisanu rec koje se uci godinama... :: Budi malo uvidjajan...
Pustili bi me, imam licnu kartu. Pasos sam izmuvao preko veze.
Nego objasni mi na sta si ovde mislio, jer postovi ne mogu da se menjaju ukoliko nisu poslednji i sta sam to izmenio (jer nisam nista :P)... Ili mozda ni ti sada ne znas ili nije vazno.
Znas, necu da se kacim sa tobom, vidim da si klinac, nije mi to namera. Krajnje sam bio iskren kada sam rekao da mislim da si potencijal, al brate lupas za medalju. Od svega, ni jedan mi argument nisi izneo. Dakle cekam odgovre na bar neka pitanja, za pocetak ono koje me najvise zanima... Ako ti nije tesko, pitaj brata koja je to firma. Red je da preporucimo coveku gde moze da nadgkeda svoj proizvod .)
BTW. I u Minhenu mozes da posmatras proizvodni proces svog luceta... Ako se dovoljno ispruzis, a to bas nije 500-1000 kinti :)
S1000RR
:: :: :: :: ..je naknadno izmenio post, cisto da se zna.. ::
Ovaj prvi deo je bio skoro necitljiv, a dok sam ja odgovorio ti popravio pravopisne i gramaticke greske. Nemoj sad: `Nisam...` Svako ko je tad procitao tvoj post imao je sta da vidi Sto se tice odgovora sve ti je objasnjeno, nacrtano i sazvakano... Tako da nema sta vise da se raspravljam s tobom, a bogami ni ti samnom, osim ako ne spadas u one koji vole da je njihova poslednja Sto se tice mene i mog potencijala, to brate batali, tu reverse psychology i slicna sranja...Nadji neke od 15-20 godina pa njima prodaj te zvake, samo jos kod njih mozes i da prodjes...
:: Ono sta nije napisano i kako nije napisano... :: :: Ti ocigledno imas problem da na pravi nacin iznosis svoje misli, ili jos veci problem da ih na pravi nacin i iznosis. Kroz ono `Istini za volju...` donekle si i sam priznao. Pravilno izrazavanje misli kroz pisanu rec se uci godinama, tako da je ocigledno da ih ti nemas vise od 18. Ako ih imas, onda si, dragi Misko u velikom problemu i poradi na njemu. Imas potencijala, nista jos nije za tebe izgubljeno. A sada lepo procitaj sve svoje osgovre u ovoj temi i pokusaj realno da sagledas koliko si gluposti, kontradiktornosti i praznih prica / cinjenica izneo ::
VMARC: Mislim da si preskočio ovaj deo Mishkonius-ovog komentara sa prve strane.Jel` za nadgledanje sklapanja konfe pitaš koja je firma, ili grešim? http://tiny.cc/zpi2f
Mislim da se varas, jer u Desku tek ne mozes da pristupis servisu. Sigurno se varas, proveri jos jednom sa batom za svaki slucaj. Sigurno mu negde na garantnom listu pise koja je firma.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.