Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
NZXT Lexa S ili Cooler Master HAF 912 ?
STRANA 2 OD 2
Pisko Lim 29.07.2011. 21:20 #348616

status: user
broj poruka: 6670
Evo, ovako: NZ## je pašteta, ali ne u crevu, već u onoj ojačanoj foliji, ... za razliku od coolera koji je prava limenka paštete, može lepo da se neko pogodi u glavu i povredi, na otvorenu se izreže jezičina ako se liže i tako.... U obe su paštete, i u obe pašteta može biti super ali i loša... samo, AKO načepiš nogom, ispalim šrafcigerom, prstom, tog NZ#%, ebaćeš mu kewu, zgužvaće se ko` Svinjeušina sisa.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Lim 29.07.2011. 21:41 #348618

broj poruka: 19084
pitam se onda kakvo tek misljenje imas za frontier, zito itd.. paus papir, flis papir ili alu folija

:: Evo, ovako: NZ## je pašteta, ali ne u crevu, već u onoj ojačanoj foliji, ... za razliku od coolera koji je prava limenka paštete, može lepo da se neko pogodi u glavu i povredi, na otvorenu se izreže jezičina ako se liže i tako.... U obe su paštete, i u obe pašteta može biti super ali i loša... samo, AKO načepiš nogom, ispalim šrafcigerom, prstom, tog NZ#%, ebaćeš mu kewu, zgužvaće se ko` Svinjeušina sisa
::
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
lafa011 Moj savet 29.07.2011. 23:05 #348631

broj poruka: 22
Bio sam u slicnoj situaciji pa sam svojevremeno birao izmedju NZXT Lexe i CoolerMaster Storm Scout, otisao sam da pogledam svojim ocima i imao sta da vidim: Nazalost kod Lexe je jedini plus bio izgled, drugi kazu da dobro hladi ali sam po forumima video mnogo kritika jer sam bio ubedjen da cu to kuciste pazariti. Na licu mesta sam se razocarao u kvalitet izrade i lim na kom sam mogao da se posecem kako stavim ruku u kuciste, a mogu samo da se nadam da su poboljsali svoju pricu jer uz onakav izgled to bi im bio korak u pravom smeru. Nadam se da ti je jasno da ti se izbor suzava na CoolerMaster, ali nemoj da te to rastuzuje jer, veruj mi, na njihovoj strani je upravo sve ono osim atraktivnog dizajna, mada ima odlicnih modela i po spoljnom izgledu. Izrada odlicna, a za slicne pare kao NZXT, materijal odlican, resenja unutrasnjosti dobra a u nekim modelima i vrhunska, a ono sto bih izdvojio na posebnom mestu jeste podrska, koju obicno svi mi prenebregnemo. Imao sam problematiku vezanu za jedan plasticni deo koji sam mojom greskom polomio. U kontaktu sa CoolerMasterom sam to vrlo brzo resio a da nisam dao ni dinara za taj deo i njegovu dostavu, ako neracunas sto sam otisao kod njih da ga preuzmem. Dakle, ozbiljni ljudi, odlicni, kvalitetni proizvodi (ukoliko nezapinjes kao ja nego ukacis foru), a vrlo brzo te prodje tuga sto nisi uzeo NZXT jer uvidis da si za svoj novac dobio odlican proizvod i nakon vise od 12 meseci koriscenja si prezadovoljan i dalje. Zavisi dosta od tvog ukusa, ali prosetaj se malo i uveri se svojim ocima. Licno mi se vrlo dopada stil NZXT ali samo to a vrlo mi smeta to otvaranje-zatvaranje prednje maske, vrlo brzo dosadi, iako odlicno izgleda. Odluci sam a mogao bi da obratis paznju i na CHIEFTEC, imaju interesantne varijante za ok pare, a ako si pri parama svakako Antec ili LianLi dolaze u obzir jer ih hvale po mnogim forumima i clancima. Nadam se da ti je ovo pomoglo da se odlucis, pozdrav.

Stefano Ma CM je CM i tacka. 29.07.2011. 23:12 #348635

broj poruka: 587
Lepotan :D http://www.overclock.net/attachments/computer-cases/177649d1287803907-cooler-master-haf-912s-amazing-cable-haf932-blue.jpg

Intel E3300@3.58 + Hyper TX3 - Asus P5B - Palit 8600GT Sonic+ (670/2000)
Apacer 2x1GB DDR2@950 - Samsung F3 1TB - LC Power 420W - Dell 19* CRT

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs