Videcemo i koliko su firme snabdevene ovim kucistima, jer gomila stvari je na netu, a kad pozoves nema pola toga. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Nisam hteo ponovo da otvaram kuciste, ali je veoma prostrano i ima fantastican cable management. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Svaka cast na predlogu! :) **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Vidis gore da sam i ja naveo da se troumim izmedju tri kucista medju kojima je bio i HAF, ali 922. Nigde ga nije bilo, a i bio je skuplji. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
ma haf je mnogo ruzno kuciste, decije mi je nekako, ko se lozi na taj `vojni` izgled...
frekfencija
:: Vidis gore da sam i ja naveo da se troumim izmedju tri kucista medju kojima je bio i HAF, ali 922. Nigde ga nije bilo, a i bio je skuplji :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
@dautovic LG IPS236v je odusevio sve koji su ga videli... Kako kvalitetom slike, tako i dizajinom! Odziv mu je 5ms, e sad kazu da to nije isto kod ovog IPS panela i TN panela, ali u svakom slucaju nikakvih duhova nema. Svaka preporuka. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
pa to, pravu stvar si uzeo, ni ja se ne bi zezao sa onim DELL-om...
frekfencija
:: @dautovic LG IPS236v je odusevio sve koji su ga videli... Kako kvalitetom slike, tako i dizajinom! Odziv mu je 5ms, e sad kazu da to nije isto kod ovog IPS panela i TN panela, ali u svakom slucaju nikakvih duhova nema. Svaka preporuka :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Pa rekao sam vec u onoj temi... Nije mi bas jasna ta politika U2410 ima IPS panel, DELL kvalitet, 24` i kosta 385e, a U2311 ima isto IPS panel, DELL kvalitet, 23` i kosta 170e... Nesto mi tu nije bas najjasnije... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.