Although if blow job is indeed involved that from first post would be the best choice, the spine remains in strait position similar due the dead lift exercise and we must agree that the health is most important!
Znam za taj model, nije los, [vrlo] malo lici, ali ova sto se prodaje za 30K je sasvim druga klasa. PO mom misljenju najbolja i najudbnija radna fotelja koju prodaje kika.
Jebes kablove, ne mogu da verujem da se neko zajebava oko toga. Mesate racunar i bozicnu jelkicu.
P.S. A da, zaboravio sam. Ako vire par kablova, komponente ce se pregrejati i crci, nema dobar propuh:))) Ili je samo estetika ili zaludjenost u pitanju, djavo ce ga znati - ima nas raznih likova,
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: uzmi sredi kablove bilde svi su ti se posteno ismejali... hahahahahaha o cemu ti pricas tebi treba tutorial za cable menagement vole... :: :: ajd sad paljb :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Kako treba, jel` sredjeno ili? Hahhahahahahaaaa Ja sam ipak za nesredjeno, jes da mi se greju komponente, a ko i njih ono pa hebe:))
P.S. Tebra, dosta smo spamovali, zakljucace ti temu pa`s ostati bez fotelje:))))
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: pa to tako bre treba da bude hahahahhaha :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
@Gilo Spamujes temu sa kablovima a ? Nemoj da vam se javi operater i da vam isprica pricu kako je nVidia istopila kablove u kucistu.. Aman,nista vi ne znate.Sta kazes cable management a?A ozonske rupe ,ultravioletni zraci?O tome niko ne misli.. Svi ce te vi biti ozraceni..Najebacete,i ti ces najebati,...
Sale, nemoj da držiš ti nekome predavanja za bilo šta, ionako se sramotiš što se pojavljuješ ovde uopšte... Idi bakutu fistuj sa tom kineskom božićnom jelkom koju zoveš kućište... __________________ Scourge of PCBerza
Ali Daume ti kablovi, pa mene je tako sramota , evo suze mi idu... Preporuci mi neki konopac da se obesim zbog te bitne stvari, ako moze neki svetleci i udoban za oko vrata?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Sale, nemoj da držiš ti nekome predavanja za bilo šta, ionako se sramotiš što se pojavljuješ ovde uopšte... Idi bakutu fistuj sa tom kineskom božićnom jelkom koju zoveš kućište.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
uzmi adekvatno kuciste kao sto je Lexa S pa se onda javi ovde
:: Ali Daume ti kablovi, pa mene je tako sramota , evo suze mi idu.. :: Preporuci mi neki konopac da se obesim zbog te bitne stvari, :: ako moze neki svetleci i udoban za oko vrata :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Sale, nemoj da držiš ti nekome predavanja za bilo šta, ionako se sramotiš što se pojavljuješ ovde uopšte... Idi bakutu fistuj sa tom kineskom božićnom jelkom koju zoveš kućište.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: ::
Svi znaju tvoj zivotni put, bar oni koji su duze malo na forumu, od E5300 na 4GHz i 1.5V, kako si nas molio da ti pomognemo da ga klokujes na onoj DFI ploci, pa kad si uzeo onu jadnu 4770 kojoj si dusu vadio i hteo da je prodas vise nego sto su se prodavale 4870 zasto se dobro klokovala hahahahahah pa posle Q9550 neki ES primerak, pa tu je tek bila drama i dnevno 2 nove teme na PCB...da ne pricamo da si prodao no i7 950 jer nije hteo da se klokuje nesto ludacki...to sve govori u prilog kakva je tvoja psiha...
O cemu ti pricas? pa ti bre o HW ne mozes da raspravljas sa detetom od 5 godina, ima bre vise znanja od tebe, nije sve u plavim lampicama i sjajnoj plastici, pa jel vidis da si obicna medicinska sestra koja od sobe pravi svetlecu igraonicu iz Diznilenda, kad stavis tu neku fotelju i sve ukomponujes sa svetlecim zavesama zvacemo neke novinare da dodju da te snime `da izadjes na televizor`...
Ne znam samo kako se u medjuvremenu desilo to da si ti pustio muda? cuti i smrdi...
Skyfire: ...frekfencija...
:: Dexteru some kupi krsteno kuciste prvo da bi se kvalifikovao za bilo kakvu pricu klosare .. :: :: :: sutra idem u Kiku da je vidim uzivo pa cemo da vidimo.. :: :: pozdrav normalnima.. :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Cuj vodilja, idol bre!!!! Svima si nam ulepsao boravak na forumu, toliko gluposti, retardiranih pitanja, izjava i blamova niko nije imao...o broju naloga da ne pricamo.
Pricas dexteru da su mu se ismejali za kablove? da li si ti jebeno normalan? Ej `get a life`!!!!! Covece koliko ti imas iskvaren sisitem vrednosti.
Medicinska sestra od 30godina koja pravi svoje `geming suraunding` prica decku kako mu kablovi nisu slozeni? ti shvatas koja si ti sprdnja, koji si ti izgovor za normalnu odraslu osobu, pa ti, tortojed i `frizer` ste glavne maskote na ovom forumu...
Skyfire: ...frekfencija...
:: gde si Nemanja stari pusacu kurca :: :: :: mrs misu jedan nedojebani , vidim da si upamtio ceo redosled, tako i treba , vodilja sam ti u Hardware-u sisetino smrdljiva mala... :: :: :: :: :: aaaaaaaaaaaaaaaaahahhaahhahah :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.