... jel se cuje komp glasno? Pošto ipak visi iznad glave pa... Mene lično izluđuje ova zujalica od kompa na poslu, al ne mogu da utičem... Kad sam živac, jbg. Bar je kući sve ok...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
Trenutno, zbog klokovane grafe, je buka uzasna(kuler na hladnjaku i sa gornje strane graf.), inace, LC power kuler na procesoru se ne cuje kao ni onaj ogromni na LC power 550w napajanju, ima sporu rotaciju, tako da je inace komp tih, veoma.
Pa ne znam sta da kazem, nema nekih problema(ubadanje USB-a, stavljanje cd-a), jedino sto ne mozes a ga nosis kod prijatelja(?), cisti se lakse...jbmga, stvarno ne mogu da se setim da li ima.....nesto...osim sto je na zidu.Ja bih realno, vise voleo da se racunar ne vidi uopste.npr. da bude unutar namestaja, stola, to bi bio flesh.....mada smisljam model koji bi bio na polici, blizu ove lokacije a kada gledas u policu-video bi samo knjige sa tvrdim povezom...kablovi kroz kanalicu a tast. i mis su i onako wajrles....
Za mini cdove si u pravu, koristio sam samo jednom, za rezanje nisam imao problema, elem kablovi jesu na dole da mi se nebi vuklo po zidovima, jos mi i to falilo. A i usput imam laksi pristup USBovima.
Sto se buke tice, tise je nego u kucistu, valjda zbog akustike ili sta ja znam ali i daljemi se dere napajanje i jedva cekam da crkne, ona prva dva dobra tiha pukli od groma i od strujnog udara, ovaj treci sam i bacao u zid i nista mu nije. I dalje radi i dere se, jedva cekam da crkne. A i kuler na procesoru takodje kad je u 100%.
Prasinu ja nemam, a i da imam opet oduvam fenom. Cak sta vise na kuleru se manje hvata od kad sam ga izbacio iz kucista. Ali temperature su stvarno pale za dobri 5-9stepeni.
Nego caranovicu kako si ti namestio da palis komp, ja preko tastature u biosu ANY KEY.
takodje na tast. a kada je neka frka prekidac napajanja. Elem, za sve ovo maloprespomenuto sam kupio crveni prekidac, jedno-kontaktni, kao od kucista, onako jarko crven sa crnim kucistem koje se maticom pricvrscuje, velicina dugmeta je kao nokat malog prsta odraslog coveka i ima odlican KLIK zvuk, nikako da ga metem a mislim da bi na kanalicu pasovao do bola.
Ta puzavica prilikom zalivanja tj. neposredno nakon zalivanja zna da place a to nikako nije dobro za tvoju konfiguraciju posto se elektroni ne trpe sa H2O.
za puzavicu...majke joj ga a ja reko` njoj lepo, toplo, `oce mi zadavi procesor....Dobro, sklonicu je ali samo da odradim jos jednu fotku i to sa zelenim neonom i da dobacim i sa desnog kraja jos 2 metra ima puzavice pa da bude.....Greeeeen racunar, ekoloski do dzadza...Ne salim se, stvarno cu! Ako spicim bez blica sa dugom ekspozicijom ima da bude...ludilo u najmanju ruku
Sta da ti kazem... Nekoliko puta sam pokisnuo u sopstvenom stanu nakon zalivanja puzavice koja je nrarasla preko 8m`... Provo sam mislio da sam preterao sa zalivanjem ali to nije bio slucaj, jednostavno na nekim mestima (pogotovu tamo gde otpadne list) je pustala vodu...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: za puzavicu...majke joj ga a ja reko` njoj lepo, toplo, `oce mi zadavi procesor....Dobro, sklonicu je ali samo da odradim jos jednu fotku i to sa zelenim neonom i da dobacim i sa desnog kraja jos 2 metra ima puzavice pa da bude.....Greeeeen racunar, ekoloski do dzadza...Ne salim se, stvarno cu! Ako spicim bez blica sa dugom ekspozicijom ima da bude...ludilo u najmanju ruk :: :: ::
Dobro je da nije ispalo samo-ono-što-je-ostalo-od-komšije kojem si dao ključ da zaliva biljčicu dok si na odmoru...
Pozdrav!
Vlada
Pozdrav!
Vlada
:: Sta da ti kazem.. :: Nekoliko puta sam pokisnuo u sopstvenom stanu nakon zalivanja puzavice koja je nrarasla preko 8m`.. :: Provo sam mislio da sam preterao sa zalivanjem ali to nije bio slucaj, jednostavno na nekim mestima (pogotovu tamo gde otpadne list) je pustala vodu.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: za puzavicu...majke joj ga a ja reko` njoj lepo, toplo, `oce mi zadavi procesor....Dobro, sklonicu je ali samo da odradim jos jednu fotku i to sa zelenim neonom i da dobacim i sa desnog kraja jos 2 metra ima puzavice pa da bude.....Greeeeen racunar, ekoloski do dzadza...Ne salim se, stvarno cu! Ako spicim bez blica sa dugom ekspozicijom ima da bude...ludilo u najmanju ruk :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.