:: Gay mis... :: Hehe, sta kaze :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: :: :: sta reci a ne zaplakati, nezne stvari su nekako `lepse, prijatnije` :: :: btw, slusam danas tdi.. znate sta kaze svaJceneger kada dodje na plazu.. :: :: :: :: :: :: :: Hvala :: :: :: Nadam se da nisam pogresio. Citao sam na netu da ljudi imaju neke probleme u bezicnom modu, al` kada daju garanciju 36 meseci nema veze :: :: :: Mis nije ni 70 eura, tako da neka radi kako radi. Koristim sada oba, i Razer i ovaj Logy :: :: :: Evo koristim ga mozda 2 sata, i radi ok, i sa i bez kabla, a za te dugmice nije da su losi, rade oni, nego nekako mnogo nezni, naviknuo sam da klikcem muski na Razer-u Navicicu se :: :: :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: :: _______________________________ :: :: :: :: :: ::
nisam, ali dobra ti je ta batt od 2000mah skroz, inace ja bih ti preporucio da kupis Duracell 2450mAh, ta je zmaj, a Varta mislim da ce isto da drzi, probaj, moj izdrzi 2,3 dana/noci
:: Aaa zaboravih, bila je isto fora pre nego ode na more sta kaze. :: :: Btw, da li si probao neku drugu punjivu bateriju? Ja imam neke Varta, ali su na 1.2V :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.