Ne, slazem se ja da je Ciftek tj. da bi trebao da bude kvalitetniji. To stoji, ali fazon je u tome sto uopste ne znam po cemu neko moze da kaze da je trenutno Chieftec bolji od LC-a. Po cemu? Garancija 2god. i na jedno i na drugo. LC moze i preko te garancije, a Chief koliko sam puta video, cim izadje iz garancije, gotovo... The End.
:: Mixeru polako, kasnije ćeš ga tući :: :: Inače, slažem se sa cokla-om za avatar, meni njihov najdraži album(VDoP) :: :: ::
- -nije to moj stil!posto raspolazem drugacijim informacijama sam te pitao jel to iz iskustva kazes ili onako??? ja nisam uopste rekao dal je bolji chief ili lc(procitaj moj post)-tu su oni negde a posto mu je mladji lc naravno da ce njega ostaviti!! ps. ovo uopste ne treba da bude svadja ili prepirka - -to je samo stvar tripa!!!
Znam, usto sam na pogresnu nogu...sta ces... takav mi dan...
:: - -nije to moj stil!posto raspolazem drugacijim informacijama sam te pitao jel to iz iskustva kazes ili onako?? :: ja nisam uopste rekao dal je bolji chief ili lc(procitaj moj post)-tu su oni negde a posto mu je mladji lc naravno da ce njega ostaviti! :: ps. ovo uopste ne treba da bude svadja ili prepirka - -to je samo stvar tripa!! :: :: CORE 2 DUO E8400(oc 3.8ghz hyper212+) :: ASUS p5k-e :: KINGSTON 2x2gb1066mhz :: WD 500gb :: WD 320gb :: SAPPHIRE 6870 :: CHIEFTEC gps 550 ab-a :: CHIEFTEC bx01b-b-b :: samsung 2233bw :: ::
:: da, da...i kako bilo ko moze da kaze da je VDoP bolji od FBD. Evo sad se bas podsecam Becoming...Godsize : :: Ipak sam ja u pravu :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
Cokla, nisam ni rekao da je bolji, već je meni draži iz sentimentalnih razloga, kao što je mixx lepo formulisao :)
:: da, da...i kako bilo ko moze da kaze da je VDoP bolji od FBD. Evo sad se bas podsecam Becoming...Godsize : :: Ipak sam ja u pravu :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
vec smaram sa off-topic, ali... zao mi je sto moj sarkazam nije shvacen nasalio sam se na racun besmislenih prepucavanja koja mogu cesto da pokvare veoma lepu atmosferu na PCB na primer: kad neko kaze `Ipak sam ja u pravu`, taj mora da bude totalni kreten tako nekako...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.