:: Da li NH D14 na ovoj ploci pokriva slotove za memoriju i da li ima nekih ogranicenja sto se tice visine memorije :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
Moze bez problema, ima lufta da je skines i ponovo vratis. Radi odlicno. Namesti rucno napon u Biosu na 1.5v i pevaj .)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: A da li KINGSTON 8GB (2x4GB) 1600MHz DDR3 KHX1600C9D3X2K2/8G moze da stane ispod :: :: Mislim da cu ovu memoriju naruciti, samo da moze da stan :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: ::
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Moze bez problema, ima lufta da je skines i ponovo vratis. :: Radi odlicno. Namesti rucno napon u Biosu na 1.5v i pevaj . :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: A da li KINGSTON 8GB (2x4GB) 1600MHz DDR3 KHX1600C9D3X2K2/8G moze da stane ispod :: :: :: :: Mislim da cu ovu memoriju naruciti, samo da moze da stan :: :: :: :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: :: that here obedient to their laws we li :: :: :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: :: ::
O ukusima ne treba raspravljati i zato je najbolje da sma nadjes par kucista koja ti se svidjaju pa da dobijes savet koje je najbolje, naravno kao i svi i ja imam svoje `favorite`
1.Kuciste CM 690 II basic ...Meni se takodje svidja ali ga vise nema IN WIN Dragon Slayer, izbor br3 bi mi bio Hades ali opet to je moj ukus... 2.Po qvl listi za tvoju plocu kod nas ima cini mi se samo Geil od 60 eura... ali koliko mi je poznato exceleram radi sa svim plocama bez problema mozes i black shark i riple pa sta ti se vise svidi... 3.Kuler PROLIMATECH Megahalems Apache Edition Rev.B (samo moras i kacenje da kupis ako se dobro secam) , TT Frio ili sampion ove kategorije Noctua nh d14 mada mislim da ce ti posao odraditi i jetiniji kuleri tipa Xigmantec Balder , Titan Fenrir (NK85TZ) CM 212/evo , mada bih iskreno najvise voleo da se pojavi kacenje da moze i vendetu 2 da se stavi :) 4. SAMSUNG EcoGreen F2 1.5TB ili F4 ali on je oko 130 eur ... `Samo` toliko od mene ...
@gliga79 Procesor mi je setovan na 1.31v, mada napon varira do 1.35 u zavisnosti od opterecenja.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Poznatiji roizvođači kulera obično prave i paste, uz bolje modele standardno se dobija tuba ili bar kesica paste. Proveri na sajtu proizvođača šta sve ima u pakovanju ako te baš zanima.
:: Je l` D14 ima na sebi onu fabricku pastu? Ne moram valjda i pastu da kupujem? : :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` ::
Kupi Noctua kuler, dobijes sve komplet (srafciger, drzac za AMD i Intel socket, odlicnu termanu pastu u spricu, metalni znak) i dobijas mogucnost da porucis besplatno drzac za svaki novi socket koji se pojavi u buducnosti. Kad uzmes u obzir kvalitet, necujnost i full opremu, ne vidim sta megisa ima tu da trazi?
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Je l` D14 ima na sebi onu fabricku pastu? Ne moram valjda i pastu da kupujem? : :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647726. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.