Neko je lepo izracunao da sa kloknutim komponentama ides na max 450 w, sto u prevodu znaci da bi napajanje izdrzalo. Mada da budem iskren ja lc smatram najgorom kupovinom tj. to su najgora napajanja koja bih stavio u moj komp. Sto se tice grafi , ja bih isao na 1 novu pre nego na CF/SLI , pre svega manje se to greje i manje trosi ,i jos mnogo sitnica o kojima ne moras da brines i pazis. Samim tim sto ides na nove stvari tj. novije tehnologije i potrosnja tih komponenti je manja pa neko od 500-600w napajanje bice vise nego dovoljno , nesto tipa SS 520gb ili Chief CFT 600 , mada koliko vidim izbor napajanja je toliko dobar da trenutno trziste mozes da opises jednom recju i to `JADNO`, na kraju ces kupiti sta moras a ne sta ti treba/hoces...
Ma svrbe Djoko, nista drugo :D Malopre sam saznao, budzet ce ipak biti oko 30k i resio sam da prodajem plocu, i graficku pa cu ici na jednu jacu varijantu, a ne cf kako sam hteo... Stavicu u oglase ovih dana ovu 770-c45 i MSI R6850 cyclone pa cemo videti sta ce biti... I jedno i drugo ima garanciju 2 godine i jos nesto malo preko, sada samo jos kada biste mi rekli okvirno cenu za ovo, posto ne bih voleo da ispadam bezobrazan i stavljam (ne)korektne cene, pozdrav!
:: Ja bih na tvom mestu prodao plocu,uzeo neki sa 970chipsetom(ako bude love i bolju)i onda sacekao hd 7800 seriju kod da se pojavi :: :: Za hd 7890 verovatno necesh imati para,za hd 7850 i jhd 7870 ocesh sigurno,cpu je bombonica za njih :: :: Mada realno,odlicna je to konfa,jasno je da te svrbe pare :
Graficku ne daj ispod 110 eu. To je minimalna cena ispod koje ne bi smeo da ides. Ja bi je odmah kupio da imam kes za CF.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Ma svrbe Djoko, nista drugo : :: Malopre sam saznao, budzet ce ipak biti oko 30k i resio sam da prodajem plocu, i graficku pa cu ici na jednu jacu varijantu, a ne cf kako sam hteo.. :: Stavicu u oglase ovih dana ovu 770-c45 i MSI R6850 cyclone pa cemo videti sta ce biti.. :: I jedno i drugo ima garanciju 2 godine i jos nesto malo preko, sada samo jos kada biste mi rekli okvirno cenu za ovo, posto ne bih voleo da ispadam bezobrazan i stavljam (ne)korektne cene, pozdrav :: :: :: :: Ja bih na tvom mestu prodao plocu,uzeo neki sa 970chipsetom(ako bude love i bolju)i onda sacekao hd 7800 seriju kod da se pojavi :: :: :: :: Za hd 7890 verovatno necesh imati para,za hd 7850 i jhd 7870 ocesh sigurno,cpu je bombonica za njih :: :: :: :: Mada realno,odlicna je to konfa,jasno je da te svrbe pare : ::
:: Ma svrbe Djoko, nista drugo : :: Malopre sam saznao, budzet ce ipak biti oko 30k i resio sam da prodajem plocu, i graficku pa cu ici na jednu jacu varijantu, a ne cf kako sam hteo.. :: Stavicu u oglase ovih dana ovu 770-c45 i MSI R6850 cyclone pa cemo videti sta ce biti.. :: I jedno i drugo ima garanciju 2 godine i jos nesto malo preko, sada samo jos kada biste mi rekli okvirno cenu za ovo, posto ne bih voleo da ispadam bezobrazan i stavljam (ne)korektne cene, pozdrav :: :: :: :: Ja bih na tvom mestu prodao plocu,uzeo neki sa 970chipsetom(ako bude love i bolju)i onda sacekao hd 7800 seriju kod da se pojavi :: :: :: :: Za hd 7890 verovatno necesh imati para,za hd 7850 i jhd 7870 ocesh sigurno,cpu je bombonica za njih :: :: :: :: Mada realno,odlicna je to konfa,jasno je da te svrbe pare : ::
Bio bi i vise nego prezadovoljan sa tom nekom cifrom od 15k dinara, plus ovih 30k znaci imam oko 45k da razmislim u vezi grafike i ploce, posto je ovo vec ozbiljna suma u pitanju, a meni ide rodjendan razmislicu da u ovo ubacim jos 5k i da pazarim neki ssd ili haf932 volim kuciste, vise nego leba da jedem... Hvala svima!
Dva jezgra gore dole. .) A sigurno bi osetio razliku u HD gejmingu, koliku? Pa tri frejma, mozda ni toliko izmedju X6 i 2500k. Zato bolje kupi Intel, 3 frejma nije malo. :P
Okolnosti brate... :) Evo kuva se opet neki upgrade, ima slatko da pazarim opet 2500K, a mozda i 2600K... @bobi, dzabe im i 8 korova budjavih, kad vidis sta radi 2500K...Jako lose razmisljanje, sad si me razocarao! :D
PCBerza u srcu!
:: Da, da.. :: Da bi posle mesec dana prodao... :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: E sad, ako vec povecavas budget, ja bih presao na INTEL-a i bio bih miran... :: :: :: :: PCBerza u srcu! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.