Isti problem sam imao sa X7 Oskarom kad skrolujem na dole zna da vraca dva skrola na gore, otvorio sam i osistio gomilu prljavstine i tako je radio nekih tri dana i opet poceo da zajebava. Rasturim ga ponovo i primetim da osovinica od skrola je malo pobegla od mikro prekidaca i da bi je vratio morao sam da rasturim mehanizam sa zupcanicima koji je morao da se raspertla, onda sam sve lepo obrisao i jednu plocicu koja vrsi pritisak na zupcanike sam malo iskrivio i sve vratio na mesto, primetio sam da se osovina nije vratila na mesto i da nije bilo do nje vec do plocice koju sam iskrivio jer je posle dve godine rada verovatno popustila sa pritiskom na zupcanicima . Ovo sam radio pre nekih cetiri meseca i dalje radi kao kad je kupljen.
Ako imas para bolje uzmi nesto od roccat-a,mislim da su razer pacovi previse izvikani i da je jedina svrha njihovog kupovanja `puvanje ` pred komsijom ubogim retardom .
četiri godine. prošle godine je nešto poludeo točkić, i nešto sam ga otvarao ne sećam se tačno, dal` je neka dlaka bila il` šta već, evo još radi kao i prvog dana. za boljeg miša ne znam, niti bih dao više para za `boljeg` miša nakon ovog. nisam zahtevan.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
Drasko i roccat je imao problema sa scroll-om. Razer je prenaduvan, ali je kvalitetan. Kod svih ostalih manje-vise cena odredjuje kvalitet. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Evo sad sam u igraonici i održavam računare u 7 igraonica u NS i BG i prodajem i dalje A4 Tech 710 i 750 kao najizdržljivije miševe. G400 je đubre neviđeno u odnosu na MX 518 ! To ću da potvrdim bilo gdje. Od kupljenih preko 100 komada u zadnjih 6 mjeseci, crklo je preko 20 komada, a od toga 6 nenormalnog koristenja. MX 518-ke sve funkcionišu kao i prvog dana. Znači, svi su se prebacili na kvantitet, umjesto na kvalitet. A i realno je G 400 je bio 1990-2280 din, a MX 518 je bio 40e kad je izašao. Trenutno najbolji za igraonice je stari MX 518, a poslije njega A4 Tech 710. The end G 300 je neviđeno loš miš. Ne bi ih kupovao ni za 300 dindži, jer crkavaju kao blesavi. G500 i G700 od skupljih, a Rocat proizvodi crkavaju ko blesavi. U jednoj igraonici u BG( necu da reklamiram) od 40 komada, samo su 4 komada radila nakon 3 mjeseca !!! Otpad, plus se ne može popraviti za 5 minuta kao A4 Tech i Logitech.
Normalno da ces uzeti najbolji mis na svetu, gadjaj macke sa tim a4tech-om, hehe :D Salim se, svaka cast ako tebe on i dalje na zadovoljavajucem nivou drzi, ali ja od njega bezim glavom bez obzira :D
:: Dobro je da se na Logitec niko ne zali :: Jos nisam video da se neko pozalio na ovu firmu :: Meni vec nekoliko godina X7 Oscar radi perfektno :: :: Moj sledeci mis bice Deathadder :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: ::
Nemoj da se zajebavas, cuce te ovi iz orke. Pogotovo sto 740 serija ima toliko debelu i cvrstu plastiku da mozes da ubijes vola a ne macku.
:: Normalno da ces uzeti najbolji mis na svetu, gadjaj macke sa tim a4tech-om, hehe : :: Salim se, svaka cast ako tebe on i dalje na zadovoljavajucem nivou drzi, ali ja od njega bezim glavom bez obzira : :: :: :: :: Dobro je da se na Logitec niko ne zali :: :: Jos nisam video da se neko pozalio na ovu firmu :: :: Meni vec nekoliko godina X7 Oscar radi perfektno :: :: :: :: Moj sledeci mis bice Deathadder :: ::
Kupio sam ga pre tri godine, negde prošle godine je počeo da zeza skrol ali povremeno, pa ne iritira mnogo, ali sam prepoznao isti simptom koji se pominje na ovoj temi pa samo da se javim, da doprinesem preciznijim statističkim podacima :) Inače pre njega sam imao takođe A4 Tech sa horizontalnim i vertikalnim scrollom, koji je radio nekih 6-7 god. dok nisam uništio kabl. Na kraju sam rešio da kupim opet A4 Tech jer sam bio veoma zadovoljan prethodnim mišom. Kada budem ponovo kupovao, nemam nameru da dajem neke besne pare za običnog miša, meni radi posao i ovaj A4 Tech koji sam platio manje od 2000din., tako da i budući miš nemam nameru da plaćam mnogo više. Neka potraje dve-tri godine, i ja zadovoljan.
Nema ih nesto u zadnje vreme. Ima dosta kerova pa se razbezale :)
Dugo sam razmisljao sta posle X7 ? Logitec ne volem ma koliko se trudio da bude drugacije. Odlucio sam se za Deathadder. Odusevio sam se kad sam ga video uzivo. Kvalitet, jednostavnost i udobnost. Nema dalje :)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Normalno da ces uzeti najbolji mis na svetu, gadjaj macke sa tim a4tech-om, hehe : :: Salim se, svaka cast ako tebe on i dalje na zadovoljavajucem nivou drzi, ali ja od njega bezim glavom bez obzira : :: ::
:: Nema ih nesto u zadnje vreme. Ima dosta kerova pa se razbezale : :: :: Dugo sam razmisljao sta posle X7 :: Logitec ne volem ma koliko se trudio da bude drugacije :: Odlucio sam se za Deathadder :: Odusevio sam se kad sam ga video uzivo. :: Kvalitet, jednostavnost i udobnost. :: Nema dalje : :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Normalno da ces uzeti najbolji mis na svetu, gadjaj macke sa tim a4tech-om, hehe : :: :: Salim se, svaka cast ako tebe on i dalje na zadovoljavajucem nivou drzi, ali ja od njega bezim glavom bez obzira : :: :: :: :: ::
@Gile Oces da kazes kako se masovno kupuje Deathadder ?
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Zar i ti sine Brute :: :: Pozdrav :: :: :: :: Nema ih nesto u zadnje vreme. Ima dosta kerova pa se razbezale : :: :: :: :: Dugo sam razmisljao sta posle X7 :: :: Logitec ne volem ma koliko se trudio da bude drugacije :: :: Odlucio sam se za Deathadder :: :: Odusevio sam se kad sam ga video uzivo. :: :: Kvalitet, jednostavnost i udobnost. :: :: Nema dalje : :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: Normalno da ces uzeti najbolji mis na svetu, gadjaj macke sa tim a4tech-om, hehe : :: :: :: Salim se, svaka cast ako tebe on i dalje na zadovoljavajucem nivou drzi, ali ja od njega bezim glavom bez obzira : :: :: :: :: :: :: :: ::
I sta sam ti govorio u vezi addera, kada si takodje cvrkutao u vezi a4tech-a kao ova kompanija? :)
Imao sam dva komada(1800dpi i 3500dpi) bez greske pacov, ultra precizan, pouzdan i kvalitetan... Jako mi je zao sto sam se rastao sa njim, ali i sa mx-om sam prezadovoljan..
:: Nema ih nesto u zadnje vreme. Ima dosta kerova pa se razbezale : :: :: Dugo sam razmisljao sta posle X7 :: Logitec ne volem ma koliko se trudio da bude drugacije :: Odlucio sam se za Deathadder :: Odusevio sam se kad sam ga video uzivo. :: Kvalitet, jednostavnost i udobnost. :: Nema dalje :
Jeste da se desavaju kvarovi, ali mis je kvalitetno odradjen, lepo leze pod ruku
Najgore od svega, doneo meni drug isto X7 da vidim sto ne radi, otvorim ga ja kad ono glej chuda, kablic je unutra vec bio nastavljan, inace pre toga mis nikad nije otvaran, ima fabricku nalepnicu ispod, i to aj da su ga lepo nastavili, nego uvili zicice i izolirali, i teraj... Mogli su bar ceo usb kablic da zamene.
:: Joj nemoj molim te, ako svi sa foruma pocnu da se javljaju u vezi tog djubreta od firme, tema ce postati spam :DDDD hahah :: :: :: :: Isti problem, i otvarao sam ga , ne pomaze... :: :: :: :: :: ::
E ovo je vrhunac! Ok ljudi, meni je jos draze da ste vi zadovoljni pomenutim misem, samo je preporuka da ne uzimate neke ozbiljnije u ruke, kako ne biste bacili peglu kada budete opet videli svoj voljeni a4tech :DDD
:: :: Jeste da se desavaju kvarovi, ali mis je kvalitetno odradjen, lepo leze pod ruk :: :: Najgore od svega, doneo meni drug isto X7 da vidim sto ne radi, otvorim ga ja kad ono glej chuda, kablic je unutra vec bio nastavljan, inace pre toga mis nikad nije otvaran, ima fabricku nalepnicu ispod, i to aj da su ga lepo nastavili, nego uvili zicice i izolirali, i teraj... Mogli su bar ceo usb kablic da zamene
Znam da si ga hvalio, ali dok nisam video uzivo nisam bio siguran da li ce da mi odgovara za ruku i kakav je kvalitet istog. Sad sam se uverio. Dizajn mi je takodje vrh. Nije nesto budzeno pa da izgleda kao igracka i sl.
Koji ti se pokazao kao bolji 1800dpi i 3500dpi. Znam da je 3500dpi bolji , ali me zanimaju licni utisci?
:: I sta sam ti govorio u vezi addera, kada si takodje cvrkutao u vezi a4tech-a kao ova kompanija? : :: :: Imao sam dva komada(1800dpi i 3500dpi) bez greske pacov, ultra precizan, pouzdan i kvalitetan... Jako mi je zao sto sam se rastao sa njim, ali i sa mx-om sam prezadovoljan. :: :: :: :: :: :: Nema ih nesto u zadnje vreme. Ima dosta kerova pa se razbezale : :: :: :: :: Dugo sam razmisljao sta posle X7 :: :: Logitec ne volem ma koliko se trudio da bude drugacije :: :: Odlucio sam se za Deathadder :: :: Odusevio sam se kad sam ga video uzivo. :: :: Kvalitet, jednostavnost i udobnost. :: :: Nema dalje : ::
Uvek bilo, i ostace jos dugo... Samo ga je problem naci po povoljnoj ceni, posto ga je zamenio krs nazvan G400 mislio sam da je poboljsan mx, kako ga i predstavljaju, ali jos nisam cuo coveka da se nije pozalio na njega posle mesec-dva...
Ko ne zeli da odvoji veliki novac za pacova, mx518 najbolja kupovina, ko hoce uzivanje u luksuzu onda Deathadder/G5/Xai
:: Meni licno najvise za ulozeni novac je mx51 :: bem li ga..
Ma 3500dpi je bolji, nije samo dpi u pitanju... Uradili su mu pozlacene kontakte, kabal i jos par zajebancija, sve u svemu 3500dpi preporuka! Samo sto ja nikada nisam drzao taj dpi, na monitoru 23` 1080p 1500-1700dpi mi se najbolje pokazalo, u kanteru(800x600 crt 85hz) 500-800dpi, ovako sam ja drzao uvek...
:: Znam da si ga hvalio, ali dok nisam video uzivo nisam bio siguran da li ce da mi odgovara za ruku i kakav je kvalitet istog :: Sad sam se uverio. Dizajn mi je takodje vrh. :: Nije nesto budzeno pa da izgleda kao igracka i sl :: :: Koji ti se pokazao kao bolji 1800dpi i 3500dpi :: Znam da je 3500dpi bolji , ali me zanimaju licni utisci
kupih A4Tech XL - 750BH misonju pre jedno 2 god i odlicno radi cak sam mu i dodavao razna sranja na mem i nosio ga u igraonice. Ima onaj senzor za tkz smoothgaming tj prekdac optike i sckroll radi nor mada ga u skorije vreme i nekoristim preterano. Josh ga nisam otvarao da ga cistim posto sija sa spoljasnjih strana kao kad je izvadjen is kutije. Kolega djokosrb ima slican problem ali posto je njemu od tvrde gume tockic ona rebra su mu se izlizala od upotrebe tako da sad prebacuje ko lud. Skini sa drugog misonje sckrool i moduj tvoj ako imas dokon mis u okolini. POZZ Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
:: @Gil :: Oces da kazes kako se masovno kupuje Deathadder :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Zar i ti sine Brute :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Nema ih nesto u zadnje vreme. Ima dosta kerova pa se razbezale : :: :: :: :: :: :: Dugo sam razmisljao sta posle X7 :: :: :: Logitec ne volem ma koliko se trudio da bude drugacije :: :: :: Odlucio sam se za Deathadder :: :: :: Odusevio sam se kad sam ga video uzivo. :: :: :: Kvalitet, jednostavnost i udobnost. :: :: :: Nema dalje : :: :: :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: :: :: Normalno da ces uzeti najbolji mis na svetu, gadjaj macke sa tim a4tech-om, hehe : :: :: :: :: Salim se, svaka cast ako tebe on i dalje na zadovoljavajucem nivou drzi, ali ja od njega bezim glavom bez obzira : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Imam A4Tech X7 X-710BK, mucen svakodnevno (3d modelovanje,rendering,animacije,web design, autocad,igre,kucanje itd...), radi skoro 2 god. bez problema. Kao sto rekoh, sve zavisi sta ti zapadne...
Imam x7 ali opticki, mislim da je to bio najjeftiniji x7 i radi bez greske vec 2 god, jako je udoban i tasteri su zgodnim mestima, skrol radi perfektno, ovog momenta ako crkne odlazim i kupujem novi a4tech zbog onoga sto nudi za smesne pare.
@aticica, mislim da si krivo shvatio/la, to sto je izmenjao 10 miseva ne znaci da je morao da svaki ponaosob koristi godinu dana+, nije razlog da mis mora da crkne da bi ga neko zamenio(poentiram da mozda nekom dosadi ili da pak nije zadovoljan).
@mixx, jel ima taj mis neki update firmware-a, jesi probao to...? A scroll mozes da zamenis, fala bogu na svim A4Tech misevima su maltene isti.. :)
@gliga, ja bih ti toplo preporucio G700 kao i philaemosu (koji je isto bio skeptican), kao i ERESTUN-u, ne znam ko ga jos ima, pa pitaj ih sada za utiske..doduse to je cordless, meni je licno omiljen G9 USB.. Ali dobar izbor svakako, o Deathadder-u sam slusao samo najbolje, inace preferiraju iskljucivo samo njega sto se Razera tice, kako ljudi sa iskustvom tvrde, svi ostali su nekvalitetni sem Deathaddera i Mambe sto se tice skupljih njihovih serija.
btw, cisto radi poredjenja, posto se pominje cena kao najbitniji faktor, evo misa kog bih ja uvek radije uzeo/preporucio nego bilo kog A4Tech, nema veze sto je opticki, duplo i vise jeftiniji, neunistiv, udoban i precizan, lako otvoriv: http://media.ldlc.com/ld3/300/2004/LD0000462374.jpg
zamena mu je RX250 koji je malo unapredjen, sa dodatim tasterima.. http://goo.gl/fPKe4
cena ~6.18eu.
:: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Desetak svojih miseva VRHunske kategorije? Well, da ti je svaki taj mis `vrhunske` kategorije trajao bar jednu godinicu, ti bi najmanje 10 godina bio u svetu `vrhunskih` miseva, zar ne :: Mi`sim, i to je smehotres, jer ti `vrhunski` misevi treba da traju bar dve godine :: :: Stoga, A4Tech su konza tebra, konzica, a ti si kozica!!!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.