Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
RAZER TAIPAN 79e -NEW-
STRANA 2 OD 2
philaemos Re: Re: Re: ... 10.06.2012. 20:41 #424149

status: user
broj poruka: 2743
To je bio Xendzin mis, cuti tu... ko zna gde ga je sve gurala.
Em ti ga dala za 2.5k, em si jos morao i u naturi

:: meni su na nagi zaskripali tasteri od trenja plastike..
::
:: :: prvo mi se nije svidelo kako mi stoji u ruci i bukvalno posle dva dana intezivnijeg koriscenje prolupo mi levi klik, odnosno mikro prekidacu se skratio hod za pola i postao manje vise neupotrebljiv. dal mi je zapao neki falican primerak il sta ne znam, ali od tada imam antipatiju prema razeru :
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Re: Re: Re: ... 10.06.2012. 20:46 #424151

broj poruka: 19084
nemoj ti mene da mesas sa xendzom, nema ona veze s tim :P
mis je radio PERFEKTNO.. prvih mesec dana.. onda je krenuo da zajebava.. osetio sam tacno veliku razliku tad sam imao G5 onaj prvi narandzasti.. misevi su dupe i glava u korist logitech-a

:: To je bio Xendzin mis, cuti tu... ko zna gde ga je sve gurala.
:: Em ti ga dala za 2.5k, em si jos morao i u naturi
:: :: meni su na nagi zaskripali tasteri od trenja plastike..
:: :: :: prvo mi se nije svidelo kako mi stoji u ruci i bukvalno posle dva dana intezivnijeg koriscenje prolupo mi levi klik, odnosno mikro prekidacu se skratio hod za pola i postao manje vise neupotrebljiv. dal mi je zapao neki falican primerak il sta ne znam, ali od tada imam antipatiju prema razeru :
:: :: ::
philaemos @imarkovic 10.06.2012. 20:54 #424155

Pa to ti kazem, ko zna sta mu je sve radila, a sustiglo ga tacno mesec dana nakon sto si ga kupio

Salu na stranu, Razeri su skupi mnogo, zato sam opet presao na Logy.
Imam lapo iskustvo sa Razer-om, zao mi je sto neki ljudi imaju problema.

Vaskev Re: RAZER TAIPAN 79e -NEW- 10.06.2012. 22:27 #424173

broj poruka: 1673
Opet ovaj nedojebani.

WOT Nick: Vaske

:: Novi Razer mis izuzetno lepog oblika koji prija mojoj saci, posle G700 ovo je najlepsi mis po meni.
:: http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_IE/pd/productID.251800600/categoryId.3520880
:: http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_IE/pd/productID.251800600/categoryId.3520880
:: EVGA-CORSAIR-Strictly
Kelt ... 11.06.2012. 00:52 #424199

broj poruka: 394
Voleo bi` bas da vidim sta ti Logitech-i i Razer-i pruzaju za ulozeni novac,tj. sta vise pruzaju od mog ubogog A4Tech-a koji koristim vec par godina(a jeftiniji je 3-4 puta).Ni u kojoj MP pucacini se nisam osetio inferiornijim u odnosu na druge,u principu bitno je ostro oko i precizna ruka.Ako nemas osecaj da igras tenis,mozes da kupis reket od 10 000 jevreja,taj reket ne moze da igra umesto tebe.

imarkovic Re: ... 11.06.2012. 09:04 #424229

isto pruza sto i procesor i7 koji je 10x skuplji od i3:)

:: Voleo bi` bas da vidim sta ti Logitech-i i Razer-i pruzaju za ulozeni novac,tj. sta vise pruzaju od mog ubogog A4Tech-a koji koristim vec par godina(a jeftiniji je 3-4 puta).Ni u kojoj MP pucacini se nisam osetio inferiornijim u odnosu na druge,u principu bitno je ostro oko i precizna ruka.Ako nemas osecaj da igras tenis,mozes da kupis reket od 10 000 jevreja,taj reket ne moze da igra umesto tebe
:: __________________________________
:: ERIN GO BRAGH
Tristram Re: Re: ... 11.06.2012. 09:56 #424249

broj poruka: 1872
Jebaji ga sad, procesori su objektivno bolji i to sve moze da se izmeri, a u slucaju da znas koliko kosta tvoje vreme moze i da se proceni isplativost. Mis je ipak strogo subjektivna stvar pa mnogima ubogi intelli lezi mnogo bolje od nadrkanih anatomsko-gaymerskih misonja od stotinu evra i radije ga polovnog dobro plate nego da uzimaju neki drugi nov.

:: isto pruza sto i procesor i7 koji je 10x skuplji od i3:
:: :: Voleo bi` bas da vidim sta ti Logitech-i i Razer-i pruzaju za ulozeni novac,tj. sta vise pruzaju od mog ubogog A4Tech-a koji koristim vec par godina(a jeftiniji je 3-4 puta).Ni u kojoj MP pucacini se nisam osetio inferiornijim u odnosu na druge,u principu bitno je ostro oko i precizna ruka.Ako nemas osecaj da igras tenis,mozes da kupis reket od 10 000 jevreja,taj reket ne moze da igra umesto tebe
:: :: __________________________________
:: :: ERIN GO BRAGH
imarkovic Re: Re: Re: ... 11.06.2012. 10:01 #424250

dobro de, salim se malo, nije za porediti, slazem se da je krajnje subjektivna stvar ko ce kog misa da ima, to stoji sa svim.. i u svemu :)

:: Jebaji ga sad, procesori su objektivno bolji i to sve moze da se izmeri, a u slucaju da znas koliko kosta tvoje vreme moze i da se proceni isplativost. Mis je ipak strogo subjektivna stvar pa mnogima ubogi intelli lezi mnogo bolje od nadrkanih anatomsko-gaymerskih misonja od stotinu evra i radije ga polovnog dobro plate nego da uzimaju neki drugi nov
:: :: isto pruza sto i procesor i7 koji je 10x skuplji od i3:
:: :: :: Voleo bi` bas da vidim sta ti Logitech-i i Razer-i pruzaju za ulozeni novac,tj. sta vise pruzaju od mog ubogog A4Tech-a koji koristim vec par godina(a jeftiniji je 3-4 puta).Ni u kojoj MP pucacini se nisam osetio inferiornijim u odnosu na druge,u principu bitno je ostro oko i precizna ruka.Ako nemas osecaj da igras tenis,mozes da kupis reket od 10 000 jevreja,taj reket ne moze da igra umesto tebe
:: :: :: __________________________________
:: :: :: ERIN GO BRAGH
philaemos ...uvek iste price... 11.06.2012. 10:07 #424251

Isto moze da se kaze i za pecarske stapove i lovacku opremu.
Dzabe ti skupa oprema ako nemas to u sebi, ali opet nije ni sve jedno da li ces koristiti najjeftiniji kineski stap za pecanje ili neki kvailtetni renomiranih proizvodjaca.

Imao sam gomilu jeftinih Genius i A4Tech miseva i necu ponovo da ih kupim ako bas ne moram (a ne moram). Volim da imam kvalitetan mis i mislim da vredi dati vise para.

Tristram Re: Re: Re: Re: ... 11.06.2012. 10:20 #424252

broj poruka: 1872
Nije da nije, ako je neko kupio tog i tog misa zato sto mu dobro lezi ili cm haf zato sto mu se svidjaju njegove betmobilsko-transformerske linije to je to i nema dalje. Ako pretpostavimo da ti za svoje pare kupujes neko zadovoljstvo (mozda i srecu al poserem ti se ja na potrosacku srecu) to je ok.
Doduse, i dalje mislim da je papan onaj koji kupi skuplji ili losiji procesor zato sto mu se ne daj boze na oko svidja box kuler koji ima neki lep svetleci logo ali srecom to je moja subjektivna stvar, jedino je gadno ako mu to potvrdi vise od 85% ljudi pa postane objektivna stvar.

:: dobro de, salim se malo, nije za porediti, slazem se da je krajnje subjektivna stvar ko ce kog misa da ima, to stoji sa svim.. i u svemu :
:: :: Jebaji ga sad, procesori su objektivno bolji i to sve moze da se izmeri, a u slucaju da znas koliko kosta tvoje vreme moze i da se proceni isplativost. Mis je ipak strogo subjektivna stvar pa mnogima ubogi intelli lezi mnogo bolje od nadrkanih anatomsko-gaymerskih misonja od stotinu evra i radije ga polovnog dobro plate nego da uzimaju neki drugi nov
:: :: :: isto pruza sto i procesor i7 koji je 10x skuplji od i3:
:: :: :: :: Voleo bi` bas da vidim sta ti Logitech-i i Razer-i pruzaju za ulozeni novac,tj. sta vise pruzaju od mog ubogog A4Tech-a koji koristim vec par godina(a jeftiniji je 3-4 puta).Ni u kojoj MP pucacini se nisam osetio inferiornijim u odnosu na druge,u principu bitno je ostro oko i precizna ruka.Ako nemas osecaj da igras tenis,mozes da kupis reket od 10 000 jevreja,taj reket ne moze da igra umesto tebe
:: :: :: :: __________________________________
:: :: :: :: ERIN GO BRAGH
:: :: :: ::
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: ... 11.06.2012. 11:48 #424260

tristame, u neku ruku si u pravu, a u neku nisi, onaj ko zna sta kupuje i zna zasto mu treba to sto kupuje, taj nije papan, taj tacno zna zasto mu to treba i zasto je bas to kupio, a onaj ko kupuje nesto samo zato sto je najskuplje, tj. misli da ono sto je lepo da je i dobro i korisno(misli se na kompjuterske komponente a ne na cvece), e taj je papan.

:: Nije da nije, ako je neko kupio tog i tog misa zato sto mu dobro lezi ili cm haf zato sto mu se svidjaju njegove betmobilsko-transformerske linije to je to i nema dalje. Ako pretpostavimo da ti za svoje pare kupujes neko zadovoljstvo (mozda i srecu al poserem ti se ja na potrosacku srecu) to je ok
:: Doduse, i dalje mislim da je papan onaj koji kupi skuplji ili losiji procesor zato sto mu se ne daj boze na oko svidja box kuler koji ima neki lep svetleci logo ali srecom to je moja subjektivna stvar, jedino je gadno ako mu to potvrdi vise od 85% ljudi pa postane objektivna stvar
:: :: dobro de, salim se malo, nije za porediti, slazem se da je krajnje subjektivna stvar ko ce kog misa da ima, to stoji sa svim.. i u svemu :
:: :: :: Jebaji ga sad, procesori su objektivno bolji i to sve moze da se izmeri, a u slucaju da znas koliko kosta tvoje vreme moze i da se proceni isplativost. Mis je ipak strogo subjektivna stvar pa mnogima ubogi intelli lezi mnogo bolje od nadrkanih anatomsko-gaymerskih misonja od stotinu evra i radije ga polovnog dobro plate nego da uzimaju neki drugi nov
:: :: :: :: isto pruza sto i procesor i7 koji je 10x skuplji od i3:
:: :: :: :: :: Voleo bi` bas da vidim sta ti Logitech-i i Razer-i pruzaju za ulozeni novac,tj. sta vise pruzaju od mog ubogog A4Tech-a koji koristim vec par godina(a jeftiniji je 3-4 puta).Ni u kojoj MP pucacini se nisam osetio inferiornijim u odnosu na druge,u principu bitno je ostro oko i precizna ruka.Ako nemas osecaj da igras tenis,mozes da kupis reket od 10 000 jevreja,taj reket ne moze da igra umesto tebe
:: :: :: :: :: __________________________________
:: :: :: :: :: ERIN GO BRAGH
:: :: :: :: ::
Daum ... 11.06.2012. 11:52 #424262

broj poruka: 12805
Dovoljno da pogledate Saletovu kinesku božićnu jelku da vam se potvrde sve činjenice za šta se NE kupuje komp.

Dexter013 Ok 11.06.2012. 12:03 #424264

broj poruka: 17098
Ja licno nikad ne bih dao vise od 50e za misa,
sve je to tu negde po kvalitetu ostalo je sminka i fenseraj.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Ok 11.06.2012. 15:21 #424297

za USB misa ni ja ne bih dao vise od 50eu, ali bezzicni su ipak dosta skuplji

:: Ja licno nikad ne bih dao vise od 50e za misa
:: sve je to tu negde po kvalitetu ostalo je sminka i fenseraj
:: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh
:: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: Case:CoolerMasterElite43
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: CpuCooler:TitanVanes
:: Mis: Mx51
:: Dell 22
noname86 mx 18 zakon 11.06.2012. 15:35 #424307

broj poruka: 156
mx 18 zakon bre !!
http://imageshack.us/f/444/kompx.png/

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 @noname 11.06.2012. 15:38 #424309

Koji je to mx 18?

Dell 22

philaemos @Dexter013 11.06.2012. 17:30 #424330

Logitech MX518

imarkovic Re: @noname 11.06.2012. 18:18 #424337

to ti je krajcovani mx518(izlizani, izakani, ali still works)

:: Koji je to mx 18
ramzesIII Ako nekog zanima, 11.06.2012. 21:50 #424382

broj poruka: 1017
Razer coperhead 20 evra.

Ispravan je, ja sam na njemu samo malkice stratio kabl posto je imao prekid,
sad radi kao sat.
Classified ... 12.06.2012. 16:18 #424529

broj poruka: 728
Vidite Razer TRON za sve koji vole malo vise svetla i senzaciju

http://youtu.be/R1SHsV01jAQ

http://youtu.be/MhTWDkGWP_o

http://youtu.be/Nmvs2hi5VO8

http://youtu.be/stv77rjQBXM
- - - - - - - - - - - - - - - -
EVGA-CORSAIR-Strictly
Classified ... 12.06.2012. 16:27 #424534

Za 90-100e moze da se kupi fini gaming komplet. Ne da biras i da uparis ali moze.
G110 je 58e. Mislim da za te pare nema bolje gaming ili ne gaming tastature.

G510 je 100e. Znaci nije pala ni 5e proteklih godinu ipo dana koliko je ja imam.
Cak je svremena na vreme bila skuplja.

Razer ima one male fine miseve po 30e one prve modele. Ali eto da kazemo G110 i Deathadder su najeftiniji a stvarno ekstra gaming komplet, Sve zajedno 100e.
Ali ne moze da se poredi igranje sa time i nekim krsom. To tek vidis posle kada uzmes ono u ruke.

Onda ima Ikari i G110 za oko 90e zajedno.
Mozete da pricate sta hocete meni je to nikad bitnije.

EVGA-CORSAIR-Strictly

gliga79 Re: ... 12.06.2012. 16:46 #424546

broj poruka: 4641
Koji su tvoji glavni aduti sto se tice misa i tastature?
Sta bi najradije da imas?

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: Za 90-100e moze da se kupi fini gaming komplet. Ne da biras i da uparis ali moze
:: G110 je 58e. Mislim da za te pare nema bolje gaming ili ne gaming tastature
:: G510 je 100e. Znaci nije pala ni 5e proteklih godinu ipo dana koliko je ja imam
:: Cak je svremena na vreme bila skuplja.
:: Razer ima one male fine miseve po 30e one prve modele. Ali eto da kazemo G110 i Deathadder su najeftiniji a stvarno ekstra gaming komplet, Sve zajedno 100e
:: Ali ne moze da se poredi igranje sa time i nekim krsom. To tek vidis posle kada uzmes ono u ruke
:: Onda ima Ikari i G110 za oko 90e zajedno.
:: Mozete da pricate sta hocete meni je to nikad bitnije
:: EVGA-CORSAIR-Strictl
Dexter013 @philaemos 12.06.2012. 16:49 #424547

Znam sta je mx 518 imam ga,
ali ne znam sta je mx 18

Dell 22

:: Logitech MX51
Classified ... 12.06.2012. 17:04 #424556

Najradije, pa ovo sto imam. G510/G700.
Pa nema to kod mene, ja to kupim sto bi da imam.
Ne sad se setih G19 bi voleo jel je novija i G700.
Ali ne toliko da bi je jurio jel je ne poznajem, bojim se da nema neki bag pa je verovatno ne bi menjao jel ova znam da nema problema. Ali da znam da nema ni ona, verovatno bi voleo da doplatim nekome i dam ovu a on meni onu. Ali da imamo 48h i jedan i drugi da se predomislimo.

To je ono mizewrna razlika kao da imam 580 classified a da ima 580 classified ultra sa mrvu vecim klokom. Tako nesto, nista toliko da bi poleteo na to.
Sta njima je razlika 25e, e toliko bi i dao za doplatu kada bi neko hteo inace nista preko 30e ne bi, nema potrebe.

- - - - - - - - - - - - - -
EVGA-CORSAIR-Strictly

philaemos Re: @philaemos 12.06.2012. 18:54 #424567

Aaaa jes.
I ja bih voleo znati.

EDIT: Nasao sam (jedan jedini na svetu):
http://tinyurl.com/7m7m659

:: Znam sta je mx 518 imam ga,
:: ali ne znam sta je mx 1
:: :: Logitech MX51
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs