A šta sad, nisam ozbiljan što sam baš Gentle Typhoon naručio? Eto da si bio normalan poklonio bih ti dva komada ovako će svi koji su mi se javili na vreme da ih dobiju. Ceo forum prebacujemo na Gentle Typhoon i zvaće se Berza Nežnih Tajfuna. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Ne treba to njemu. Ovo je za ljude kojima trebaju ventilatori stvarno ozbiljni :: 1560 din je ceni iz Hrvatske preracunat :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
Ja cu da narucim Pec za WOT koji ce da napise preko mog Tenka `Gentle Typhoon`
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: A šta sad, nisam ozbiljan što sam baš Gentle Typhoon naručio? Eto da si bio normalan poklonio bih ti dva komada ovako će svi koji su mi se javili na vreme da ih dobiju. Ceo forum prebacujemo na Gentle Typhoon i zvaće se Berza Nežnih Tajfuna. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: Ne treba to njemu. Ovo je za ljude kojima trebaju ventilatori stvarno ozbiljni :: :: 1560 din je ceni iz Hrvatske preracunat :: :: :: :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: :: :: ::
Nemoj da si sisa sta ti je tesko 2 ventilatora Gentle Typhoon da doneses iz Madjarske AP-15 1850 RPM. Uzecu ih sigurno. Svi iz kucista idu dolaze oni. Zamisljam za koliko bi nestalo 100 kom GIGATRONU sa stanja kada bi ih bilo.
Ili nek se javi stvarno ko je zainteresovan da mu trebaju dobri Scythe ventilatori pa da vidimo da iscimamo nekog. Ovde necete imati nikada to. Ali stvarno ko bi uzeo. Ja vadim 2x140 plava ona i ovo mi trebaju za kuciste i da spremim za H100 ako bude zatrebalo trebace 4 za njega ukupno.
Ako neko hoce stvarno dobre ventilatore mozda ce imati prilike preko PCAXE da nabavi sa Performance PC. Tamo imate Scythe Gentle Typhoon sve modele i Black Edition. Noiseblockere najbrze, Noctua najnovije. Sto se mene tice AP-15 ide svuda jel tise ne treba. Za case resistori od H70 ce smanjiti na 7V i na brzinu AP-14 modela. Ja savetujem Scythe, imate i Scythe Kama Flow 2 ali ne znam kakav je neko kaze da je bolji S-FLEX koji se ne prodaje vise.
S-FLEX je najbolji fan koji je bio u Srbiji posle Noiseblockera, a gledajte razliku, Samo 50rpm je u pitanju a pogledajte buku jednog i drugog. Pogledajte koliko je tisi i jaci Airflow ima Gentle Typhoon. A znate i sami za koliko su otisli Scythe flex 1500 i 1900 u Bgdu svi kao najbolje preporuke a pogledajte razliku koliko je ovo dobro.
Znaci svi sa Hydro serijom ne glupirajte se, zaboravite resistore, ubrzanja i ostalo. Stavite AP-15 nema stisavanja, nema podesavanja nikad i vozi, tisina i performanse.
a kakvi su za hladjenje sobe? mnogo mi je vruce nocu, a imam jako osetljiv san, pa mi treba neko necujno resenje... jel mislis da bi mi bilo dovoljno 2-3 komada, pa da ih rasporedim po sobi, ili ipak da uzmem recimo 25 komada i stavim ih u matricu 5x5? koje mislis da bi mi napajanje trebalo za to?
Kada bi znali kako je meni zabavno kada gledam koje fanove narod uzima pa meri svaki db. To treba da vidite kako je zabavno tek. Pa onda pogledam kroz ovo prozorce viodim nesto se okrece a ne cujem nista a nisam smanjivao nista. Cak mi je i ova siva boja postala simpaticna sada zbog velikog kruga onog koji se vidi. Da je crno nista ne bi video tamno samo.
Da li je neko trazio da li moze da okaci na A50 druge ventilatore??? Moze. Odlican mali kuler CORSAIR A50 sa najboljim ventilatorom na svetu radi boljih performansi. CORSAIR ima za svakog po nesto.
Pravi trip bi bilo dokopati se jos jednog dela za drugu stranu, na nekim oglasima, napraviti sam od nekog ventilatora ili sl. Ali bi jos lepse bilo za AP push-pull sa Gentle Typhoon AP-15.
Juce gledam bas sta je preostalo od ventilatora kod nas i zakljucio sam da jedino sto valja kosta 2000din Noiseblocker Multiframe u GIGATRONU. Onda sam naisao da nekog mucenika koji je dao 1000 din za CM ventilator od 2000RPM i lepo kaze da vise ne moze da spava covek u sobi. Zanima me zasto je to narod zasluzio. Kada sam ja napravio AIR Tunnel videli ste na mom kompu na EVGA sajtu od 2 GT AP-15 oni su na kontroloru od 650D i kontrolor uvek radi na najace to ja prilicno jaci Airflow od tog CM od 1000 din a necujno totalno i u ruci. Jbg.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.