Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Srbija definitvno poslednja rupa na svirali
STRANA 2 OD 2
Classified ... 23.06.2012. 03:37 #426836

status: user
broj poruka: 728
O cemu vi razmisljate o Apple Srbija za 50 godina imace pustosi 20km dalje od vecih gradova, sela umiru narod umire, nacija izumire svojom krivicom. Neprilagodjen narod koji je sam izabrao svoju propast. Bas nemastina dolazi.

- - - - - - - - - - - - - - -
EVGA-CORSAIR-Strictly

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Batenga Re: 23.06.2012. 09:39 #426851

broj poruka: 31
Ima nas samo 7.5 miliona.
Najstraija smo nacija u Evropi.
Prosešna plata malo više od 300 eura,a mnogi rade za manje od 200,plus što je velika nezaposlenost.
Jako smo mali kao tržište(skoro neprimetni)
Jednino mi za sebe mislimo da smo neki bitan faktor,a ovo je još jedan dokaz koliko smo jadni.
Političku nestabilnost da i ne pominjem...

imarkovic Re: ... 23.06.2012. 09:41 #426852

broj poruka: 19084
ti znas da nemastina dolazi, ajde bre bezi, idi igraj se sa svojom plocom i ne prorici gluposti, idi budi morbidan dok si sam, nemoj ovde da siris te stvari i stajes ljudima na muku koja im je vec poznata, kako te nije sramota

:: O cemu vi razmisljate o Apple Srbija za 50 godina imace pustosi 20km dalje od vecih gradova, sela umiru narod umire, nacija izumire svojom krivicom. Neprilagodjen narod koji je sam izabrao svoju propast. Bas nemastina dolazi.
::
:: - - - - - - - - - - - - - -
:: EVGA-CORSAIR-Strictl
Bruka @pajsgudgud 23.06.2012. 10:28 #426859

broj poruka: 29
+1
uz`o si mi reci iz usta:)

pajsgudgud Mislim da se razumemo... 23.06.2012. 10:46 #426861

broj poruka: 3746
do pre dva meseca sam i sam imao Ipod tač i pazario još jedan curi i oduševljen sam kako to sve radi. Mislim da merilo uspešnosti jedne zemlje nije u tome da li će kod njih da dođe kompanija kao što je epl.

Pogledajte malo zemlje u kojima sve te velike fensi kompanije vladaju, dolaze i odlaze. Robovlasnički sistem, sektaška manipulacija reklamama. Kupi, kupi, kupi, ako nemaš epl niko si i ništa.

Mislim da ništa ne propuštamo nedolaskom epla. VIše bih se zabrinuo da dođu.

@nemanja daleko sam ja od zatucanog, eto jedino sam oobišao malo više zemalja da bih mogao da dam mišljenje da je potpuno nebitno dal će da dođu ili ne. Kao ako imamo epl stabilna smo zemlja. Pfff, ekipu ljudi koji ti proizvodi privlače kao omađijane želim što dalje od sebe. Čast izuzecima.
support normality

ilicstefan Ja bih bio daleko srećniji da se otvori naša domaća firm 23.06.2012. 11:24 #426871

broj poruka: 1577
I recimo da počne sa pravljenjem fleš memorija. Da se počne od nečeg sitnog i da se sa tim sitnim onda pređe na krupnije stvari i da se zaposle naši ljudi kod nas.

Proizvodio se jedno vreme kod nas kompjuter zvani `Galaksija`.

Ne bi bilo loše da se mi zato uhvatimo pa da nešto i napravimo pa da mi izvozimo a ne da uvozimo. To jeste teško ali šta je na ovom svetu lako? I te velike firme su nekada počele kao male.

Apple ovde i ne bi imao tržište, suviše je skup za naše podneblje u kojoj je plata oko 300 evra. Mogu evenutalno da otvore radnju na Dedinju, snabdeju sve buržuje sa telefonima i onda lepo zatvore i zapale.

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

imarkovic Re: Ja bih bio daleko srećniji da se otvori naša domaća firm 23.06.2012. 11:41 #426872

jedina firma koja je imala predispozicija za to je Ei Nis, sad je za to malo kasno..

:: I recimo da počne sa pravljenjem fleš memorija. Da se počne od nečeg sitnog i da se sa tim sitnim onda pređe na krupnije stvari i da se zaposle naši ljudi kod nas
:: Proizvodio se jedno vreme kod nas kompjuter zvani `Galaksija`
:: Ne bi bilo loše da se mi zato uhvatimo pa da nešto i napravimo pa da mi izvozimo a ne da uvozimo. To jeste teško ali šta je na ovom svetu lako? I te velike firme su nekada počele kao male
:: Apple ovde i ne bi imao tržište, suviše je skup za naše podneblje u kojoj je plata oko 300 evra. Mogu evenutalno da otvore radnju na Dedinju, snabdeju sve buržuje sa telefonima i onda lepo zatvore i zapale
:: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`
:: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#
Ishmerish E ako apple ne otvara svoju sektu ovde, onda moramo da se zapitamo 23.06.2012. 15:03 #426903

broj poruka: 7285
sta to ne valja kod nas....hmmm....????

Pa hajde ovako, ulaziti u ````zemlju``` koja realno ima jedva milion ljudi sposobno da kupi sebi ponekad sta pozeli, bas i nije pametan potez.

Onda tu je jos birokratija za koju ti treba godinu dana i dovoljno papira da samostalno izbore odrzis, samo da bi firma krenula, pa onda i svi ostali lesinari koji ce cekati na pojilu kad krene.

Dalje Cela evropa je u Qrcu, otvorena je vec dva prsta i Grcka samo sto nije ispala, a mi se opterecujemo sa jabucarima, koji ni blizu nemaju prevlast na domacem tlu, ko je bio u US potvrdice da se tamo daleko vise koriste blackberry i ostali smart telefoni od iPhone-a.

Jedino zbog ceka apple prezivljava su mac book-ovi i mp3 player-i, mada se vec i tu situacija menja i mac book polako gubi na popularnosti, dok se jos jedino ipod-ovi drze.

Bottom line: Ne samo apple, vec niko sa pola mozga nece uci ovde, jer ima toliko nacina da se propadne danas da nema potrebe sam sebi skakati u usta i ulaziti u ovaj raspad od drzave.

Lala 4ever!
http://youtu.be/6sTfzzdemjA

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

imarkovic Re: E ako apple ne otvara svoju sektu ovde, onda moramo da se zapitamo 23.06.2012. 15:13 #426907

BusPlus je uspelo kod nas!!!

:: sta to ne valja kod nas....hmmm....???
:: Pa hajde ovako, ulaziti u ````zemlju``` koja realno ima jedva milion ljudi sposobno da kupi sebi ponekad sta pozeli, bas i nije pametan potez
:: Onda tu je jos birokratija za koju ti treba godinu dana i dovoljno papira da samostalno izbore odrzis, samo da bi firma krenula, pa onda i svi ostali lesinari koji ce cekati na pojilu kad krene
:: Dalje Cela evropa je u Qrcu, otvorena je vec dva prsta i Grcka samo sto nije ispala, a mi se opterecujemo sa jabucarima, koji ni blizu nemaju prevlast na domacem tlu, ko je bio u US potvrdice da se tamo daleko vise koriste blackberry i ostali smart telefoni od iPhone-a
:: Jedino zbog ceka apple prezivljava su mac book-ovi i mp3 player-i, mada se vec i tu situacija menja i mac book polako gubi na popularnosti, dok se jos jedino ipod-ovi drze
:: Bottom line: Ne samo apple, vec niko sa pola mozga nece uci ovde, jer ima toliko nacina da se propadne danas da nema potrebe sam sebi skakati u usta i ulaziti u ovaj raspad od drzave
:: Lala 4ever!
:: http://youtu.be/6sTfzzdemj
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
Ishmerish Pa uspela bi i giljotina 23.06.2012. 15:22 #426911

broj poruka: 7285
samo da se Francuzi smiluju da nam daju fransizu.

A busplus je uspeo, to si u pravu, radi pa rastura..., supozicija:

Da li imate kartu?
Nemam, sicu na sledecoj stanici.
U redu onda, a da li mozda imate LK?
Bezi bre budalo dok te nisam pregazio kao fap zabu.

Ako ti ovo smatras uspehom u busevima koji zimi hlade a leti greju, onda imamo razlicito pojimanje uspeha

Lala 4ever!
http://youtu.be/6sTfzzdemjA

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

gile23 Re: E ako apple ne otvara svoju sektu ovde, onda moramo da se zapitamo 23.06.2012. 15:22 #426912

broj poruka: 9121
Ta situacija je bila ~2006. mozda i 2007. danas preko 60% prihoda donose iOS based uredjaji :).

Pozdrav!

:: sta to ne valja kod nas....hmmm....???
:: Pa hajde ovako, ulaziti u ````zemlju``` koja realno ima jedva milion ljudi sposobno da kupi sebi ponekad sta pozeli, bas i nije pametan potez
:: Onda tu je jos birokratija za koju ti treba godinu dana i dovoljno papira da samostalno izbore odrzis, samo da bi firma krenula, pa onda i svi ostali lesinari koji ce cekati na pojilu kad krene
:: Dalje Cela evropa je u Qrcu, otvorena je vec dva prsta i Grcka samo sto nije ispala, a mi se opterecujemo sa jabucarima, koji ni blizu nemaju prevlast na domacem tlu, ko je bio u US potvrdice da se tamo daleko vise koriste blackberry i ostali smart telefoni od iPhone-a
:: Jedino zbog ceka apple prezivljava su mac book-ovi i mp3 player-i, mada se vec i tu situacija menja i mac book polako gubi na popularnosti, dok se jos jedino ipod-ovi drze
:: Bottom line: Ne samo apple, vec niko sa pola mozga nece uci ovde, jer ima toliko nacina da se propadne danas da nema potrebe sam sebi skakati u usta i ulaziti u ovaj raspad od drzave
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict Ne brinite se za jabuku 23.06.2012. 16:28 #426924

broj poruka: 4515
Trebalo bi da dodje da obori cene ispranim plastikanerima sa tn panelom od 2000e.

http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti/apple_zaradjuje_500_miliona_dolara_kvartalno_od_ipad_futrola

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ilicstefan Re: Pa uspela bi i giljotina 23.06.2012. 19:11 #426971

broj poruka: 1577
Nemoj tako, Đilas nam je sve lepo klimatizovao autobuse. Oblije me znoj svaki put u busu od čiste genijalnosti tog čoveka. To što poneki klima uređaj (čitaj u 90% autobusa) ne radi to nije do njih nego do građana.

Inače skoro je neko postavio temu u kojoj je bila najava za veliku rasprodaju hardvera. Naravski nije bila kod nas. To mene najviše i pogađa.

15 dolara za napajanje koje se ovde kod nas prodaje za najmanje 4000 dinara. Ali naravno tako je uvek, svi nas zaobilaze. Nije doduše samo nas, nego ceo ovaj Balkanski region bije neki loš glas.

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

:: samo da se Francuzi smiluju da nam daju fransizu
:: A busplus je uspeo, to si u pravu, radi pa rastura..., supozicija
:: Da li imate kartu
:: Nemam, sicu na sledecoj stanici
:: U redu onda, a da li mozda imate LK
:: Bezi bre budalo dok te nisam pregazio kao fap zabu
:: Ako ti ovo smatras uspehom u busevima koji zimi hlade a leti greju, onda imamo razlicito pojimanje uspeha
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs