ajde idi malo skoci s mosta rashladi se pa se vrati.....
:: Sta ala sam glup. :: Pa da li treba da napisem tamo gde mi je garancija ili retail store :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
Pitaj lepo na forumu, da se ne zajebes. Ili posalji Mail da budes siguran. Odgovorice ti odmah, posto kazes da se ne ceka na odgovor. Da ne bude posle zao nam je ali ne mozemo da vam uvazimo reklamaciju zato sto ste netacno popunili formular za registraciju.
Dzaba eVGA i njihova tolerancija-garancija ako dodje do ovoga. Posle ces da ih pljujes.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Sta ala sam glup. :: Pa da li treba da napisem tamo gde mi je garancija ili retail store :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
Pitacu sta PIN sta misli. Posto je to malo drugacije kod nas i u Americi gde kupis valjda oni ti daju garanciju ili ne znam pa da me ne bi slucajno pogresno posavetovali.
Stavis naziv uvoznika, gde ti je i garancija. Njih bas briga za prodavnice po Srbiji.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Pitacu sta PIN sta misli. :: Posto je to malo drugacije kod nas i u Americi gde kupis valjda oni ti daju garanciju ili ne znam pa da me ne bi slucajno pogresno posavetovali :: :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
Zivo me zanima, jeli mladicu, imas li ti zivot, ikakav, prvo ne znas ni jednu recenicu da sastavis kako treba, a kao drugo samo nesto lupetas i gubis se tu po forumu. Ono sto je poenta jeste to da tebi treba strucna pomoc decko, treba samo proveriti da nije mozda malo kasno za to.
Pricalo se o nagradama koje su pokupili ovi ventilatori i ja se sada mislim posto ne koristim nikada punu snagu H100 ako su ovi 200RPM sporiji nema veze da zamenim sve ventilatore sem dva Gentle Typhoon sa Corsair AIR series raznim ventilatorima.
Treba mi 4 High Performanse High Static Preasure i treba mi 1 quiet edition high airflow da izbacuje a 2 gentle typhoon ce da guraju vazduh na komp.
Sta vi mislite fenomenalni su izgleda. Sa svakim se dobijaju plavi, crveni i beli prstenovi tako da mozete opremiti masinu u skladu sa vasim bojama. Ima 140mm a testovi javljaju da su veoma dobri. Ocena 9 od 10 ja bi rekao.
i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW(First on Balkan)5870 2GB- KHX1600 (GTX8 soon)- CORSAIR Force GT120 -Kingston V+64GB-WD500AAKS-CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310- EVGA NEX1500W Classified/ ThanX to EVGA (First on Balkan) classif
Pa nista uzecemo ih do Nove Godine. Gledajte izbor fanova kod nas, Terorisanje NARODA. Xexe, U pravom smislu reci izivljavanje. PORUKA NE KUPUJ, TACKA. UPOREDI, VIDI, ODLUCI, SHVATI DA SU LENJI A NAPLACUJU DOBRO.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.