Od 10 primeraka, ja znam bar 6 koji su otisli na reklamaciju posle 2-3 meseca E druze, pa mi se i znamo mozda :D RoYaL :)
:: da je mogao opusteno da nosi naziv mx518 II :) nisam probao mis i kad odem u KGB laktom ga gurnem sa stola haha : :: :: mozda znas sta je coolermaster-clarion dot com i koliko clanova ima i svi nesto pametuju i pitaju i smaraju a ja gledam i ne verujem. to za 60hz je jedna od glavnih prica : :: :: unistili smo temu coveku : :: :: ::
Bagovitost, u pravom smislu te reci i cist marketing od zilion dpi, bla, bla Za cs je optimalna rezolucija 800x600(ima izuzetaka, tipa 640x480) ali ja to ne mogu da gledam ocima, tako da uskladiti dpi sa rezolucijom(dijagonalom-televizori itd.)... Neko moje misljenje: -CS 800x600 = 600-800dpi(znam i ljude koji igraju na 400) -Prosecan 1080p monitor(22-24`) i sve ove zajebancije(Kriza, Battle.) = 1400-1800dpi
:: Adzem, zanima me ova konstatacija, zbog cega ne Sensei, koje su mu mane u odnosu na XAI :: :: :: :: :: :: Samo jos nesto, Xai je vrh proizvod ne Sensei..
ja sam rafaldzija i ne mogu da izvedem nikakav spray na bilo cemu iznad 640x480 :) tako sam krenuo da igram cs i igracu dok me ruke sluze, 450 dpi default na inteliju i tako.
a to sensei/xai meni bas jedan menadzer cs source klana iz ns kaze da je sensei sve ono sto je promaseno na xai-ju, sve greske su ispravili i unapredili ga, i ja cu kada se nadje neki visak para uzeti njega cisto da se kaze da ne zivim zakucan na 450 dpi zbog intelija.
smor mi je zbog desnih mouse 6 i 7 tastera koji rade kao pgup pgdn u cs (u kgb ne mogu ss drajveri) ali kazu da se navikne covek i izbegava da dodiruje ta 2 tastera.
ja sam npr o xai-ju cuo sve najgore, mada mi je u danima kada sam ga probao bio ok, ali to se sve vidi na duze staze.
ako za te pare ima mane(kao Razer) sto se tice kvaliteta onda jbg
: :: :: a to sensei/xa :: meni bas jedan menadzer cs source klana iz ns kaze da je sensei sve ono sto je promaseno na xai-ju, sve greske su ispravili i unapredili ga, i ja cu kada se nadje neki visak para uzeti njega cisto da se kaze da ne zivim zakucan na 450 dpi zbog intelija :: :: smor mi je zbog desnih mouse 6 i 7 tastera koji rade kao pgup pgdn u cs (u kgb ne mogu ss drajveri) ali kazu da se navikne covek i izbegava da dodiruje ta 2 tastera :: :: ja sam npr o xai-ju cuo sve najgore, mada mi je u danima kada sam ga probao bio ok, ali to se sve vidi na duze staze :: :: ::
120 херца у игри која је плафонирана на 100 fps? Тешко. Чак и да то некако успеш (преко developer 1 i fps_max 120) ниједан фрејм преко стотог неће бити регистрован и послат серверу, па постоји само на нивоу клијентског (твог) компа. Такав је netcode свих Goldsrc игара. Бескорисно, сем ако твоје око не види супер флуидни гејмплеј, па плацебо ради своје ,) И то, истини за вољу, само и једино у лану, јер је 10000 ticrate (1000 fps) server-side, мисаона именица на већини домаћих EPS сервера. Крш класичних кланвор сервера да не помињем. Зато памет у главу и комп у руке, па да гледаш човека преко пута. Ем му треба петља и зрно мозга да пали `помагала`, ем је метак стигао тамо где си га послао. Хард кор. Статика је неумољива
:: razumem ja sve, retko kada nesto shvatim pogresno : :: :: Igram na samsungu 2233rz , na rezoluciji 640x480, win sens 6, in game sens 3 mousefix ON i zakucani HZ na 120hz u igri : :: :: pazi ozbiljnije, nista neke javne lige i turniri (zbog vremena i obaveza na 2 posla) , head admin sam na clarion dust2, haha zanimljiva stvar, od maja 2011 do sada igram samo dust2 mapu i to minimum 2h dnevno (razvlacilo se do 933 minuta :D :: ovako neki miksevi sa svedjanima i nemcima i nekim manijacima koje navatamo na TS :: :: nesto planiram za sledeci WCG da prijavim ekipu, cisto da se kaze bili smo : :: :: a za razer i ss, imao sam DA, vrh je mis, ali moje misljenje je da ne mogu zbog 1 jedinog modela da kazem razer je vrh i ss je vrh zbog sensei-ja. Svaka firma ima po jednu zanimljivu stvar, i tako dodjem do price da cena i ime nisu uopste bitni u nekim situacijama :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.