Kakva je Logitech G105. Malo jeftinija varijanta G110 koja razbija kakva je. Moja G510 je ista kao prvog dana. Iste tipke, sve isto, svetli nema guljenja nikakvog, znaci bruka tastatura. Illuminated je perfektna tastatura ali to mi je vise za ribe da im stoji na stolu ispred TVa gde je prikljucen komp to nikako nije za neki gaming i izivljavanje kao G serija i Steelseries. Razorovih bbugova sam se dosta nacitao za ceo zivot tako da mi njihovo nista nece valjati...
@Dexter Cestitke za tastaturu, nju sam i ja planirao da kupim, ali mi se ipak vise dopala G105 sa zelenim osvetljenjem.
@eVGABandit Imam je ja. Ali onu COD ediciju, sa zelenim osvetljenjem, obicna je sa plavim. Odlicna tastatura, vrlo robustna i cvrsta, mozes slobodno da je treskas. Svaki ortak koji je video tastaturu odusevio se sa osvetljenjem, vrlo je neobicno i prija za oci.
U fazonu je `preporucite mi tastaturu, ali onu koju sam vam ja naveo!`
:: Aj sto dodje i porazgovara sam sa sobom :: nego se jos i posvadja.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: :: :: Dodje, porazgovara malo sa sobom i ode (ali ne zadugo). :: :: Ah, kakav zivot :: :: :: :: :: ::
Ne bas za ribe, ja da samo kucam ja bi uzeo onu Steelseries ili one mehanicke bas ali ova G serija mi je bas za gaming.
Ako nekoga dalje zanima G105 jeftina gaming tastatura isto sa svetlom naravno ne ova MW3 opcija od koje ne mozes da nadjes normalan rewiev na netu nego obicna.
Ipak mi se cini da je Illuminated bolje uradjenja od G105, kvalitetnija, ipak je ovao jeftina opcija G110 i G510 i G19 koje su mi daleko bolje ali i skuplje od Illuminated. G19 je jedina za koju bi ja menjao moju, naravno uz doplatu ako neko hoce moze da se javi. :)
Krivo mi je sto one full mehanicke kao 6Gv2 nemaju svetlo. Ono je vecito covece. Ali bar a ima neko svetlo belo, znaci drugo mi i ne treba ali nema.
Pošto se svadja sam sa sobom neka preporuči sebi Cooler Master Storm Trigger, osvetljenu mehaničku tastaturu. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.