Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Kupupovina misa
STRANA 2 OD 2
Srdjanc ... 29.09.2012. 14:06 #444738

status: user
broj poruka: 3106

Veoma zanimljiva ponuda djoko, ali nisam gay. Elem nasao sam pauka i zlatnog i odmah zlatni otpada zato sto mi mnogo nezgodan za ruku. Zbog istog otpada i Xornet, zbog velicine, mada mozda gresim nisam ga testirao, dok Spawn mi prelazi budjet.

Jedino mi ostaje Spider kojeg sam nasao i testirao i koji cu najverovatnije da kupim, a jedinu gresku koju sam mu nasao je sto su bocni dugmici preblizu.

Crveni jos trazim pa da uporedim.

Pozdrav svima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladapsd Re: ... 29.09.2012. 14:20 #444739

broj poruka: 1015
xornet ima claw grip, tako da ako ti takav hvat odgovara, je odlican (za saku normalne velicine do umereno velike, tj ako nemas radnicke lopate )

::
:: Veoma zanimljiva ponuda djoko, ali nisam gay. Elem nasao sam pauka i zlatnog i odmah zlatni otpada zato sto mi mnogo nezgodan za ruku. Zbog istog otpada i Xornet, zbog velicine, mada mozda gresim nisam ga testirao, dok Spawn mi prelazi budjet
:: Jedino mi ostaje Spider kojeg sam nasao i testirao i koji cu najverovatnije da kupim, a jedinu gresku koju sam mu nasao je sto su bocni dugmici preblizu
:: Crveni jos trazim pa da uporedim
:: Pozdrav svima.
Tristram Re: ... 29.09.2012. 18:11 #444776

broj poruka: 1872
Ne brini za to, jedno dugme je glatko a drugo nazubljeno, ne možeš da se zajebeš sve i da oćeš a pozicija je dobra. Crveni je potpuno isti samo nema onu tehnologiju da se ne mrda dok odvajaš miša od podloge, ništa bitno.

Kod miša je ipak najbitnija ergonomija, mogu da pređem i preko toga da ne bude baš-baš vrhunski precizan, vrlo lako da nema programiranja, tegove i ostale zavrzlame a još ponajlakše da na njemu ne piše razer mambo-džambo ili slično.
Ono što ne mogu da svarim je da me zaboli ruka posle pola sata korišćenja, znači kupi onaj koji ti legne u šaku iz cuga, kad kupuješ nemoj da računaš ni da će cipela da se razgazi ni da će ruka da se navikne.

:: Jedino mi ostaje Spider kojeg sam nasao i testirao i koji cu najverovatnije da kupim, a jedinu gresku koju sam mu nasao je sto su bocni dugmici preblizu
:: Crveni jos trazim pa da uporedim
:: Pozdrav svima.
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs