Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Logitech G700 misonja - problem
STRANA 2 OD 2
Bobi4ever Hebes mis koji 05.10.2012. 08:07 #445795

status: user
broj poruka: 4890
moras sam da servisiras a mis u garanciji.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: .... 05.10.2012. 10:16 #445806

broj poruka: 12805
E sale, opet gej fantazije... RAT7 je poznato da ima iskrivljenu bazu i da se klacka miš na podlozi, i nemoj da sisaš kurac po forumu da to što ti je bakuta na kredit uzela je najbolje na svetu jer si do pre par meseci svirao svima na frulu da ti pomognu oko overclockovanja.

Posle ovoga nema daljeg polemisanja o šit kvalitetu tog miša:
http://www.youtube.com/watch?v=xkoeSFLy7Ak

N00b bio, n00b ostao, marš u mišju rupu nazad...

:: ti konju znas da se klackas samo na mom.... nemas pojma jer si ga video samo u izlogu i ne troluj vise...
::
:: philaemos kakav bezicni mis...
:: ASUS P8Z77V-DELUX
:: INTEL I7 3770K 4.8ghz & CORSAIR H10
:: 4x4gb CRUCIAL TACTICAL LED 2200 9-9-9-2
:: ASUS GTX68
:: INTEL SSD 330 60G
:: NZXT PHANTOM NEON MODDE
:: MAD CATZ R.A.T.
:: CORSAIR HX85
:: VIEWSONIC VX2739W
MadCatz .... 05.10.2012. 11:27 #445825

broj poruka: 608
hhahaha kakva lupetanja... mozes da ga gledas samo na televiziji konju.... vrati se u pecinu...

ASUS P8Z77V-DELUXE
INTEL I7 3770K 4.8ghz & CORSAIR H100
4x4gb CRUCIAL TACTICAL LED 2200 9-9-9-27
ASUS GTX680
INTEL SSD 330 60GB
NZXT PHANTOM NEON MODDED
MAD CATZ R.A.T. 7
CORSAIR HX850
VIEWSONIC VX2739WM

Dexter013 : ) 05.10.2012. 11:28 #445826

broj poruka: 17098
Daum i Lepi Sale, Klasika.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
philaemos ... 05.10.2012. 11:39 #445828

broj poruka: 2743
@imarkovic
SetPoint je najnoviji, to je prvo sto sam proverio.
Nisam ovih dana stigao mnogo da koristim komjuter kod kuce, tek sinoc nekih 1 - 1.5h, tako da se nadam da je u pitanju bio ruter, ali videcu veceras kada se vratim sa posla.
Vise me brine problem u tracking-u kursora nego dupli klik, to ne mogu da srede u servisu.

@Bobi4ever
Mis je radio ok prvih 9-10 meseci, stvarno nisam imao zamerki.
Kada sam ga kupio nije bilo nekog izbora dobrih gaming bezicnih miseva: vec pominjani Cyborg R.A.T. , Razer Mamba i Logitech G700. Tako da je izbor bio jasan.
Vise mi se dopala Mamba, ali je bila mnoogo skuplja od G700 i baterija ne moze da se menja bilo kojom drugom (ja sam stavio Sanyo) i traje jako kratko.
Bobi4ever Jbga 05.10.2012. 12:22 #445831

broj poruka: 4890
Gledao sam davno neki Logi mx revolution, najvise me privukao zbog izgleda, ali nije bio bas za gaming pa sam odustao. Sledeci na listi je bio mx518, njega sam koristio u KGB-u i bio je ok misonja za malo vecu kintu nego sto vredi, to je moje misljenje.
A na kraju sam uzeo A4Tech 747 Spyder i da kucnem u drvo, za nekih 2 god koliko ga imam, nikada problem nisam imao.
Inace sam uvek bezao od bezicnih glodara. :)
Kako ti sad radi mis posle egzibicija? :D
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

philaemos @Bobi4ever 05.10.2012. 20:46 #445920

Evo veceras sam stigao da ga koristim nekih sat-dva i radi ok.
Promenio sam podesavanje rutera i priblizio sam risiver misu, ili je jedno, ili drugo, ili su bile obe stvari u pitanju.
Samo mi nije jasno zasto je to pocelo da se desava zadnjih mesec dana, a ne ranije.

U svakom slucaju, minus za Logitech ako mu TP Link ruter smeta. Ne bi smeli da naprave takav propust. Das pare pa jos da razmisljam da li ce ruter da ga poremeti ili ne.

Ali kakav sam baksuz ne bi me cudilo da mis opet pocne da zeza i da ispadne da crkava...

imarkovic Re: Hebes mis koji 05.10.2012. 22:39 #445935

broj poruka: 19084
da..ali ne radi se o misu vec o drzavi raspaloj,o raspalim serviserima i prevarantskim firmama...

:: moras sam da servisiras a mis u garanciji
:: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Daum ... 05.10.2012. 23:53 #445945

I ja bi pizdeo ko Sale da sam bacio 90 evra na klackalicu od miša sa šit senzorom....

xendza wave pro 06.10.2012. 08:31 #445964

broj poruka: 601
ja imam komplet bezicna tastatura logitech i mish wave pro i verujte mis je prva liga radi odlicno cak je i punjiv preko usb-a i ne mora da se puni nekoliko meseci htela sam da prodam ovaj komplet ali ocito ljudi nemaju pojma koliko je kvalitetan pa sad namerno necu! Ostace meni i sluzice me bolje nego neki tamo od 100 evra bezican mis. Samo hocu da kazem da je moguce da se u Srbiji uvoze ponekad raznorazna sranja koja kostaju uzasno skupo .
Ipak je ovo Srbija puna kriminala i korupcije......
imarkovic Re: wave pro 06.10.2012. 11:06 #445970

pazi, 100eu ne vredi ni jedan mis, pa ni mamba, ja sam ovog misa platio kada se pojavio 7.000din, te pare definitivno vredi, ali 11-13k koliko sada kosta zaista ne vredi, ne zbog ovog problema, ovo je serijski problem koji je ja mislim nestao, ali kasno jer smo vec kupili miseve i sad se cimamo oko reklamacija.. ne bih ga kupio da je bio recimo 10k, a mis stvarno ima sve, kad bi ga uzela u ruku sve bi ti bilo jasno, ergonomija, tasteri su tacno tamo gde treba da budu kraj prsta, mozes da ga punis i koristis u isto vreme, ne moras ni da skidas kabl ako ne zelis, a moze i wireless, jedino sto ti treba najbolja moguca baterija.. jedino mu je slaba tacka sto ne smes nikako da ga lupas cekicem jer ce se polomiti

:: ja imam komplet bezicna tastatura logitech i mish wave pro i verujte mis je prva liga radi odlicno cak je i punjiv preko usb-a i ne mora da se puni nekoliko meseci htela sam da prodam ovaj komplet ali ocito ljudi nemaju pojma koliko je kvalitetan pa sad namerno necu! Ostace meni i sluzice me bolje nego neki tamo od 100 evra bezican mis. Samo hocu da kazem da je moguce da se u Srbiji uvoze ponekad raznorazna sranja koja kostaju uzasno skupo
:: Ipak je ovo Srbija puna kriminala i korupcije......
Daum ... 06.10.2012. 12:56 #445994

Pucao sam i ja tako po 100 evra na miševe dok nisam shvatio da je realni plafon za najbolji miš 50 evra, ali sad kad sam uzeo i sam da koristim CM Spawn od 30 evra koji je bog i batina za ergonomiju vidim sad i da ga svi redom hvale zbog Avago senzora jer nema ni pozitivnu/negativnu akseleraciju i savršeno prati svaku podlogu.

gogi1 X8 06.10.2012. 13:02 #445996

broj poruka: 2076
Ja bih rado isprobao MIcrosoft sidewinder X8.ako ima neko na prodaju neka se javi.
Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.

imarkovic Re: X8 06.10.2012. 14:16 #446003

ja bih ti savetovao da ga NE KUPUJES, jer je mis sranje bez preterivanja, ja sam ga imao, kupio sam ga za 3.500din da ga probam jer mi je izgledao do jaja, medjutim mis je los za svoju cenu, unutra nema one omron velike fine tastere, vec male kockaste koje Microsoft ima obicaj da stavlja u svoje jeftine miseve, a ti tasteri su jako bucni i tvrdi, zatim ergonomija misa je ispod nule, uopste nije udoban, imas osecaj kao da drzis parce drveta u ruci, totalno je ravan i totalno nemas osecaj kada ga pomeras i masis stvari na ekranu, to je totalno neprihvatljivo za mene, zatim ima bluetrack tehnologiju koja bi trebalo da je precizna, medjutim mis laguje, hoce ponekad da skoci kursor ili da ode blago u stranu ili da jednostavno bude neprecizan.. Jedine dobre stvari na misu koje su me zaista odusevile, a to je ukupno tri stvari, mis ima 3x 4 izmenjivih padova koji se vrlo lako menjaju na zabice su, nema lepljenja nego click-click, to sam oduvek prizeljkivao da neko napravi i jedino ovaj mis ima.. Drugo, USB punjenje baterije je stvarno odradjeno fenomenalno, kabl je izuzetno labav i fleksibilan a kvalitetan, uopste nemas osecaj da je tu dok se puni, stvarno pametno uradjeno, kod G700 je jako krut USB kabl.. Trece, magnet-kontakt na konektoru za punjenje, zaista genijalno, samo privuces konektor i on se zalepi za misa, krece da se puni... nazalost ovo nije bilo presudno, najbitniji je pre svega senzor i udobnost sto na kraju utice na preciznost najvise, i to je presudilo da ga prodam.. ali uzeo bih ga opet kad bih ga nasao povoljno samo zbog ove 3 korisne stvari... bio je skoro na limundu jedan, otisao je za oko 2.500din, a nov je oko 70eu

:: Ja bih rado isprobao MIcrosoft sidewinder X8.ako ima neko na prodaju neka se javi
:: Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX
gogi1 Re: Re: X8 06.10.2012. 16:07 #446016

broj poruka: 2076
ih majku mu za 2500 bih ga uzeo odmah, steta sto nisam video tu licitaciju.
Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.

:: ja bih ti savetovao da ga NE KUPUJES, jer je mis sranje bez preterivanja, ja sam ga imao, kupio sam ga za 3.500din da ga probam jer mi je izgledao do jaja, medjutim mis je los za svoju cenu, unutra nema one omron velike fine tastere, vec male kockaste koje Microsoft ima obicaj da stavlja u svoje jeftine miseve, a ti tasteri su jako bucni i tvrdi, zatim ergonomija misa je ispod nule, uopste nije udoban, imas osecaj kao da drzis parce drveta u ruci, totalno je ravan i totalno nemas osecaj kada ga pomeras i masis stvari na ekranu, to je totalno neprihvatljivo za mene, zatim ima bluetrack tehnologiju koja bi trebalo da je precizna, medjutim mis laguje, hoce ponekad da skoci kursor ili da ode blago u stranu ili da jednostavno bude neprecizan.. Jedine dobre stvari na misu koje su me zaista odusevile, a to je ukupno tri stvari, mis ima 3x 4 izmenjivih padova koji se vrlo lako menjaju na zabice su, nema lepljenja nego click-click, to sam oduvek prizeljkivao da neko napravi i jedino ovaj mis ima.. Drugo, USB punjenje baterije je stvarno odradjeno fenomenalno, kabl je izuzetno labav i fleksibilan a kvalitetan, uopste nemas osecaj da je tu dok se puni, stvarno pametno uradjeno, kod G700 je jako krut USB kabl.. Trece, magnet-kontakt na konektoru za punjenje, zaista genijalno, samo privuces konektor i on se zalepi za misa, krece da se puni... nazalost ovo nije bilo presudno, najbitniji je pre svega senzor i udobnost sto na kraju utice na preciznost najvise, i to je presudilo da ga prodam.. ali uzeo bih ga opet kad bih ga nasao povoljno samo zbog ove 3 korisne stvari... bio je skoro na limundu jedan, otisao je za oko 2.500din, a nov je oko 70eu
:: :: Ja bih rado isprobao MIcrosoft sidewinder X8.ako ima neko na prodaju neka se javi
:: :: Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX
:: ::
philaemos Re: Re: wave pro 06.10.2012. 19:07 #446034

I ja sam dao 7k za njega, to je bilo jedno vreme samo u VipHouse za te pare.
Mamba je bila prvi izbor, ali previse para i ne vredi toliko.

A4Tech sam imao nekada davno i ne bih ga koristio da mi daju za dzabe.
Sledeci mis je ili SS, Roccat ili CM.

Na poslu sam koristio 2 godine neki krs Trust bezicni mis i radio je bez greske iako je pored njega bila WiFi antena. Sada smo uzeli nov komp koji takodje ima WiFi karticu i koristim Canyon bezicni mis od 1600din i radi bez problema.
Znaci Trust i Canyon mogu da rade, a vrhunski Logitech ne, ekstra...

:: pazi, 100eu ne vredi ni jedan mis, pa ni mamba, ja sam ovog misa platio kada se pojavio 7.000din, te pare definitivno vredi, ali 11-13k koliko sada kosta zaista ne vredi, ne zbog ovog problema, ovo je serijski problem koji je ja mislim nestao, ali kasno jer smo vec kupili miseve i sad se cimamo oko reklamacija.. ne bih ga kupio da je bio recimo 10k, a mis stvarno ima sve, kad bi ga uzela u ruku sve bi ti bilo jasno, ergonomija, tasteri su tacno tamo gde treba da budu kraj prsta, mozes da ga punis i koristis u isto vreme, ne moras ni da skidas kabl ako ne zelis, a moze i wireless, jedino sto ti treba najbolja moguca baterija.. jedino mu je slaba tacka sto ne smes nikako da ga lupas cekicem jer ce se polomiti
:: :: ja imam komplet bezicna tastatura logitech i mish wave pro i verujte mis je prva liga radi odlicno cak je i punjiv preko usb-a i ne mora da se puni nekoliko meseci htela sam da prodam ovaj komplet ali ocito ljudi nemaju pojma koliko je kvalitetan pa sad namerno necu! Ostace meni i sluzice me bolje nego neki tamo od 100 evra bezican mis. Samo hocu da kazem da je moguce da se u Srbiji uvoze ponekad raznorazna sranja koja kostaju uzasno skupo
:: :: Ipak je ovo Srbija puna kriminala i korupcije......
imarkovic Re: Re: Re: wave pro 06.10.2012. 22:26 #446073

ja sam se zagrejao za SS XAI, medjutim i za njega su nalazili mana, nije ni on kako treba, e kad i on ima mana, da ga jebem, nekako je najprivlacniji za mene Kinzu, nije preterano skup, a odlican, samo mi se ne svidja zasto svi forsiraju jebeni pleteni kabl, koji li je genijalac smislio to da mi je znati, svaka mu cast.. pa bre to je izmisljeno za ojacanje kabla, a sa tim rade mnogo tanji i losiji kabl da bi bilo mesta za tkaninu, medjutim raniji kablovi ispadose mnogo kvalitetniji jer im je deblja guma.. inzinjeri genijalci

:: I ja sam dao 7k za njega, to je bilo jedno vreme samo u VipHouse za te pare
:: Mamba je bila prvi izbor, ali previse para i ne vredi toliko
:: A4Tech sam imao nekada davno i ne bih ga koristio da mi daju za dzabe
:: Sledeci mis je ili SS, Roccat ili CM
:: Na poslu sam koristio 2 godine neki krs Trust bezicni mis i radio je bez greske iako je pored njega bila WiFi antena. Sada smo uzeli nov komp koji takodje ima WiFi karticu i koristim Canyon bezicni mis od 1600din i radi bez problema
:: Znaci Trust i Canyon mogu da rade, a vrhunski Logitech ne, ekstra...
:: :: pazi, 100eu ne vredi ni jedan mis, pa ni mamba, ja sam ovog misa platio kada se pojavio 7.000din, te pare definitivno vredi, ali 11-13k koliko sada kosta zaista ne vredi, ne zbog ovog problema, ovo je serijski problem koji je ja mislim nestao, ali kasno jer smo vec kupili miseve i sad se cimamo oko reklamacija.. ne bih ga kupio da je bio recimo 10k, a mis stvarno ima sve, kad bi ga uzela u ruku sve bi ti bilo jasno, ergonomija, tasteri su tacno tamo gde treba da budu kraj prsta, mozes da ga punis i koristis u isto vreme, ne moras ni da skidas kabl ako ne zelis, a moze i wireless, jedino sto ti treba najbolja moguca baterija.. jedino mu je slaba tacka sto ne smes nikako da ga lupas cekicem jer ce se polomiti
:: :: :: ja imam komplet bezicna tastatura logitech i mish wave pro i verujte mis je prva liga radi odlicno cak je i punjiv preko usb-a i ne mora da se puni nekoliko meseci htela sam da prodam ovaj komplet ali ocito ljudi nemaju pojma koliko je kvalitetan pa sad namerno necu! Ostace meni i sluzice me bolje nego neki tamo od 100 evra bezican mis. Samo hocu da kazem da je moguce da se u Srbiji uvoze ponekad raznorazna sranja koja kostaju uzasno skupo
:: :: :: Ipak je ovo Srbija puna kriminala i korupcije......
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs