Ma brate uzmi ss sensei to ti je najjači mis svih vremena i svi ostali su prema njemu smeće hahaahhaah.Kakvih busena ovde ima.Senseiti je najnapredniji mis trenutno sa svojih 11400 dpi od kojih ja koristim 1600 i sve preko 2000 nznm koji će raČku bilo kom misu.Meni lično mis leži perfektno u ruci,sija mu logo,tockic i dpi dugme i nije kicerica.Boje su izmenljive.Ovaj mis bi bio savršen da je logitech.Svaka čast SS ali kvalitet nije na nivou miša od 80e.Malo mi je spao metalni premaz na ivicama ali to je minimalno i vidi se samo ko baš zagleda ali opet kontam da kad za jebenog miša das 10k dinara da on treba da bude vrhunskog kvaliteta.Kada sam uzimao imao je g9x mw3 logo logitech i bio je na snizenju 5700 i to ti je moja prva preporuka zbog načina na koji držiš mis i zato što ima dve izmenljive maske.Drugo je Sensei,treće svakako neki logitech.Razer mi je krajnje sumljiv po pitanju kvaliteta.Rat 5 poznajem kao mis o kome svi kažu ako ćeš već rat nemoj ispod 7 koji je 100e.Izgleda dobro a kako leži u ruci nisam baš siguran.Poz.
AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,31v Gigabyte ga990xa ud3 2x2gb ddr3 kingston hyperX Gainword Gtx 260 core 216 Lc power pro line 500w SSD Samsung 830 64gb Logitech G 105 Steel Series Sensei Dell U2312HM Aerocool Strike X Adva
Sensei je dobar ako oslanjaš ruku na njega umesto Claw gripa. Tačno je to da su malo ofušarili sa kvalitetom, vidim svi se žale na krunjenje boje sa ivica. Tih 11400 DPI su ustvari kroz neki overdrive, senzor nema pravih 11400 mada opet sviranje, potpuno nepotrebna stvar.
G9x je bio dobar dok se nije Spawn pojavio. Težak je previše i bez tegića i dosta uzan, a meni se izlizala površina i na jednoj i na drugoj masci kod palca. __________________ Scourge of PCBerza
Sada mi je jasna recenica iz jednog casopisa u kojoj novinar objasnjava da igracka populacija predstavlja najsigurniju potrosacku kategoriju. Nije mi vise cudno sto neke firme koje se pre nisu bavile kompjuterskim periferijama kao sto je Cooler Master pocinju polako da ulaze u te vode.
Verujem bato, jeste jedan od najboljih claw miseva. Ima omron prekidace sto je ogroman plus. Medjutim za mene je presudio Kinzu zbog simetrije, jednostavno vise mi odgovaraju takvi misevi nego ergonomski
:: @Lujone, ima dobrih claw miševa ali Spawn je najbolji zbog oslanjanja do-malog i malog prsta, jednostavno je baš pravljen za claw. Logitech G9 je recimo na prvi pogled dobar izbor ali je premali i pretežak čak i bez tegova. Trebaš baš da probaš Spawn, iznenadio bi se...
5700 JE DPI ALI ZBOG PROCESORA U SEBI SE TAJ BROJ DUPLIRA tako sam bar procitao.Meni vise od 1600 ne treba u zivotu.Nije sad da je se ogulio ne znam koliko ali za 10000 din za jednog misa sve mora da bude perfektno.Ipak je logitech jedan.
AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,31v Gigabyte ga990xa ud3 2x2gb ddr3 kingston hyperX Gainword Gtx 260 core 216 Lc power pro line 500w SSD Samsung 830 64gb Logitech G 105 Steel Series Sensei Dell U2312HM Aerocool Strike X Adva
:: Sensei je dobar ako oslanjaš ruku na njega umesto Claw gripa. Tačno je to da su malo ofušarili sa kvalitetom, vidim svi se žale na krunjenje boje sa ivica. Tih 11400 DPI su ustvari kroz neki overdrive, senzor nema pravih 11400 mada opet sviranje, potpuno nepotrebna stvar :: :: G9x je bio dobar dok se nije Spawn pojavio. Težak je previše i bez tegića i dosta uzan, a meni se izlizala površina i na jednoj i na drugoj masci kod palca :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
danas smo narucili r.a.t. 5 u nova comp 8200 dinara ...ja jos listam vase predloge mislim da je najvise glasova dobio COOLER MASTER Storm Spawn ali sad vidim da je opticki da nije laserski...koliko to znaci za moje potrebe koja je razlika
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
evo ja prodajuem ss xai najbolji mis za counter,pa se javi ako si zainteresovan .) Asus Maximus Rampage Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz Thermalite ifc 14 Msi GTX560ti Arctic Accelero Twin 2x2Gb 1066 Black Dragon Samsung F3 1Tb SilverStone 500w
rat5.. ne mogu da verujem..kakva kontradiktornost.. bar da doda jos malo za rat7, on je koliko toliko bolji..100eurica.. inace, nema veze sto je opticki, to je za neke igre jos bolje
:: danas smo narucili r.a.t. 5 u nova comp 8200 dinara ...ja jos listam vase predlog :: mislim da je najvise glasova dobio COOLER MASTER Storm Spawn :: ali sad vidim da je opticki da nije laserski...koliko to znaci za moje potrebe koja je razlik :: :: :: Phenom IIx4 955BE/3.8GH :: CM Hyper 612 :: Asus M5A97 PR :: Sapphire HD 687 :: Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64M :: NZXT Lexa :: Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MH :: Benq G2220HD :: LC Powe LC6650GP3 V2. :: http://tinyurl.com/7rgqpg9
subjektivno misljenje, a senzor jeste presudan kod misa, ali nije jedina stavka koja je bitna.
:: Logi G400, CM Storm Spawn, CM Storm Xornet, Razer DeathAdder 3500, SS Sensei i Ikari optical :: :: Ovo su najbolji misevi, a ko se razume, ukapirace da vecina imaju isti senzor. :: :: SS bi stavio na poslednje mesto posto im je kvalitet diskutabilan.
Samo ne znam kom coveku treba vise od 1600. DPI uopste nije presudan. Prvo pronadjite mis na osnovu vaseg gripa, pa onda gledajte kvalitet mikro prekidaca (koliko ce trajati mis) i kako se pokazao senzor. Valja videti i kolika mu je gazna povrsina podlozaka
:: Ma brate uzmi ss sensei to ti je najjači mis svih vremena i svi ostali su prema njemu smeće hahaahhaah.Kakvih busena ovde ima.Senseiti je najnapredniji mis trenutno sa svojih 11400 dpi :: ::
Ti rece da imas claw grip a uzeo si palm grip mis? Jesi ti video koliki je Rat? Ja sam inicijalno hteo da ga uzmem misleci da mogu da ga nastelujem za svoju malu saku medjutim kad sam ga video kod kolege predomislio sam se. Te opcije stelovanja nisu svemoguce ma koliko RAT bio atraktivan
:: danas smo narucili r.a.t. 5 u nova comp 8200 dinara ...ja jos listam vase predlog :: mislim da je najvise glasova dobio COOLER MASTER Storm Spawn :: ali sad vidim da je opticki da nije laserski...koliko to znaci za moje potrebe koja je razlika
@pmfrulez A sta bi sa onom Njegosevom `...u ruke Mandusica Vuka, bice svaka puska ubojita...`
Ako ti ne ide na ultra teskom nivou smanji tezinu jebes novog misonju...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: ako te ima na bf3 javi se 1 na 1 sa ovim kinezom od 5 evra ima da te koljem to mi je cetvrto oruzje po broju ucutkanih ,ne kazem da sam treba da puca i ubija samo pitam da mi neko iz iskustva da savet sta je dobro jer nisam do sad koristio kvalitetnije miseve,imam pomenuti problem sa snajperom i jos nekim stvarima imam kintu i resio sam da se pocastim,ili je to neki problem,sta mislite o r.a.t 5 :: Phenom IIx4 955BE/3.8GH :: CM Hyper 612 :: Asus M5A97 PR :: Sapphire HD 687 :: Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64M :: NZXT Lexa :: Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MH :: Benq G2220HD :: LC Powe LC6650GP3 V2. :: http://tinyurl.com/7rgqpg9
Do skora nisam obacao paznju da li je mis od 300din ili neko cudo. Stcajem okolnosti sam nabasao na Logitech MX 518 i ne menjam ga u skorije vreme. Cena mu je oko 4000din ali je odlican. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2382314
Xornet ima manji DPI nivo i mislim da je to to što se tiče razlika izmedju njega i Spawna, sem što Spawn lepše izgleda uživo.
@pmfrulez ne znam što uze taj prosečni miš kad nije namenjen za claw grip. Možeš do sutra da ga podešavaš neće odgovarati za claw. I tačno si napamet uzeo miš jer da si video da ima isti problematični Philips Twin Eye senzor ne bi ga ni gledao uopšte.
@rasa007 pročitaj prethodno šta sam rekao za G9/G9x, nije to tako idealno a kvalitet takodje nije ništa bolji od konkurencije. __________________ Scourge of PCBerza
nisam ja uzeo već kolega a ja ću da sačekam malo i razmislim koji ću a i dao sam juče 150 e i uzeo Xperia u pa ću da sačekam malo da potpunim budžet u svakom slučaju hvala ma predlozima. Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.