I jos jedan utisak... Nisam znao da USB3 verzija nema u paketu GPU nosac. Eto toliko... Ko misli da ce ga dobiti, nece. EDIT: De si ti drume... ? :) Nema te nesto `vamo kod nas...
Mada kad se budes igrao, bolje je da ti tv bude u ravni sa ocima jer zabolece te vrat od gledanja ka gore u `monitor`. :) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
mi je nekako naj eleganci, da mozes da vidis sva tri uzivo jedno pored drugih uzeo bi ga na keca, nije najlepse ali funkcionalnost, raspored, materijal, farba odskacu svetlosnu godinu ispred ova dva
Pratim ja svakodnevno šta se ovde dešava,mada što bi rekli crnogorci:Nijesam imao zamerke... Da,možda se čujemo u toku dana,hteo sam nešto u vezi posla da te priupitam... Poz!
:: I jos jedan utisak... Nisam znao da USB3 verzija nema u paketu GPU nosac. Eto toliko... Ko misli da ce ga dobiti, nece. :: EDIT: De si ti drume... ? :) Nema te nesto `vamo kod nas.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.