sto se podloga tice, do sada su mi ubedljivo najbolje bilo Steelseries podloge ( imas ih u 100 boja i velicina :) ) eventualno roccat moze da prodje sa Taito modelom, mada se brzo zaprlja pa ostaju oni beli tragovi :/ One ti dodju 20e okvirno. Ako ti je to mnogo, uzmi tu sto si naumila. Cenim da neces pogresiti, mada mislim da dobijas kvalitetniju stvar sa steelseries podlogom. **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Prao sam je do sada 2-3 puta, i prasinu sa nje usisam usisivacem, tako da je dosta izdrzala do sada. Da li je bolja od A4, ne znam, ali je sigurno skuplja.
Re: dex-i love u so much.... 20 eura ili 2.5? pitanje je sad!~?
05.12.2012. 21:11
status: user broj poruka: 19084
xendzo, Genius nemoj ni da gledas, a sto se podloge tice, samo steelseries, pa odaberi velicinu, jeste X7 jeftinija, ali je losija, imam steel-ovu podlogu onu mini, kostala je 800din, vec skoro 2god., intenzivno koristim misa, nigde se nije odvojila od gume, ni malo, dok je drugar uzeo X7 i posle par meseci se odlepila, sranje, tako da steel ti je po meni ok sa cenom, a kvalitet na nivou. Razer je precenjen, jeste kvalitetan, i on i Roccat, ali dati za podlogu vise od 1500din, van pameti.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.