a nisam video da je ovo mehanicka tast.. u pravu si. Ja sam nesto gledao 6G za te pare, medjutim kad sam video da su je ustrojili za neke bitne stvarcice, prebacio sam se na 7G :)
:: Nema logi za te pare ništa u klasi CM Trigger i Quickfire TK.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Jes pa posle `ON` da trazi nesto za uzvrat od mene neka fala radije cu da je sanjam :)
Ionako ne znam da smotam :) nije to za mene.....Nego jel moze da baci ovde neko cool novogodnisnji Wallpaper ali da je full hd da ukrasim malko desktop.
nije bas novogodisnja a nije ni neka rezolucija, ali koga boli uvo(lokomotiva): http://goo.gl/GMRAK
:: Jes pa posle `ON` da trazi nesto za uzvrat od mene neka fala radije cu da je sanjam :) :: :: Ionako ne znam da smotam :) nije to za mene.....Nego jel moze da baci ovde neko cool novogodnisnji Wallpaper ali da je full hd da ukrasim malko desktop ::
Pa fali i 7G nešto a to je osvetljenje tastera.... __________________ Scourge of PCBerza
:: a nisam video da je ovo mehanicka tast.. u pravu si. Ja sam nesto gledao 6G za te pare, medjutim kad sam video da su je ustrojili za neke bitne stvarcice, prebacio sam se na 7G : :: :: :: :: Nema logi za te pare ništa u klasi CM Trigger i Quickfire TK.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
e pa jbg, da ima i to verovatno bi joj nabili cenu od 250eu:) a mogli su stvarno da stave bar pritajeno belo svetlence
:: Pa fali i 7G nešto a to je osvetljenje tastera... :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: a nisam video da je ovo mehanicka tast.. u pravu si. Ja sam nesto gledao 6G za te pare, medjutim kad sam video da su je ustrojili za neke bitne stvarcice, prebacio sam se na 7G : :: :: :: :: :: :: :: Nema logi za te pare ništa u klasi CM Trigger i Quickfire TK.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Zato ti kažem da i ne vredi tih 90-120 evra kad za iste pare ima mehanička sa osvetljenjem... __________________ Scourge of PCBerza
:: e pa jbg, da ima i to verovatno bi joj nabili cenu od 250eu:) a mogli su stvarno da stave bar pritajeno belo svetlenc :: :: :: :: Pa fali i 7G nešto a to je osvetljenje tastera... :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: a nisam video da je ovo mehanicka tast.. u pravu si. Ja sam nesto gledao 6G za te pare, medjutim kad sam video da su je ustrojili za neke bitne stvarcice, prebacio sam se na 7G : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nema logi za te pare ništa u klasi CM Trigger i Quickfire TK.. :: :: :: :: __________________ :: :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.