Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
HAF 932 advanced
STRANA 2 OD 3  
Adzem ... 27.12.2012. 20:52 #464552

status: user
broj poruka: 3797
mogu 4 graficke 5970.

Moze li se ovo kvalitetno iseci, planiram da stavim staklo debljine 5mm.

http://www.dodaj.rs/f/2u/vA/3Gj3WrQE/dscn0669.jpg

::
:: jel moze svaka grafa da stane u to kucist
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
peki22 Re 27.12.2012. 21:19 #464559

broj poruka: 2936
http://bit.ly/W45FQe

M Power-3770k-HyperX Beast-V100-6970

Adzem ... 27.12.2012. 22:33 #464573

Gde, sta, kako? :)

matz re 28.12.2012. 18:58 #464764

broj poruka: 801

Ne znam zasto bi to seko ovako bas ima military look
Adzem ... 01.01.2013. 23:29 #465371

Posto niko nije odgovorio, moram ponovo da pitam neke stvari.

Imali ko iskustva sa secenjem stranice kod 932a, koliko sam skontao Water Jet je najbolja varijanta, samo ne znam gde to zavrsiti?
Odlucio sam da modujem kuciste i pokusam napraviti nesto sto mi je oduvek bio san, a to je varijanta samo sa tri boje, crvena, bela i crna.

Dalje, da li neko ima iskustva sa farbanjem hladnjaka, zeleo bih da ofarbam hladnjak kod 212-ice u crnu boju, pa bi na njega isao arctic od 12cm. sa diodama ili ne, videcu jos.
Gde nabaviti crvene ili bele slivove za kablove?

Stvarno se zahvaljujem osobi koja me uvede u ovu pricu, imam novac i spreman sam da platim sve sta je potrebno, samo da budem zadovoljan.
Narucio sam i karbonske folije, za lepljenje nekih delova koje sam planirao...

Adzem ... 03.01.2013. 02:57 #465580

Neverovatno kako se niko ne javlja kada su u pitanju delikatnija pitanja, a ne klasicno stanje na berzi, tj. prepucavanje...

Prosetao sam do bench-a i sekire, i za nepunih 10min. saznao sve sto me interesuje, cak i dosta preko toga!
Potpuno shvatam zasto je forum totalno prso, i zasto se onoliko diskutovalo u Gliginoj temi.

Pa hvala vam smaraci dezurni, koji ste oterali ljude, a koji bi meni otklonili svaku sumnju i uputili me na pravo mesto za 5min.
Srecom, pa sam slucajno, sasvim slucajno dosao do coveka koji je tata za ove stvari i koji se bavi modovanjem, i u ovoj prici je dugi niz godina.
Posto, meni pomoci vise nema od ovog foruma, ovo je od sada za mene predmet sprdnje i smaranja, tako da cu se maksimalno zajebavati i smejati se ljudima koje je trebalo odavno banovati, da ne bi forum dosao u kriticnu situaciju, kao sto se sada nalazi.

Iz prve ruke sam dobio informacije o tim korisnicima na sekiri i benchu, da vidite samo kako cvrkucu i pevaju, zato sto vlada red i disciplina.
Ovde dolaze da bace po koji post i da se izdrkavaju, znaci jasno je sve...

I sto rece mixer, koga boli tuki iako mu banuju acc, nista nece propustiti.
Napravis novi i lepo krenes da sljakas ponovo.

SRAMOTA

peki22 Re HAF 932 advanced 03.01.2013. 03:05 #465581

Baci onda mail ako nije tajna jer ja tamo ne zalazim , a zeleo bi da kupim neke stvarcice za kuciste.

Adzem ... 03.01.2013. 03:15 #465582

Pitaj javno druze, nisam ja fukara kao ostali govnari pa da krijem nesto, mene su ucili najbolji i dusom veoma dobri ljudi, zelim da budem ja taj koji ce nekoga nauciti, ako nesto do sada nije znao.

Ako nekome smeta spam ove teme, i za to me boli tuki, neka brise acc, neka banuje, ma sta god pozeli.
Javljacu se preko novih acc-a i opet javno iznositi sve detalje.

matz re 03.01.2013. 03:18 #465583

broj poruka: 801

koliko bi kostalo da se poruci preko neta taj side panel s prozorom ?

http://www.cmstore.eu/cases/haf/haf-932/haf-932-windowed-sidepanel/
Adzem ... 03.01.2013. 03:23 #465584

Ja sam saznao stvari koje su mene zanimale, a posto uopste nisam razmisljao o tome, niti bih ikad drzao retardirani pleksi, ako te bas interesuje pitacu ovog coveka.
Mislim da se razumemo, pleksi je smesna prica, meni je mnogo bolesnija varijanta koju cu uraditi, a to je kvalitetno staklo od 5mm. plus one folije za zatamljivanje stakla kod kola, pa onda na nekim delovima karbonska folija.
Stupio sam u kontakt sa covekom koji se bavi profesionalno auto tuningom, tako da mi je ovo sve lako dostupno, a planovi i volja su celicni.

:: koliko bi kostalo da se poruci preko neta taj side panel s prozorom
peki22 Re 03.01.2013. 03:24 #465585

Intersuje me farbanje (manje-vise)ali ona fora sa sleew-om kao sto je uradio Ocz.Na ovu foru jel radi neko ili ima li gde da se kupi http://bit.ly/UHm5Ry

Adzem ... 03.01.2013. 03:35 #465586

Sta bi konkretno farbao, mislim imamo vec crnu varijantu, ne pada mi napamet nista, pa te pitam?

Sto se tice slivova, zaboravi na sve varijante ako uopste kod nas mogu da se nadju(odnosi se na kupovne u radnjama)
Jedini nacin je ovo http://de.mdpc-x.com/
Korisnik pod nikom ``JBL` ima direktnu semu za ove varijante, i od njega su svi narucivali, samo sto su dusmani cutali i nikome nisu govorili o cemu se radi.
Cena mu je bila oko 10e za 1m.

Prica je veoma komplikovana, zato sto amaterski ne mozes sam izvesti to, za ovo je potreban neko ko je mnogo puta to uradio, plus gubis garanciju na napajanje.
A ako se ne izvede kako treba, onda izgleda 100 puta gore nego sto je bilo pre toga.

Sve u svemu, odlican prostor za dusmane, koji ce se uvlaciti jedni-drugima u guzu, narucivati, slivovati i ostalim smrtnicima se potajno smejati kada pozele tako nesto.

:: Intersuje me farbanje (manje-vise)ali ona fora sa sleew-om kao sto je uradio Ocz.Na ovu foru jel radi neko ili ima li gde da se kupi http://bit.ly/UHm5R
:: M Power-3770k-HyperX Beast-V100-6970
peki22 Ok 03.01.2013. 03:46 #465588

Nista onda samo da narucim ovako nesto iz inostranstva,ne izadje mnogo skupo (ceo komplet)
http://bit.ly/UHnS9m
A sto se tice farbanja na ovu foru(nesto slicno imam u planu) http://bit.ly/VCq13H

Adzem ... 03.01.2013. 04:00 #465591

Sto se tice ovog farbanja, to je maciji kasalj, niti je skupo, moze se uraditi da ne fali ni jedan milimetar farbe, znaci bez ikakvog skidanja i havarisanja.
Mora se znati postupak, zato sto je priprema najvaznija.
Reci mi samo koje delove planiras, mogu ti ja to odraditi ?

Koja je cena za ove zajebancije sto si postavio link, sta je sve u kompletu?

:: Nista onda samo da narucim ovako nesto iz inostranstva,ne izadje mnogo skupo (ceo komplet
:: http://bit.ly/UHnS9
:: A sto se tice farbanja na ovu foru(nesto slicno imam u planu) http://bit.ly/VCq13
peki22 Re 03.01.2013. 04:10 #465592

Koliko sam ja racunao 2x6+2pin, 1x8pin, 1x24pin,+ komplet front panel extender od 30cm izadje oko 30evra ,a NZXT oko 50 evra ali su od 45cm.

Adzem ... 03.01.2013. 04:14 #465593

Meni ne treba nista dugacko, ako stvarno zelis nesto da porucis, molim te da mi se javis posto i meni treba jedan komplet, dacu ti novca koliko je potrebno, samo necu da mi vise dusmani cute kao jajare i da svoje ``tajne`` nikome ne otkrivaju...

:: Koliko sam ja racunao 2x6+2pin, 1x8pin, 1x24pin,+ komplet front panel extender od 30cm izadje oko 30evra ,a NZXT oko 50 evra ali su od 45cm
peki22 Re 03.01.2013. 04:18 #465596

http://amzn.to/VjUDYB
http://bit.ly/VjUJQ3

Bilo je ovde na forumu neka tema da neki tip iz BG-a ima neku foru za narucuvanje.Nesto kao 30% odmah , a po prijemu ostalo + njegova ugradnja.Ako ti znas neku foru napisi ,a ja cu kopati ovde po forumu da nadjem tu temu.

Adzem ... 03.01.2013. 04:22 #465597

Sve sto saznam cu javiti, nema problema, takodje molim i tebe.

:: http://amzn.to/VjUDY
:: http://bit.ly/VjUJQ
:: Bilo je ovde na forumu neka tema da neki tip iz BG-a ima neku foru za narucuvanje.Nesto kao 30% odmah , a po prijemu ostalo + njegova ugradnja.Ako ti znas neku foru napisi ,a ja cu kopati ovde po forumu da nadjem tu temu
peki22 Ok 03.01.2013. 04:26 #465598

Nemas problema.Videcu od ponedeljka da pozovem ove nase poznate radnje pa da vidim moze li se naruciti.

Adzem ... 03.01.2013. 04:31 #465599

Vazi, reci im samo da bi narucivali 10-ak komada i to je to, imam jos zainteresovanih...
Svestan sam da nije kvalitet kao sto sam postavio link sa mdpc-a, ali svakako necu sa njim vuci traktor, tako da neka samo estetski bude lepo i to je to.

Hvala prijatelju, radujem se sto ima jos dobrih ljudi i samo oni ce od mene dobiti postovanje, ostalima:

Jako mi je zao sto kao mali niste dobijali dovoljno porodicne ljubavi, pa ste na neki nacin preziveli traumu, zao mi vas je, ali da su se stvari na vreme izlecile u Palmoticevoj ustanovi, stvari bi sada daleko bolje bile...
Niti bih ja imao zelju da vas iskrivim, odvratne fukare i jajare... PUU!!

:: Nemas problema.Videcu od ponedeljka da pozovem ove nase poznate radnje pa da vidim moze li se naruciti
peki22 Re 03.01.2013. 04:56 #465600

Ja imam 24pin i ranije sam koristio 4pin i imam jedan molex.Ali bi uzeo 8pin i 2x6+2 + front.Nisu loseg kvaliteta ,a ako idemo na NZXT (verovatno kvalitetniji)uzeo bi komplet.

duqp .... 03.01.2013. 06:32 #465602

broj poruka: 3466
lepo je imati ovakvu temu na berzi. uvek sam gotivio modovane stvari ali nikada nisam radio nista. kada budem imao vremena odvojicu neki period da napravim nesto opasno od cosmos s kucista koje sada samo ima karbonake folije na stranicama i uv narandzastu farbu iznutra.
do tada cu da pratim sta vi ostali radite.

adzem, ako mozes ovo da ne shvatis pogresno, ali ja mislim da si se bas puno svadjao sa nekim clanovima (ne znam napamet) psovao psovao i onda ostali nece da se jave - to je moje misljenje :) a mozda sam te pomesao sa djokosrb zbog istog avatara ali nema veze.

ajde kad krenes da radis uradi neki progress video ili slideshow da vidimo kako je to islo od pocetka.

ako nisi video, gohi je slao kuciste u bugarsku na secenje valjda u neku fabriku liftova. pitaj njega za neke stvari na mail.
imarkovic Re: ... 03.01.2013. 09:19 #465606

broj poruka: 19084
da, sigurno ce ti neko odgovoriti za novu godinu.. jel ti mozda nije palo na pamet da nije svako procitao tvoje pitanje...? Nego odmah napusavas i iscudjavas se.. i samo zbog toga sto tebi niko nije odgovorio odmah sve ode u propast.. kao da neko samo zbog tebe visi na forumu i ceka da neko postavi pitanje gde moze da se isece stranica kucista.. igrom slucajeva sam bas u toj prici trenutno, ali dosta ozbiljnijoj.

:: Neverovatno kako se niko ne javlja kada su u pitanju delikatnija pitanja, a ne klasicno stanje na berzi, tj. prepucavanje..
:: Prosetao sam do bench-a i sekire, i za nepunih 10min. saznao sve sto me interesuje, cak i dosta preko toga
:: Potpuno shvatam zasto je forum totalno prso, i zasto se onoliko diskutovalo u Gliginoj temi
:: Pa hvala vam smaraci dezurni, koji ste oterali ljude, a koji bi meni otklonili svaku sumnju i uputili me na pravo mesto za 5min
:: Srecom, pa sam slucajno, sasvim slucajno dosao do coveka koji je tata za ove stvari i koji se bavi modovanjem, i u ovoj prici je dugi niz godina
:: Posto, meni pomoci vise nema od ovog foruma, ovo je od sada za mene predmet sprdnje i smaranja, tako da cu se maksimalno zajebavati i smejati se ljudima koje je trebalo odavno banovati, da ne bi forum dosao u kriticnu situaciju, kao sto se sada nalazi
:: Iz prve ruke sam dobio informacije o tim korisnicima na sekiri i benchu, da vidite samo kako cvrkucu i pevaju, zato sto vlada red i disciplina
:: Ovde dolaze da bace po koji post i da se izdrkavaju, znaci jasno je sve..
:: I sto rece mixer, koga boli tuki iako mu banuju acc, nista nece propustiti
:: Napravis novi i lepo krenes da sljakas ponovo
:: SRAMOT
Adzem ... 03.01.2013. 09:22 #465607

Kada sam ja bre nesto shvatio pogresno? hehe :)))
Shvatam ja da su pojedini ljudi alergicni na mene, jbg. danasnjim tuta-mutama ne odgovara kada im sve sabijes crno na belo, bez glupavih zaobilaznica, samo direktno i cvrsto.
Meni oni nisu ni bitni, dovoljno imam ``prijatelja`` na berzi koji me postuju i citaju moje postove, provali se to iz aviona da nisam smrad i jajara, nego sve kazem sto mi smeta i uvek dam lepu rec ljudima koji to zasluzuju, opet ovom prilikom hocu da pozdravim takvu manjinu na forumu!

Malo si me zbunio, jedini ja imam steelseries avatar, djoko ima partizanov, ne znam kako nas to brkas?
Hvala na informacijama... :)

:: lepo je imati ovakvu temu na berzi. uvek sam gotivio modovane stvari ali nikada nisam radio nista. kada budem imao vremena odvojicu neki period da napravim nesto opasno od cosmos s kucista koje sada samo ima karbonake folije na stranicama i uv narandzastu farbu iznutra
:: do tada cu da pratim sta vi ostali radite
:: adzem, ako mozes ovo da ne shvatis pogresno, ali ja mislim da si se bas puno svadjao sa nekim clanovima (ne znam napamet) psovao psovao i onda ostali nece da se jave - to je moje misljenje :) a mozda sam te pomesao sa djokosrb zbog istog avatara ali nema veze
:: ajde kad krenes da radis uradi neki progress video ili slideshow da vidimo kako je to islo od pocetka
:: ako nisi video, gohi je slao kuciste u bugarsku na secenje valjda u neku fabriku liftova. pitaj njega za neke stvari na mail.
Adzem ... 03.01.2013. 09:38 #465610

Od kada sam nastupio grubo, tema ima 200 pregleda vise, ne brini se sve ja pratim, kao i uvek maksimalno objektivan i precizan! :)

Nego, nisam znao da si bas toliko ljut na mene sto nisi uspeo da mi uvalis onaj hard disk sa bad sektorima, bas si nesto isfustriran? :(((((
Pogodilo te je moje obracanje jajarama i funjarama, hmm, hmm ?

:: da, sigurno ce ti neko odgovoriti za novu godinu.. jel ti mozda nije palo na pamet da nije svako procitao tvoje pitanje...? Nego odmah napusavas i iscudjavas se.. i samo zbog toga sto tebi niko nije odgovorio odmah sve ode u propast.. kao da neko samo zbog tebe visi na forumu i ceka da neko postavi pitanje gde moze da se isece stranica kucista.. igrom slucajeva sam bas u toj prici trenutno, ali dosta ozbiljnijoj
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs