To je i bio kljucan problem u prodaji : `Ako si iz Beograda... ` . Ne znam zasto , ali vecina ljudi iz BG ne podnosi slanje i primanje paketa , i kurire... Ostalima ne smeta toliko...
Da ne spamujem temu dalje...kad vec korektan odgovor na pitanje iz teme, a i kuciste - nemam...
Kontam da je tezina presudna, pa otud to `iskljucivo iz BG-a`. Mada sam jednom prilikom narucio MW pecku i stigla mi je kao da je iz aviona izbacena, znaci ulupana i ulubljena sa svih strana, prednja plastika pukla...Zasu - Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Pre dve godine umesto HD2 sam dobio parce cigle u njegovoj kutiji.
:: Kontam da je tezina presudna, pa otud to `iskljucivo iz BG-a`. Mada sam jednom prilikom narucio MW pecku i stigla mi je kao da je iz aviona izbacena, znaci ulupana i ulubljena sa svih strana, prednja plastika pukla...Zas :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Verovatno si ga nasao za 150e pa si, sokole, poleteo da ga kupis :D Pre 2 godine je on bio po oglasima preko 300e-400e, tako da sumnjam da si tek tako narucio za te pare i oprostio mu x)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Ljudi su kod nas teske prevera , zato samo Bg. :: :: Pre dve godine umesto HD2 sam dobio parce cigle u njegovoj kutiji :: :: :: :: Kontam da je tezina presudna, pa otud to `iskljucivo iz BG-a`. Mada sam jednom prilikom narucio MW pecku i stigla mi je kao da je iz aviona izbacena, znaci ulupana i ulubljena sa svih strana, prednja plastika pukla...Zas :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
:: Verovatno si ga nasao za 150e pa si, sokole, poleteo da ga kupis : :: Pre 2 godine je on bio po oglasima preko 300e-400e, tako da sumnjam da si tek tako narucio za te pare i oprostio mu x :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: Ljudi su kod nas teske prevera , zato samo Bg. :: :: :: :: Pre dve godine umesto HD2 sam dobio parce cigle u njegovoj kutiji :: :: :: :: :: :: :: Kontam da je tezina presudna, pa otud to `iskljucivo iz BG-a`. Mada sam jednom prilikom narucio MW pecku i stigla mi je kao da je iz aviona izbacena, znaci ulupana i ulubljena sa svih strana, prednja plastika pukla...Zas :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: :: :: ::
mozda bi ga i prodao da lik nije postavio pitanje na forumu za 85eu.. sada ga neces prodati uopste:) ja znam da je to kuciste bilo izuzetno skupo kad se pojavilo, imao sam i sam Kandalfa koje izgleda identicno iznutra, bilo je kod mene nedelju dana.. sad imas novo za 10.000din.. to je maltene 85eu, tako da ne mozes gledati cenu od pre 6god. i prodavati prema njoj..
:: :: I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju :: :: :: :: :: :: :: inace,moje sam platio prosle godine 6 iljada bez ogrebotine i jos ofarbana unutrasnjost kucista - shadow line :: :: :: :: DFI DK 790FX M2R :: :: Amd Athlon II x2 265 3.8Ghz & Akasa Veno :: :: Transcend 2x1 gb DDR2 + OCZ 2x1 gb DDR :: :: WD 3200AAK :: :: Sapphire 4890 1GB VAPOR-X OC + Acellero xtreme :: :: LG W2243S-P :: :: OCZ 550W fatalit :: :: Logitech X-230 2.1 & Roccat Kave :: :: Xtreme Titanium sb0880 + LME4972 :: ::
u vezi bočnog ventilatora, ako je nečujan kada ga skinete, a bučniji kada ga postavite na njegovo mesto, koristitie podloške od meke gume kao amortizere, postavite ih između kulera i stranice i tako ublažite oscilovanje koje stvara buku.
Što se kućišta tiče, svaka roba ima svog kupca. Ali otprilike polovna fancy kućišta vrede oko 50e jer ne verujem da bi neko hteo da plati više osim ako nije zaljubljen u ono što kupuje.
:: mozda bi ga i prodao da lik nije postavio pitanje na forumu za 85eu.. sada ga neces prodati uopste:) ja znam da je to kuciste bilo izuzetno skupo kad se pojavilo, imao sam i sam Kandalfa koje izgleda identicno iznutra, bilo je kod mene nedelju dana.. sad imas novo za 10.000din.. to je maltene 85eu, tako da ne mozes gledati cenu od pre 6god. i prodavati prema njoj. :: :: :: :: :: :: I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: inace,moje sam platio prosle godine 6 iljada bez ogrebotine i jos ofarbana unutrasnjost kucista - shadow line :: :: :: :: :: :: DFI DK 790FX M2R :: :: :: Amd Athlon II x2 265 3.8Ghz & Akasa Veno :: :: :: Transcend 2x1 gb DDR2 + OCZ 2x1 gb DDR :: :: :: WD 3200AAK :: :: :: Sapphire 4890 1GB VAPOR-X OC + Acellero xtreme :: :: :: LG W2243S-P :: :: :: OCZ 550W fatalit :: :: :: Logitech X-230 2.1 & Roccat Kave :: :: :: Xtreme Titanium sb0880 + LME4972 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.