Analogni i jedan i drugi MORAJU DA RADE bez ikakvih podesavanja, (npr u pesu) nije do adaptera, dzojped je neispravan. Vibracija koliko ja znam NIADA NIKOME NIJE RADILA na PC-ju.
Bilo koji, koji ima klasu A B C D E F G H je dobar dzojped, cak i H klasa. ovo sto si ti uzeo je veoma losa kopija, nije 100% do adaptera sto ti ne rade analogni stapovi.
Na ambalaži adaptera piše da radi vibracija, ali nije mi to veliki problem. Nisam uspeo da nađem ni jedan sa upisanom klasom, jedan je imao nalepnicu ali to je to, na njemu je samo pisalo made in china. Zanimljivo je da nigde ne prepoznaje palice, ali ono kad se klikne (pritisne) palica prepoznaje kao još jedno dugme.
To sto pise da radi vibracija ona i radi ali ako bi dzojped bocnuo u ps2 ili ps1, na PC-ju nijedan do sad nije radio sa vibracijom.
A dzojpede koje si uzeo su tezak krsh, jbg. Sta da ti kazem, meni niti bilo kome koga znam nikad se nije desilo da ne rade analogne palice. Ne cudi me da ti koji nemaju klasu prave problem. Vracaj to ako mozes i obrati paznju sledeci put ili ne kupuj ako nemaju klasu pozadi.
Zameniću džojped nije problem, uzeću prvo ps2, pa ako ni on ne radi onda ću da tražim te sa klasama. Problem je što ja nigde nisam video nijedan sa bilo kakvim naznakama klase, gde si ti kupovao te tvoje neoriginal?
Prodavnica igara u pancevu, ne znam tacno naziv tu sam uzeo sebi poslednji.
A znam i par likova koji iznajmljuju ps3 i ps2 pa sam ranije preko njih narucivao za ortake. Pravo da ti kazem ja iskreno nisam video dzojpede bez ikakvih oznaka pozadi i bez klase. Zato ti kazem to su teske kopije. Vracaj to.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.