Je l` mora bas marka da bude Logitech? Ne znam to za kablove, covek ovde drzi igraonu 4-5 meseca i sve je normalno sa njima, ali su se cak i oni kvalitetniji tipa G5 i G500 kvarili, tj. precvikali na izlazu iz misa. Izgleda da Logitech ima problema sa tim. Koristim Copperhead evo vec 5 godina, kabal kao nov, ali je laser poceo da zeza zajedno sa tasterima.
pa ne zajebavam te, ozbiljan sam. Ali dobro, postujem tvoju zelju, gledaj, Logitech misevi su vrhunski, ali ovi novi imaju manu sa kablom, nije sranje naravno, ali je osetljiv na jako savijanje, sav se uprepredi tako da kazem i strada, posle mora da se lemi itd.. jbg .. tu su napravili problem tim forsiranjem opsivenja kabla, ne znam zasto kada su bolji bili stariji misevi sa debljom gumenom izolacijom.. Microsoft ovaj intelli recimo ima tako debeo i savitljiv kabl da ja ne znam da je iko prekinuo taj kabl.. ali s druge strane ima los scroll.. sta ces, svaki mis ima neku manu.. samo je A4Tech bez mane
:: Mojne me zajebavas da te ne ishejtujem kao xendza, necu da vozim istog misa 20 god :: Meni perfektno radi i ovaj sad, ali hocu malo da promenim. Koliko vidim nema adekvatna zamena. Ovaj a4 tech ima i tegove i memoriju i dpi i sve zivo za male pare, g 400 nema nista od toga cak i kabl zeza :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: ::
:: Je l` mora bas marka da bude Logitech? Ne znam to za kablove, covek ovde drzi igraonu 4-5 meseca i sve je normalno sa njima, ali su se cak i oni kvalitetniji tipa G5 i G500 kvarili, tj. precvikali na izlazu iz misa. Izgleda da Logitech ima problema sa tim. Koristim Copperhead evo vec 5 godina, kabal kao nov, ali je laser poceo da zeza zajedno sa tasterima :: :: ::
Pa mislim da je u prvom postu napisao da mogu i druge marke da dodju u obzir. Mislim, lepo je to ako hoce sve od istog proizvodjaca, ali nekad moras da uzimas ono sto je najbolje a ne sta ti se slaze sa tastaturom, bojom koze, ociju ili zida :D
Hebem li ga , reko da uparim sa tastaturom kad ono corak, kuka narod na kabl gde god pogledam :( Dodje mi da odustanem od kupovine i da koristim ono sto imam. 50 eu mi se bas i ne daje za misa, ovaj g 400 mi je sa cenom skroz ok.
s1ck daj jos neki predlog
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Je l` mora bas marka da bude Logitech? Ne znam to za kablove, covek ovde drzi igraonu 4-5 meseca i sve je normalno sa njima, ali su se cak i oni kvalitetniji tipa G5 i G500 kvarili, tj. precvikali na izlazu iz misa. Izgleda da Logitech ima problema sa tim. Koristim Copperhead evo vec 5 godina, kabal kao nov, ali je laser poceo da zeza zajedno sa tasterima :: :: ::
Da se i ja malo nadovezem na temu :). G500 je skoro sest meseci kod mene i vec zavrsio na reklamaciji! Desava se stvar da kad zumiram u BF3 desnim klikom on mi odzumira, mislim ne uvek ali na svaki deseti klik, i to me je kostalo zivaca tokom partije samo tako :). Mislio sam da je softwerski problem ali nije. Testirao sam jos kod brata, i ortaka, drzeci desni klik na desktopu vrteci krugove.... i naravno pusta :P. Mis je spolja predobro odradjen, ali citam da je elektonika unutra blagi uzas! Sad, mozda sam ja upecao los primerak, ali sigurno se nevracam na g500....
ASUS M4A87TD/USB3 AMD Phenom II X4 955 BE-Cooler Master Hyper 212+ KINGSTON 4GB (2x2GB *2) 1600MHz DDR3 HyperX Blue ASUS Radeon HD 6870 1GB DC/2DI2S/1GD5 WESTERN DIGITAL Caviar Blue 500GB 7k 16MB SATA/2 CHIEFTEC BH-01B-B-B-Silverstone 600W
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.