Znam za te SH brendove, uglavnom gledam Chieftec, CM i LC, pa racionalishem da prodjem shto jeftinije
PS: Kakav je brend `Spire` (verujem da je niza kategorija) koji vidjam u gotovo svakoj sklopljenoj konfiguraciji?
:: Dobro je i to, samo da nije FRONTIER, ZITO, i sl :: :: :: :: Znam da je napajanje najvaznija komponenta konfiguracije, znachi ovaj od 600W ce da zalegne :: :: :: :: :: :: :: Tih 420w je ok ali je malo knap :: :: :: :: :: :: Uzmi bar ovo da budes mirani za taj upgrade kasnije i oma :: :: :: :: :: :: http://goo.gl/R4q5 :: :: :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: :: Mouse:Mx 51 :: :: :: Screen: Dell :: :: ::
pa..recimo da je bolji od Zita, Frontiera, a losiji od LC-a, dakle tu je negde sa Blueberry, kolju se
:: @Dexter01 :: Hvala na pomoci : :: :: :: Znam za te SH brendove, uglavnom gledam Chieftec, CM i LC, pa racionalishem da prodjem shto jeftinij :: :: PS: Kakav je brend `Spire` (verujem da je niza kategorija) koji vidjam u gotovo svakoj sklopljenoj konfiguraciji :: :: :: Dobro je i to, samo da nije FRONTIER, ZITO, i sl :: :: :: :: :: :: :: Znam da je napajanje najvaznija komponenta konfiguracije, znachi ovaj od 600W ce da zalegne :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Tih 420w je ok ali je malo knap :: :: :: :: :: :: :: :: Uzmi bar ovo da budes mirani za taj upgrade kasnije i oma :: :: :: :: :: :: :: :: http://goo.gl/R4q5 :: :: :: :: :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: :: :: Mouse:Mx 51 :: :: :: :: Screen: Dell :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.