Nisam koristio silu, taman posla. Iako je vent kao strvina, plastika masivna, debela i teska. Iznenadio sam se sto je vent skoro duplo tezi od svih 12-ica koje posedujem. Definitivno sam prezadovoljan proizvodom, na 1100 obrtaja za moj ukus je skoro besuman, ali eto uvek ima nesto da mi pokvari utisak... Gorim od zelje da mu ram ofarbam u crnu mat boju, a propelere u alpsko belu...
Hvala vam drugari, javicu kako je bilo i da li sam zadovoljan. Ovaj primerak ce biti podlozan eksperimentu. XD
zaštiti koliko možeš pa ako negde i baci na okvir, uvek možeš na štapić za uši da kapneš nitro razređivač i da precizno skineš kapljice farbe sa njega. Što se tiče zaštite sa prednje strane, ja bih išao na neko tanko platno koje možeš da provučeš ispod peraja...čisto da umanjiš šanse da farba uđe u kućište venta jer krep papir ne može da upije tj zaustavi tečnost kao što može platno.
http://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - G
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647733. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.